Влюбване/стабилност?

• 18 582
  • 506
  •   1
Отговори
# 180
Пак забихте в посока на комплексите, които имате, но не признавате, че имате

# 181
  • Пловдив
Моя приятелка - висока жена се оплаква мъжът ѝ си мечтае за ниска, че да можел да си я носи.
Джобните моми са най-търсени от всякакви мъже, защото вторите могат да си ги размятат както пожелаят (не само в леглото), а и въпросните мацки доста повече се раздават, за да бъдат с много висок мъж, докато повечето високи жени не биха сторили същото за мъжа. Много мъже намират за привлекателно това жената до тях да е като фино детенце, а не 70 кг и отгоре. Но това е по-скоро свързано с тръпката (втора точка от въпросника на авторката на темата), а не толкова с разумния избор на жена. Всяка жена може да е подходяща, стига двамата да си съвпадат като обща култура, общуване и интереси + някакво физическо привличане.
 Виждам как част от високите жени се прегърбват, когато са до някой мъж, който не е твърде по-висок от тях, за да изглеждат по-ниски до него. Което никога не съм успявал да го разбера. Защо ще си прецакват фигурата и здравето, слугувайки на хорското мнение и кой какво щял да си каже за тях!?

# 182
Хаха, добро утро, веселяци, купонджии. JoyCoffee

Невена не е малоумна, пределно ясен й е средният човешки ръст, както на европеидната раса, така и на жълтите азиатци, негри, латиноси, всякакви. Просто се забавлява и си блещи. Wink

Аз съм щастлив със себе си. Не съм нисък, не съм и маркуч да не мога да си намирам дрехи, обувки, и всичко да ми "пречи", или теснее и т.н. Екстра съм си. Simple Smile Sunglasses

Криста, ако сложиш токове, ще стърчиш малко над мен, ма зависи от токовете, ако са до 5-7 санта, ще сме ок. BowtieWear High HeelWear Boot Ааа, не, каква е тази дискриминация сега - искаш ме трезвеник, пич, готин, за пример, идеален, пък ти да си развяваш байряка. Аааа. Joy
Няма как да стане, примерна до мен, плътно, кифлееща и секси. Mr. Green Hands Nail CareWear LipstickWear DressWear BikiniHands Ok Hand

И аз не понасям атмосферата на кръчмите и пиянските истории.
Well done! Me too.

# 183
Що висока жена трябва да избягва токчета, щото мъжът бил нисък или комплексиран!? Ни за ръста му е виновна, ни за комплексите му. Да не говорим, че високите токчета стоят добре баш на високи жени. Колкото и да е дългокрака една дама под 1.60, ток 8+ см не би ѝ стоял добре. Има неща, които не можем да променим и трябва да ги приемем, ръстът е едно от тях. Предимството да си нисък е, че по-лесно можеш да се скиеш в тълпата, ако поискаш.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 13:19 от +-123

# 184
  • Paris, France
Невена, на тези купони от коя възраст са децата? От тригодишна ли?
И аз не понасям атмосферата на кръчмите и пиянските истории.

От новородени. Занасят им преносим кош, одеала, възглавнички, разпъват го в някоя спалня, майката седи с него, но отвреме навреме ходи да хапва и танцува. Когато майката не е в стаята, някоя друга майка, отишла да кърми седи с бебетата.

Малките деца обикновено ги слагат в друга спалня, като само ходят да ги наглеждат и даже понякога никой не влиза в стаята. Как не се будят при такава гюрултия не знам.

Като са будни ги носят и из хола, сред гостите. Малките танцуват.

Ако партито е в зала или ресторант ги слагат да спят вързани в количката, но си тръгват по-рано и не спят там.

В Мексико майката и новороденото изобщо не излизат от дома до 40тия ден след раждането. В България в миналото е били същото.

Е, ако партито е в двустаен е малко трудно.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
ПП: Май ти имаш комплекси и те мъчи черна завист към купонджиите.

Не виждам логика. Който си е купонджия си остава купонджия и след появата на децата, даже тогава още повече  Децата не са пречка да се купонясва. Можем даже да си купонясваме у дома и с децата. Който не купонясва, не купонясва защото не иска. Ако утре му се прииска да купонясва може да започне още вдругиден и няма за какво да завижда.

Повечето хора постигаме желания от нас модел на живот и никому не завиждаме.
Купонджиите с деца твърде често купонясват за сметка на децата си. Повечето родители си налягат парцалите и рядко си позволят да са от купон на купон, когато са им малки децата и това е правилно. Липсата на купони тежи на онези, които „не са си изпили ракията” преди да станат родители, останалите се забавляват с децата си без да ги размъкват по кръчми и пиянски сбирки.

Кръчми и пиянски сбирки са далеч от купон по моите разбирания. За мене купон е да има хубава музика, ядене, даже пиене, но да не се седи само на масата, а да се танцува, да се смеем, да се шегуваме. В това отношение шапка свалям на южноамериканци, Кариби и черна Африка  Като идеш на тяхно парти хората са изкъпани и, облечени, парфюмирани, весели, с деца, без деца, хапват, ако пият е умерено, а не като смокове 🥵. Деца, старци, всичко живо танцува. Като ида на такъв купон времето минава неусетно и се прибирам окрилена и минус едно кило от танци. Дебели, слаби, стари, млади,хората се окъпали и дошли спретнати. Почти (няма) клатушкащи се, повръщащи, клюмащи прегърнали бутилката. Няма и пушещи в помещенията.

Дори и в техните държави да има кризи, диктатури и преврати те танцуват и танцуват.

Това мога да си го направя и в къщи с децата, със съседи и няма нужда да бия път до вмирисани кръчма. РД, сватба, хубав съботен празник са ми напълно достатъчни. Без да пия алкохол.

Жребче, ти неколкократно си споменавал ръст под 1.80м за мъж  като пречка за връзка, харесване, брак итн, не аз. Аз само го повторих 🤩🥳. А смоковете в парижкия район с лопата да ги ринеш. Остатък от имперското минало, ген.

Пак, цели народи са ниски, едва ли имат змии в гащите и си живеят щастливо без да се депресират и комплексират. Оня ден бях на купон с колумбийци. Един нямаше над 1 75м висок. Имаше и по 1.65 високи. Ама какъв купон. Как един не ме занима с кризата, увеличаването на сметните такси,  наводненията на юг, замърсяването на околната среда или Бойко Борисов 😊!

В този форум трябва купон и да се хилим повече.
Ти самата преди броени часове отново нарече мъжете под 180 см "джуджета", затова ми стана смешно, понеже явно не си запозната какъв е средният ръст на мъжете в България и в много от европейските държави, а и определението "джудже" се отнася за ограничена по брой група хора с генетично заболяване и ръст обикновено около 90-120 см (имало е и такива с ръст под 60-70 см). Smiley

А "ръст под 1,80-1,90 м за мъж, като пречка за връзка, харесване, брак и т.н." е споменаван стотици пъти в една съседна тема за мъжкия ръст, но изпод пръстите на потребителки на форума. Wink Те сами са писали, че не могат да се влюбят в такъв мъж. Не зная как не помниш този факт.
https://www.bg-mamma.com/?topic=888099

Еми ето, станало ти е смешно, посмей се 😎.

Твърде буквално приемаш нещата понякога. Много добре зная колко са високи джуджетата, пигмеите, бушмените. Европейците сме сред най-високите хора в света. Средният ръст на мъжете в България го намирам 1.75м или 1.78м.

https://www.insider.com/tallest-people-world-countries-ranked-2019-6?amp

Само в 24 държави мъжете са по-високи, като в  държавите с голямо население, като Индия и Китай мъжете са доста ниски.

Долу горе толкова са високи повечето  европейци. Е, мъжете в Холандия, Германия, Балтийските републики са доста високи.  , Интересно е, че скандинавците, балтийцитеи немците не са стериотипирани като секси мъже за разлика от италианци, примерно или латинси.

Нормално е ниския ръст на мъжа да е пречка за връзка и брак, защото по-висок ръст е част от мъжката анатомия във всяка човешка група. Темата, дето ми я показваш показва лични предпочитания на пишещите тук жени. Ние искаме ръст, широки рамене, V торс, плосък корем без мазнини, вие искате малки нослета, тънки талии, големи цици и задници, руси коси, дълги мигли, гъсти и дълги коси.

jamee42, не съм писала, че латинските са най-прекрасните колеги и много работливи, а че ги харесвам за купон. Бъркаш чиканоси с латино. Чиканосите са като индианци, ниски, с плоски, големи лица, топчести и дебели, с криви, къси крака, немъжествени и не се харесват на жените.

# 185
Долу горе толкова са високи повечето  европейци. Е, мъжете в Холандия, Германия, Балтийските републики са доста високи.  , Интересно е, че скандинавците, балтийцитеи немците не са стериотипирани като секси мъже за разлика от италианци, примерно или латинси.

Нормално е ниския ръст на мъжа да е пречка за връзка и брак, защото по-висок ръст е част от мъжката анатомия във всяка човешка група. Темата, дето ми я показваш показва лични предпочитания на пишещите тук жени. Ние искаме ръст, широки рамене, V торс, плосък корем без мазнини, вие искате малки нослета, тънки талии, големи цици и задници, руси коси, дълги мигли, гъсти и дълги коси.
Невена, буквалист е Жреби, ма нищо.
Всъщност то няма лошо на сериозното да си се отговори сериозно, то си личи, но в повечето ситуации се забавляваме, и няма нужда да сме "стегнати" и с "вързани папионки". Bowtie

Гледай сега, ниският ръст да е проблем, ако говорим за двойка от различни култури и региони, както ти каза.
Примерно немкиня 1.80-1.85 груба и едра, или холандка, не е за Жреб, както и за мен, не харесвам такива жени.
Иначе с типична нормално-средна българка, или 95% от представителките, със средния ръст за чистокръвна българка 160-165 см., Жреб няма проблем. А аз за тях дори съм висок. Не съм висок, екстра сме, но то зависи кой, как мери, замерва, или претегля. Smile

В болднатото е разковничето. Mr. Green
С малката разлика, че "без мазнини" много трудно, както и с плосък корем са много малко. Wink

# 186
  • Paris, France
Fragrance, чистокръвната българка с ръст 1.60-1.65 предпочита висок мъж за баща на децата си. Отдавна съм го забелязала. За ниските мъже майка ми, която е в описания от тебе диапазон казваше, че като пръднат вдигат пушек. Не помня да е загледала мъж под 1.78-1.80м. Баща ми, който е над 1.85м нямаше проблем да забива и ниски и високи и това дори развеждан няколко пъти, коцкар и с деца от предишни връзки. Висока жена е по-склонна да разхлаби изискването за ръст, като, обаче е по-амбициозна финансово и социално. Ти това няма как да го усетиш в реалния живот, защото няма как да ти се случи.

Без мазнини и с плосък корем не е трудно за мъж. Когато сте млади и активни си имате тестостерон, който държи карантиите под коремните мускули дори и да не помпате в зала. Ние пък си имаме естроген да ни закара мазнотиите към задника и бедрата и всичко е наред.

Пишеш, че не си висок, но не си и нисък. Ниските мъже, при равни други условия са доста по-непопулярни от високите  Ако са и ниски и закръглени, ниски и плешиви, затворени, са прозрачни за мнозинството жени.

# 187
Що висока жена трябва да избягва токчета, щото мъжът бил нисък или комплексиран!? Ни за ръста му е виновна, ни за комплексите му. Да не говорим, че високите токчета стоят добре баш на високи жени. Колкото и да е дългокрака една дама под 1.60, ток 8+ см не би ѝ стоял добре. Има неща, които не можем да променим и трябва да ги приемем, ръстът е едно от тях. Предимството да си нисък е, че по-лесно можеш да се скиеш в тълпата, ако поискаш.

А недостатъкът е от много места да те искат мъже, дет са се оженили  за високи дами и отпочват подбора след брака.
Примерно Wink

# 188

А недостатъкът е от много места да те искат мъже, дет са се оженили  за високи дами и отпочват подбора след брака.
Примерно Wink
Като си готина ти се натискат и женени за високи, и женени за ниски, и женени за жени със среден ръст, и  ергени, та и жени понякога.

# 189
  • Paris, France
Като си готина ти се натискат и женени за високи, и женени за ниски, и женени за жени със среден ръст, и  ергени, та и жени понякога.

Точно така. И жени даже. А мъжете се натискат на всякакви жени и няма нужда да сме готини за да показват интерес.

# 190

Точно така. И жени даже. А мъжете се натискат на всякакви жени и няма нужда да сме готини за да показват интерес.
Откакто гледам лошо и качих 12 кила, не се натискат толкова.

# 191
  • Paris, France
Това е защото гледаш лошо, а не защото си качила кила. 2 пъти съм качвала и сваляла рязко кила в живота си. Броят ухажори винаги е бил сходен.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:37 от Nevena Virolan

# 192

Примерно Wink

Така де. Кво общо имат токчетата и равните обувки, исках да кажа Simple Smile

# 193
Малко по-горе високи жени обсъждаха, че стърчат над някои мъже на токчета.

# 194
Просто Кристина даваше подсказки как да я разпознаем в метрото.

Общи условия

Активация на акаунт