КАУФЛАНД - 45

• 54 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Искам да попитам някой дали е взимал от бонбоните LEXUS в прозрачната цилиндрична кутия? Сега в момента са на промоция. Взехме две кутии, но самият шоколад отвън е като изсветлял ... На вкус са ок, но ми е малко странно, така ли трябва да изглеждат? Понеже ги взех за почерпка в училище, ако може мнение. Simple Smile Благодаря!

# 316
Ходих аз..взех тиган тип уок, кремове на Биотен, памучните тамп.за грим, пурички в кутийка.

Извинявай, че ти палнах фитила... аз тази вечер се отчетох скромно, взех броколи на 2 лв килограма, връзка праз за 80 ст, още един серум и два крема за ръце на Биотен, за левче с намалението.
Гледах някакви тави на Брио за шест лева, но много тънички ми се сториха и пак ги оставих. Тези от брошурата изглеждаха по-стабилни, но много навалица имаше покрай тях и не ми се буташе.

# 317
  • Русе
В Русе снощи имаше моп тип Пеперуда.

# 318
В понеделник , на Кукуряк , имаше мопове пеперуда ( в средата малко преди касите) и резервни гъби- ролки в кашонче на втория ред след тиганите, май на втора маса/кош.

# 319
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте! Искам да попитам някой дали е взимал от бонбоните LEXUS в прозрачната цилиндрична кутия? Сега в момента са на промоция. Взехме две кутии, но самият шоколад отвън е като изсветлял ... На вкус са ок, но ми е малко странно, така ли трябва да изглеждат? Понеже ги взех за почерпка в училище, ако може мнение. Simple Smile Благодаря!

Купували сме от тези бонбони и не съм забелязала нещо по-различно и необичайно във вида им. Предполагам под изсветлял шоколад нямаш предвид побелял.
Как е срокът на годност?

# 320

Купували сме от тези бонбони и не съм забелязала нещо по-различно и необичайно във вида им. Предполагам под изсветлял шоколад нямаш предвид побелял.
Как е срокът на годност?
Така ли трябва да изглеждат? До август 2021г е ... Малко ми стана странно.

# 321
  • Пеликания
Така става по принцип ако е бил по разтопен и сложен в хладилник. Аз съм забелязвала това със шоколади.

# 322
  • Варна
Проверете срока на годност. Понякога се получава и при неправилно съхранение (при висока - ниска температура). На мен ми се е случвало с друга марка шоколадови бонбони.
Днес ММ пазарува Grin уок , възглавница, кошче, духалка, каничка за чай. Някой с мнение за евтините спални комплекти (4 части за 17,99лв.)

# 323
  • Русе

Как е срокът на годност?
Така ли трябва да изглеждат? До август 2021г е ... Малко ми стана странно.
Не са съхранявани правилно. Пък и доколкото си спомням(една колежка веднъж черпи с такива), това са турски бонбони, а на турците точно шоколадовите неща не са им силата. Техните шоколадови бонбони бързо побеляват.

# 324
Не изглеждат така, явно не са ги съхранявали правилно.

# 325
Не изглеждат така, явно не са ги съхранявали правилно.
Благодаря ви за бързите отговори! Да, ние ги купихме вчера, но не сме ги слагали в хладилник, т.е. са си на стайна температура и още вчера си изглеждаха така. Явно да, от самия шоколад и съхранението им. Ще вземем нещо друго. Лека вечер!

# 326
При почерпка на работа също се е случвало колежки да черпят с други марки шоколадови бонбони и да са такива. Естестически не изглеждат добре, но не са развалени.

# 327
  • София
Момичета, никой ли не е ползвал

Днес ММ го купи и веднага го изпробвахме. Супер е!

# 328
  • София
Това сега ли то има в Кауфланд? Изпуснала съм, а много ми трябва такова точно.

# 329
  • София
До края на седмицата е в промоция - 50%

Общи условия

Активация на акаунт