КАУФЛАНД - 45

• 54 436
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Аз си купих 4 торбички, но преди доста време. Трябва да се търсят около плодовете и зеленчуците близо до кантарите.

# 436
Аз си взех преди месеци, да не кажа и година. От тогава не съм ги виждала в магазините.

# 437
# 438
Лекичко и аз да се включа в темата. Гледам сега новата брошура.... Та се чудя за този керамичен отоплител за стена. Имате ли някакви наблюдения? Отзиви някакви?

# 439
  • София
Моята ЛЛ имаше стенен отоплител. Споделяла е, че е доволна.
Но то си е печка, качена на стената, за да не пречи на пода. Имаше - защото се премести в друг кабинет с парно.
Вземаш, пробваш и ако не ти харесва до 90 дни връщаш.

# 440
Не харесах много неща от брошурата. Ще се пробвам за банани, бонбони и кафява захар.
Загледах и кухненската хартия, но имам още половин пакет, така че засега няма да купувам.

# 441
  • Русе
Аз харесах само тоалетната хартия Селпак, че тази Цева, която се излъгах да купя от една промоция в Метро се оказа боклук. Толкова и е паднало качеството.

# 442
Ще ходя за айсберг, лимони,краставичките с люти чушки ще се пробват;царевица в консерва,уиски,картофени мечета, мокри кърпи, може и селпак ако има неароматизирана.

# 443
  • Русе
So Lucky* за Селпак пише, че е различни видове.

# 444
So Lucky* за Селпак пише, че е различни видове.
Ще видим каква ще заредят. Аз още имам от великото корона запасяване Милде, обаче вече искам неароматизирана.

# 445
Ааа, пропуснала съм тези краставици с люти чушки.
Благодаря, Лъки!

# 446
Купи 2 на цената на 1 си е чисто ала-бала.

# 447
Да се допитам до вас за електрическите възглавнички, дали са добри и безопасни, запознати ли сте ? Благодаря

# 448
Възглавница нямам, но имам одеяло. Доволна съм.
Има индикатор за самоизключване.
А и тока, който ползва е нисък, не може нищо да се случи. Предполагам при възглавницата е същото.
В момента не мога да ѝ видя параметрите.

# 449
  • София
Имам ел. възглавница от Лидл. Самоизключва се след определено време, има и степени за загряване. Същата е като на снимката. Не спя с нея, понякога си я слагам на гърба докато се мотам в нета, понякога стъпвам на нея.
Познат пенсионер има одеало - също се регулира и изключва. Сложил го е на сушилник за дрехи и е постоянно включен в 1 стая. Казва, че така се  отоплява.

Общи условия

Активация на акаунт