КАУФЛАНД - 45

• 54 300
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Сиренето Маклер Даная хубаво ли е?
Гауда и едам от насипната витрина има ли опция да са нарязани на тънки филийки или режат само цяло парче?

# 376
Някой с мнение за термоклиновете от утре? Топлят ли, запарват ли, каква е материята и приятно ли е усещането върху краката? Размерите как вървят? Много ми хареса оранжевата разцветка, но то така на картинка... всичко е хубаво. 🙂
А за термопанталоните мнения? Ако са по-добър вариант, може да се насоча към тях.

# 377
Сиренето Маклер Даная хубаво ли е?
Гауда и едам от насипната витрина има ли опция да са нарязани на тънки филийки или режат само цяло парче?
Сиренето което аз улучих беше меко, нещо от сорта на Салакис-а на Президент. Въобще не го очаквах защото не видях да пише нещо от сорта на "свежо", "прясно" и т.н. но може и самото му име да е трябвало да ми подскаже нещо за вида му. Опитах се да го прекарам на салата, но не ми беше вкусно.

# 378
Даная не беше ли тип Дунавия. За кашкавала може да помолите да ви нарежат - някъде го правят, някъде не.

# 379
Надявах се всъщност Даная да е тип Дунавия Simple Smile

# 380
Никакви мопове не намерих, резервни гъби имаше само за обикновен, за пеперуда не.
За серумите забравих.

# 381
  • София
Надявах се всъщност Даная да е тип Дунавия Simple Smile

Точно - ще ти оправдае надеждите.
Лятото Скъпия много го търсеше  за мезене със салата. Аз така и не го опитах.
Сега му предложих да купя пак - не ще.

# 382
Здравейте! Вчера си купих чопър Джой на Делимано. Успя да нареже един морков. На втория опит да нарежа чушка на по- ситни парченца спря да върти и започна да вие. Върти на празна купа, когато има нещо вътре, не завърта. Днес го занесох за рекламация, като мислех, че ще ми предложат друг, ако не искат да върнат парите. Обаче не можело. Пращат го на поправка. До два месеца може да чакам да си го получа поправен. Купих и месомелачка Ayco AMG- 600. Много е зле, с голям вой успя да смели малко кайма, но мисля, че и тя ще сдаде багажа скоро. За нея важало същото- на ремонт. Не знаех, че им е такава политиката. Повече ел. уреди от Кауфланд мисля, че няма да купя.

# 383
Можеше просто да върнеш уреда. До 90 дни след покупка, без да посочваш причина. Имат такава политика, и на сайта им е публикувана.

# 384
Можеше просто да върнеш уреда. До 90 дни след покупка, без да посочваш причина. Имат такава политика, и на сайта им е публикувана.
        Момичето на Информация, което прие рекламацията, каза, че не важало за някои електроуреди. Не важало за Делимано и за Ayco. За кои други не важи, не знам. Аз исках да го върна и да си взема парите, не можело. Не можело и да ми дадат друг уред.Ще видя какво пише на сайта им. Може би трябваше да се заям и да повикам управител.

# 385
  • Разпиляна във въображението
ММ си купи машинка на Филипс преди година-две. Доволни сме, работи, но за съжаление напоследък не може да се зарежда правилно. Предполагаме, че проблемът е в кабела. От Кауфланд ни казаха да занесем всичко и оттам ще го изпращат на сервиз. Интересувахме се с какъв работят в Плевен, но не - да носим. Гаранцията все още е в сила.

# 386

За серумите забравих.
И аз забравих за тях, а бяха до днес.
Колко ли пари бяха?

# 387
Взех колагенов серум и аз. Да не се мина Grinning Три бройки имаше, но не съм алчна, един ще ми стигне засега Blush

# 388
  • оттам, откъдето започва България
Днес след обяд ходих, но при нас нямаше останал серум. Нямаше я даже и цената на серума каква е била.

# 389
Покажете ми снимка на този серум.
Ще се прежаля да го купя на пълна цена накрая.

Общи условия

Активация на акаунт