Влюбване/стабилност?

• 18 507
  • 506
  •   1
Отговори
# 345
Познавам повече мъже, които се облажват покрай жените си/един отмъкна на една съученичка и няколко имота, купувани от баща и, но по време на брака им/, така че мъжете са много по-меркантилни. Много трябва да се внимава.

# 346
  • Пловдив
Познавам повече мъже, които се облажват покрай жените си/един отмъкна на една съученичка и няколко имота, купувани от баща и, но по време на брака им/, така че мъжете са много по-меркантилни. Много трябва да се внимава.
Кристина, сигурно зависи от това какви жени познаваш. Вероятно са все имотни, а такива жени са много малко сред всички останали жени. Ако пък имат имот, по-често това е следствие на наследство, а не на лично изработени пари, вложени в имоти. Това, че познаваш една жена, която след развод е загубила бащини имоти, е едно на ръка. Но знаеш ли статистиката какво казва за разводите не само в България, а и по Света? И колко от тези разводи водят до загуба на движимо и недвижимо имущество от страна на мъжете, чиито бивши вече жени получават наготово огромна част от спечеленото от мъжете състояние? Тук дори не включвам наличната при някои разведени издръжка след това от страна на мъжа, защото не всички разведени имат деца.

# 347
Скрит текст:
Скрит текст:
Въпреки това мен лично ме боли повече от емоционален тормоз. Финансовите загуби ги прежалвам по-лесно. А съм имала големи такива. Просто си казвам, че така е трябвало да стане и друго ще ме компенсира.
И при мен.Обяснявам си го с това, че твърде рано се сблъсках с материалните използвачи, а и по онова време харчех парите на родителите ми. Освен това и възпитанието ми е такова, че парите не са чак толкова ценени, та да страдам за тях.
Тя темата е за друго, но и аз да си кажа - при мен се получи на много млада възраст комбинация от двете. Влюбих се и това бе използвано за получаване и на материални облаги, но с тази разлика, че средствата бяха мои, а не на родители. Но човекът беше по-голям от мен, познавахме се от много време, имах изградено доверие и се получи кофти злоупотреба. Много добър играч се оказа и емоционален манипулатор. Разделихме се заради друга жена, която предостави по-широк спектър на материални възможности по онова време . Връзката им, обаче, не продължи дълго и скоро след краха й се опита отново да кацне на хранилката. Не се получи.
Eто че е възможно дори и в България! Simple Smile
За чужбина е в пъти по-лесно. Ти се обвързваш с него и му казваш това ти го плати и той го плаща. Само че трупа дълг на кредитните си карти. Като се разделите този дълг се поделя поравно между двамата ( да не говорим, че там е и сметката за любовницата, нали сте привърженици на изневерите и тръпката) и ти плащаш онова, за което уж не трябваше да плащаш.Satisfied
Скрит текст:
Абе четете не с 1, а с 10 наум. Все пак някои се възползват брутално и жестоко от анонимността на форума, пишейки врели-некипели.
И ти да кажеш нещо вярно! Това важи за теб на 100%! Trollface

Тотални.... неверни неща, да не кажа нещо за цензуриране.
Я кажи коя е тази чужбина?
Единствено и само в щатите, при условие да имаш много добър адвокат, да си жена от афроамерикански произход, с юдейско вероизповедание и нестандартна сексуална ориентация, би могла да принудиш при раздяла другия да ти плаща дълг по кредитна карта. И пак не е сигурно.
Дълга по кредитната калта е изключително личен дълг и даже да си извадила втора, трета такава на същата сметка и на име на дете, роднина или др. ти единствено си 100% отговорна за този дълг.
Танграта добре го написал, че някои тук брутално се възползват от анонимността за да пишат небивалици.
Е, то пък трябвало да си дам ЕГН и паспортни данни за да ми прозвучи информацията достоверно за някои хора! Satisfied  Пак Танграта каза, че не е сайт за запознанства. Я да видим, какво става в ситуацията с бяла жена! Влюбена до уши при това. Въпросният и предлага брак и набързо се бракуват във Вегас ( сега изясни ли ти се коя чужбина?
) После дългът от кредитната карта се прехвърля като ипотечен заем към къщата. Да, ама не потръгва и се развеждат.  Разбира се къщата се дели наполовина. Заемът също. Нещо да кажеш или пак пиша небивалици? И престани да пишеш глупости, моля! Не всичко се решава с расова или инако полова карта!

Подчертаното не само не е задължително, но и изобщо не е правило. Не сте единствената, пребивавала в щатите. Нито единствената продължаваща да упорства в грешните си убеждения, базирани на изключение. Съчувствам, ако изключението е точно вашия случай.

# 348
Е, то пък трябвало да си дам ЕГН и паспортни данни за да ми прозвучи информацията достоверно за някои хора!
Satisfied  Пак Танграта каза, че не е сайт за запознанства. Я да видим, какво става в ситуацията с бяла жена! Влюбена до уши при това. Въпросният и предлага брак и набързо се бракуват във Вегас ( сега изясни ли ти се коя чужбина?[/spoiler]) После дългът от кредитната карта се прехвърля като ипотечен заем към къщата. Да, ама не потръгва и се развеждат.  Разбира се къщата се дели наполовина. Заемът също. Нещо да кажеш или пак пиша небивалици? И престани да пишеш глупости, моля! Не всичко се решава с расова или инако полова карта!

Подчертаното не само не е задължително, но и изобщо не е правило. Не сте единствената, пребивавала в щатите. Нито единствената продължаваща да упорства в грешните си убеждения, базирани на изключение. Съчувствам, ако изключението е точно вашия случай.
Изключение е вярно, но това което исках да покажа, че е напълно възможно. Не ми се е случило на мен. Аз съм усойница. По тоя повод бих цитирала сънародник, който си търсеше жена от България, по възможност не много умна, с езикови проблеми, защото не си знаела правата.

# 349
Аз навремето познавах германец / чистокръвен/, който искаше изтачноевропейка, защото не е азиатка, тоест ниска класа, но се задоволява с малко.

# 350
  • Пловдив
Аз навремето познавах германец / чистокръвен/, който искаше изтачноевропейка, защото не е азиатка, тоест ниска класа, но се задоволява с малко.
Не стана ясно от думите ти кой е "ниска класа": източноевропейката или чистокръвният германец?

# 351
Обикновено "чистокръвност" се свързва с проблеми от генетично естество.

# 352
Азиатка, от рода на филипинка, малайзийка или тайландка. Източноевропейката, ако не си отваря устата, за да се разбере акцента, изглежда като парижанка, тоест е класа.

# 353
Аз в Париж толкова светли жени като източноевропейките не съм срещал. без да обикалям из северните предградия. Те са си узаконен северноафрикански вилает.

# 354
  • Пловдив
Аз съм бил само в Марсилия, но за няколко часа между два полета, така че нямам наблюдения над парижанки. Обаче Марсилия ми се стори като африканско гето. А около един хълм с църква отгоре му имаше квартал, който беше с порутени къщи баш като в някой краен квартал в български град, само че вместо цигани навсякъде имаше негри. А тези, които не бяха негри, по-скоро имаха червен цвят на кожата и определено бяха от омешани раси.

# 355
В Париж има много чернокожи, да, затова българките сме като икони там. Но не само, де. Българският ген е сред най-добрите, но това е друга тема. Те франсетата така или иначе не харесват никого, все тая.

# 356
В Париж има много чернокожи, да, затова българките сме като икони там. Но не само, де. Българският ген е сред най-добрите, но това е друга тема. Те франсетата така или иначе не харесват никого, все тая.

Ама какъв е тоя расизъм, който се заформи тук?

# 357
Кое е расизъм? Че в Париж има много чернокожи или че българският ген е сред най-добрите в света? Ма четете малко, де! За генотипа на българина, многообразие и богатство е писано много!
Ей така тръгват "онеправданите", от незнание. Някой им каже нещо и те решават, че ги гледа накриво. Просто защото са неуки.

# 358
Всички имаме африкански гени. Нали първите хомо еректус -и (как звучи само Wink ) от там са тръгнали.

# 359
Трябва да си пълен идиот да вярваш в теорията на Дарвин.
Не ти, по принцип, пояснявам, че някои мислят еднопластово и може да с еобидят.

Общи условия

Активация на акаунт