Влюбване/стабилност?

• 18 625
  • 506
  •   1
Отговори
# 165
В "бача" ли е причината, rf?Thinking
Tака е - свободното време и спокойствието са лукс.

# 166
  • Пловдив
Повечето от вас на живо сигурно ще си бъбрят усмихнато и въобще няма и да си помислите да си повишавате тон като на предишната страница. Усмихнете се и го раздавайте малко по-купонджийски, както някой спомена. Smiley

# 167
ПП: Май ти имаш комплекси и те мъчи черна завист към купонджиите.

Не виждам логика. Който си е купонджия си остава купонджия и след появата на децата, даже тогава още повече  Децата не са пречка да се купонясва. Можем даже да си купонясваме у дома и с децата. Който не купонясва, не купонясва защото не иска. Ако утре му се прииска да купонясва може да започне още вдругиден и няма за какво да завижда.

Повечето хора постигаме желания от нас модел на живот и никому не завиждаме.
Купонджиите с деца твърде често купонясват за сметка на децата си. Повечето родители си налягат парцалите и рядко си позволят да са от купон на купон, когато са им малки децата и това е правилно. Липсата на купони тежи на онези, които „не са си изпили ракията” преди да станат родители, останалите се забавляват с децата си без да ги размъкват по кръчми и пиянски сбирки.

# 168
Пирончо, знаеш ли за колко много потребителки съм си мислил същото, даже за "смъртните врагове", цоцличките те сладки. Joy
Ще ме гледат умно, и само ще се хихикат, бас ловя. GrinningJoyRelieved

А Невена е "намбар уан", просто няма пост да не чета и да не се хиля, ма тя си го знае, хаха. Wink
Права е за купончето, както и ти да се забавляваме и да ни е готино. Simple Smile
Разбираш ли я, купонът е гарантиран.
Сериозното е сериозно, но извън него е...купон. Grinning
За съжаление повечето са с грижи и проблеми, влизаме им в положение.

# 169
  • Пловдив
ФФ, влюбване/стабилност... ? Мен ме спасява това, че моята форумна любимка е от София, иначе досега да ми е наденала брачната халка. Thinking

Невена е "пич" и понякога нейните мнения радват много. В нейния приказен свят джуджетата са по 180 см, а смоковете не са животни, а нещо друго. Smiley

# 170
Хахах, нямам любимки от форума.
В смисъл, френдчета, да, симпатяги и адекватни жени за лафче, да, но не и "потенциални булки".
Тук сме за майтапченца и шегувченца. Grinning
Кастинг върви, но досега все са се "проваляли". Mr. GreenSunglassesBowtie
A не да не давам шанс, не режа.

Размерите на смоковете и т.н. атрибути, и житейски схватовки на Невена ги разбирам прекрасно. Някои й се връзват, много пъти съм се хилил безспирно Tada, тя се шегува и лиготи, а някакви й "опонират", направо падам.

Как съм изпуснал, коя ти е софийската форумна опортюнистка, авантюристка? Mr. GreenRolling Eyes

Аа, не, с надеването на халки Wear Ring не бързам, всичко с времето си и устоите му. Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:10 от FragranceFanatic

# 171
  • Пловдив
Скрит текст:
Хахах, нямам любимки от форума.
В смисъл, френдчета, да, симпатяги и адекватни жени за лафче, да, но не и "потенциални булки".
Тук сме за майтапченца и шегувченца. Grinning
Кастинг върви, но досега все са се "проваляли". Mr. GreenSunglassesBowtie

Размерите на смоковете и т.н. атрибути, и житейски схватовки на Невена ги разбирам прекрасно. Някои й се връзват, много пъти съм се хилил безспирно, тя се шегува и лиготи, а някакви й "опонират", направо падам.

Как съм изпуснал, коя ти е софийската форумна опортюнистка, авантюристка? Mr. GreenRolling Eyes
Тя си знае. Писал съм неведнъж стихове за нея. Smiley Сигурно е способна на най-доброто от двата избора, поставени в първото мнение на темата тук, без лошото от изброеното в него.

# 172
  • Paris, France
Скрит текст:

Не виждам логика. Който си е купонджия си остава купонджия и след появата на децата, даже тогава още повече  Децата не са пречка да се купонясва. Можем даже да си купонясваме у дома и с децата. Който не купонясва, не купонясва защото не иска. Ако утре му се прииска да купонясва може да започне още вдругиден и няма за какво да завижда.

Купонджиите с деца твърде често купонясват за сметка на децата си. Повечето родители си налягат парцалите и рядко си позволят да са от купон на купон, когато са им малки децата и това е правилно. Липсата на купони тежи на онези, които „не са си изпили ракията” преди да станат родители, останалите се забавляват с децата си без да ги размъкват по кръчми и пиянски сбирки.

Кръчми и пиянски сбирки са далеч от купон по моите разбирания. За мене купон е да има хубава музика, ядене, даже пиене, но да не се седи само на масата, а да се танцува, да се смеем, да се шегуваме. В това отношение шапка свалям на южноамериканци, Кариби и черна Африка  Като идеш на тяхно парти хората са изкъпани и, облечени, парфюмирани, весели, с деца, без деца, хапват, ако пият е умерено, а не като смокове 🥵. Деца, старци, всичко живо танцува. Като ида на такъв купон времето минава неусетно и се прибирам окрилена и минус едно кило от танци. Дебели, слаби, стари, млади,хората се окъпали и дошли спретнати. Почти (няма) клатушкащи се, повръщащи, клюмащи прегърнали бутилката. Няма и пушещи в помещенията.

Дори и в техните държави да има кризи, диктатури и преврати те танцуват и танцуват.

Това мога да си го направя и в къщи с децата, със съседи и няма нужда да бия път до вмирисани кръчма. РД, сватба, хубав съботен празник са ми напълно достатъчни. Без да пия алкохол.

Жребче, ти неколкократно си споменавал ръст под 1.80м за мъж  като пречка за връзка, харесване, брак итн, не аз. Аз само го повторих 🤩🥳. А смоковете в парижкия район с лопата да ги ринеш. Остатък от имперското минало, ген.

Пак, цели народи са ниски, едва ли имат змии в гащите и си живеят щастливо без да се депресират и комплексират. Оня ден бях на купон с колумбийци. Един нямаше над 1 75м висок. Имаше и по 1.65 високи. Ама какъв купон. Как един не ме занима с кризата, увеличаването на сметните такси,  наводненията на юг, замърсяването на околната среда или Бойко Борисов 😊!

В този форум трябва купон и да се хилим повече.

# 173
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Не виждам логика. Който си е купонджия си остава купонджия и след появата на децата, даже тогава още повече  Децата не са пречка да се купонясва. Можем даже да си купонясваме у дома и с децата. Който не купонясва, не купонясва защото не иска. Ако утре му се прииска да купонясва може да започне още вдругиден и няма за какво да завижда.

Кръчми и пиянски сбирки са далеч от купон по моите разбирания. За мене купон е да има хубава музика, ядене, даже пиене, но да не се седи само на масата, а да се танцува, да се смеем, да се шегуваме. В това отношение шапка свалям на южноамериканци, Кариби и черна Африка  Като идеш на тяхно парти хората са изкъпани и, облечени, парфюмирани, весели, с деца, без деца, хапват, ако пият е умерено, а не като смокове 🥵. Деца, старци, всичко живо танцува. Като ида на такъв купон времето минава неусетно и се прибирам окрилена и минус едно кило от танци. Дебели, слаби, стари, млади,хората се окъпали и дошли спретнати. Почти (няма) клатушкащи се, повръщащи, клюмащи прегърнали бутилката. Няма и пушещи в помещенията.

Дори и в техните държави да има кризи, диктатури и преврати те танцуват и танцуват.

Това мога да си го направя и в къщи с децата, със съседи и няма нужда да бия път до вмирисани кръчма. РД, сватба, хубав съботен празник са ми напълно достатъчни. Без да пия алкохол.

Жребче, ти неколкократно си споменавал ръст под 1.80м за мъж  като пречка за връзка, харесване, брак итн, не аз. Аз само го повторих 🤩🥳. А смоковете в парижкия район с лопата да ги ринеш. Остатък от имперското минало, ген.

Пак, цели народи са ниски, едва ли имат змии в гащите и си живеят щастливо без да се депресират и комплексират. Оня ден бях на купон с колумбийци. Един нямаше над 1 75м висок. Имаше и по 1.65 високи. Ама какъв купон. Как един не ме занима с кризата, увеличаването на сметните такси,  наводненията на юг, замърсяването на околната среда или Бойко Борисов 😊!

В този форум трябва купон и да се хилим повече.
Ти самата преди броени часове отново нарече мъжете под 180 см "джуджета", затова ми стана смешно, понеже явно не си запозната какъв е средният ръст на мъжете в България и в много от европейските държави, а и определението "джудже" се отнася за ограничена по брой група хора с генетично заболяване и ръст обикновено около 90-120 см (имало е и такива с ръст под 60-70 см). Smiley

А "ръст под 1,80-1,90 м за мъж, като пречка за връзка, харесване, брак и т.н." е споменаван стотици пъти в една съседна тема за мъжкия ръст, но изпод пръстите на потребителки на форума. Wink Те сами са писали, че не могат да се влюбят в такъв мъж. Не зная как не помниш този факт.
https://www.bg-mamma.com/?topic=888099

# 174
Невена, на тези купони от коя възраст са децата? От тригодишна ли?
И аз не понасям атмосферата на кръчмите и пиянските истории.

# 175
На Париж се кефят само имигретата. То там други и не живеят, де.
Латиносите, че са купонджии е истина, но че не пият е долнопробна лъжа. Пият колкото могат и се освинват, особено ако е на аванта. Но както ги хваща от малко, не успяват да изпият колкото нашего брата.
Та веселяци са вярно, само че за работа не ги търси. Царе на скатавката и хвърляне на вината върху други.  Мноо сериозна конкуренция на арабите в това отношение. И в работата все се оплакват и се жалват. Така че купонджийството им някак мен не ме грее.
Има някои бразилци и аржентинци с немски корени, те може и да посвършат нещо, останалите - по-добре не ги търси.
Фолксвагените за Щатите се правят в Мексико. По-евтини са от последната корейска бракма. И има защо. Навремето сред поколението на родителите ни имаше лаф да не се взима Жигула правена понеделник. Мексиканските народни вагони са по-зле.
Та Невенка нека си ги тачи латиносите, за мен - по-далеч, по-добре.
Франция е прекрасна страна (все още, надявам се), да се забие човек в Париж, трябва да е някакъв голям кутсуз. Или китаец-турист.

# 176
Скрит текст:

Кръчми и пиянски сбирки са далеч от купон по моите разбирания. За мене купон е да има хубава музика, ядене, даже пиене, но да не се седи само на масата, а да се танцува, да се смеем, да се шегуваме. В това отношение шапка свалям на южноамериканци, Кариби и черна Африка  Като идеш на тяхно парти хората са изкъпани и, облечени, парфюмирани, весели, с деца, без деца, хапват, ако пият е умерено, а не като смокове 🥵. Деца, старци, всичко живо танцува. Като ида на такъв купон времето минава неусетно и се прибирам окрилена и минус едно кило от танци. Дебели, слаби, стари, млади,хората се окъпали и дошли спретнати. Почти (няма) клатушкащи се, повръщащи, клюмащи прегърнали бутилката. Няма и пушещи в помещенията.

Кръчма е всяко обществено заведение, където се предлага алкохол и може да се танцува. Няма никакво значение дали мааш гюбеци, игреш хоро, танцуваш салса или валс, все е кръчма. Купонджийството го свързвам с нощен живот, а следобедното увеселение с приятели, роднини и съседи си е за хора, които не могат да си позволят „да вилнеят” по нощите.

# 177
Аз за мъж винаги бих си избрала трезвеник. Аз обичам кръчми, тип хора + чалга и латино, искам да си пия с приятелките и мъжът ми да ме прибира от кръчмите. Не искам мъж пияница, когото аз да прибирам. Отделно не съм и шофьорка.
Висока съм, малко тип кобила, така че с нисък мъж ще сме малко смешна двойка, собственият ми мъж е висок колкото мен и когато съм с него винаги си обувам равни обувки, дори с малко токче да са стърча над него. Когато ходя на работа си /защото пак ни разпуснаха, имаме два случая на корона вирус/, си наваксвам с високите токове и стърча над всички в метрото.
Завиждам на ниските жени, защото имат избор: могат и с високи и с ниски мъже.
На купонясването, пътуването и забавленията винаги са ми пречели децата. Въобще не ме е срам да си го призная. Едва от тази година мога да излизам. Вече водя големия син на театър, до скоро беше невъзможно.
И да има кротки деца, с които можеш да отидеш навсякъде, но моите са си от най-разглезенките. Миналата година ходих на Етипед с майка ми и големия син и се върнах разбита. Карахме се тримата 11 дни и станахме буквално за смях но цялата екскурзия.
там намерих една приятелка и тя все търси мъж, смятайте колко много сме се карали с майка ми, та когато казах на моята приятелка от Египед, че майка ми си е намерила гадже, тя ми каза: -Абе щом майка ти може да си намери /защото е страшен дзвер/, а аз не мога, прави си изводите.
Карайте я по-весело, живота е кратък.

# 178
  • Пловдив
 Кристина пак разби с много свежарски коментар, който е истинско удоволствие за четене. Поздравления за което! Simple Smile

# 179
Моя приятелка - висока жена се оплаква мъжът ѝ си мечтае за ниска, че да можел да си я носи.

Общи условия

Активация на акаунт