Влюбване/стабилност?

• 18 581
  • 506
  •   1
Отговори
# 285
За да не си имала "лош секс" в живото си, Кристи, означава едно, че си имала само 1 до 3 сексуални партньора в живота си, което обяснява и невъзможността да съпоставиш. Всеки има лош секс в живота си.
А може и тя да е много сексуална жена и да знае как да си получава нужното, не да чака за всичко на мъжа. Нека не знабравяме, че сексуалната възбуда е силно заразителна. Лично аз, видя ли желание в очите на жената срещу мен, ставам звяр в леглото.

# 286
Качество за сметка на количество е при мен, по отношение на секса. Не мога да си легна с всеки, за самия секс, трябва да се държи изключително добре, за да ме убеди.

# 287
Е, тъй де, Кристи, ама то трябва и да си изследвал таз сексуалност. Иначе дали ще знаеш мъж с какво фи и дължина ти е присърце. То по принцип всички могат на ръчна, но не в това е поантата.

# 288
  • Пловдив
За да не си имала "лош секс" в живото си, Кристи, означава едно, че си имала само 1 до 3 сексуални партньора в живота си, което обяснява и невъзможността да съпоставиш. Всеки има лош секс в живота си.
Или просто е подбирала внимателно според своя вкус, а не се е занимавала с неродени Петковци в гонене на бройката.
 Аз пък никога не съм си лягал с жена, която е дръвце в леглото, защото то още от самото общуване си личи дали жената има пламъче в очите или ще е мъка за всеки мъж.

# 289
Дрън, дрън, сигур си и девствен даже.

# 290
Първо подбирам, после даже се и влюбвам. Не преценявам качествата на мъжа, фи-то, гледам само емоционално и нерационално.

# 291
Гледаш, ама нищо не гледаш. После рИвеш у форуми. Ине ти стиска да пробваш още 5-тима. То с двама и баба знае. Все ще е доволна от единия.

# 292
  • Пловдив
Дрън, дрън, сигур си и девствен даже.
Разбира се. Ти си ми неотлъчна свидетелка през годините. Simple Smile

# 293
Сакън. И да ми плащат не бих. Други вселени сме.

# 294
Целево си изтрил накрая ето тази доста съществена част от мнението ми, а именно в нея се крие разковничето във връзките. Wink
Наблегнах на забавната част, което не е израз на съмнение, че си подбираш внимателно партньорките (или, че като цяло от много подбиране няма намиране).

# 295
  • Пловдив
Целево си изтрил накрая ето тази доста съществена част от мнението ми, а именно в нея се крие разковничето във връзките. Wink
Наблегнах на забавната част, което не е израз на съмнение, че си подбираш внимателно партньорките (или, че като цяло от много подбиране няма намиране).
Не вярвам на такова нещо като "покриване на изисквания" с отметки и "внимателно подбиране". Или се усещате взаимно с някой човек, или не. Случвало ми се е да завържа 2,5-годишна връзка с жена, която за пръв път виждам на улицата и след няколко часа разговори вече сме се целували. А 4-годишна връзка имах с доста отракана кака с изящно тяло, след като ѝ бях направил впечатление с думите си "Ако рискуваш, може и да спечелиш". А тя се имаше за недостъпна и не вярваше, че бих я заговорил. А с други жени, наглед по-скромнички и уж сериозни, с които сме общували седмици и все много са подбирали/тествали мъжа, т.е. претегляли за плюсовете и минусите (и сигурно успоредно са правели това с още 1-2 мъже без наше знание, както е честа практика), не се е получавало нищо. Затова и отдавна вече не губя време в излишни приказки и безкрайни срещи. Искрата или се усеща бързо, или не. Време за времегубки нямам. Smiley

# 296
Вяско, супер пост!
Прочетете го.
Ако човек осъзнае стойността на успеха за себе си, ще бъде щастлив и във влюбването, личното щастие, да сме в контекста на темата.

И какво му е супера? Клишираността в стил пилешка супа за душата?
Поста на Кристина точно след него може да бъде в пъти по-полезен за жени със семейни проблеми.
Дано вяско да не се засегне, не го казвам с такава цел, но манталитета, който той показва тук (може би е демонстративен, а не реален) ми напомня много на един соцлозунг.
Драги другари, дайте да дадете. Това е лозунга.
Всъщност изобщо не е соц, прилага се практически навсякъде по света и показва, че ни мислят за овце.
Още веднъж - адмирации за реалистичното мислене на Кристина.

# 297
Аха, ми звучи им клиширано на счетоводителите. На другите ни звучи някак резонно, особено ако не мерим всичко в живота с пара.

# 298
Че няма лошо щом така си го видял, Джеймс, свободен си на прочит какъвто ти душа иска. Макар, че е леко странно. Защото в общи линии казвам, че съм "успял" в тоя живот, ако се чувствам добре, а не ако съм постигнал бля1 и бля2. Де го такъв соц, по-скоро нещата са лични май Wink За Кристина съм съгласен, че е машина.

# 299
Че няма лошо щом така си го видял, Джеймс, свободен си на прочит какъвто ти душа иска. Макар, че е леко странно. Защото в общи линии казвам, че съм "успял" в тоя живот, ако се чувствам добре, а не ако съм постигнал бля1 и бля2. Де го такъв соц, по-скоро нещата са лични май Wink За Кристина съм съгласен, че е машина.

Вяско, както написах, не те познавам, не приемай лично написаното. Предмет на коментара ми е изразеното ти мнение, което не зная даже дали споделяш или само описваш.
Нали разбираш, че бидейки обществено животно, това човек да се чувства добре зависи и от останалите?
Даже не споменавам широко разпространеното явление сред нас Wink да се чувстваме добре, само ако имаме одобрението (лайка) на другите.
Основа на империята Фейсбуук.

Общи условия

Активация на акаунт