КАУФЛАНД - 45

• 54 496
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
От всичко съм доволна аз.
Но най- доволна съм от потниците! Толкова са меки, еластични и по тялото. Много ми харесват! Купувам само от тях на детето.

# 196
Какво им е на бодитата?
Сега имаше намалени, ами трикото е много хубаво, чудно!

# 197
  • оттам, откъдето започва България
Доволна съм и от мъжките потници, които тази седмица са 2 бр. на 7.99 лв. (безшевни)

# 198
Какво им е на бодитата?
Сега имаше намалени, ами трикото е много хубаво, чудно!

Тези които купих се бяха разтеглили и то доста. При толкова положителни коментари, значи проблемът е в моя телевизор/пералня. Wink

# 199
Ами явно да.
Имам само една жилетка, смалена от пране, по моя вина. Не бях сменила градусите.
Дидка, сега е момента да те питам, как се оправяше? С омекотител или с балсам за коса се киснеше? Знам, че ти беше споделяла?

# 200
Поредни комплекти бодита с къс и дълъг ръкав взимам тяхна марка и нямам никакви оплаквания. Пера на 60 градуса, след това слагам в сушилнята. Нищо досега не се е разтеглило или сменило цвета.

# 201
# 202
Пак нехранителните ги няма

# 203
Има и друга брошура за 50% намаление на нехранителни, сега я видях като писа, Пийк. Малко по-надолу.

# 204
Благодаря за брошурата.
Ще си взема капусли на долче Густо за работа, изгодни ми се виждат.
Тези био сурови барчета, също ми намигат.
Маслото президент също ще заредя.
Червената лаваца, ще пропусна защото заредих от Лидъл 1 кило.

# 205
  • оттам, откъдето започва България
Ами явно да.
Имам само една жилетка, смалена от пране, по моя вина. Не бях сменила градусите.
Дидка, сега е момента да те питам, как се оправяше? С омекотител или с балсам за коса се киснеше? Знам, че ти беше споделяла?

DeVa®, ще го споделя и тук, може на някой да му свърши работа. Simple Smile
Скрит текст:
  (взаимствано е от форума):
parapanova: прецаках жилетката на мъжът ми като я изпрах на 60гр. „вълнена е„и излезе детски размер така си седя близо година докато в едно предаване не казаха как можем да разширим свити плетени дрехи -тайната е следната в леген със студена вода слагате 2-3 супени лъжици шампоан и 2 капачки омекотител накисвате въпросната дреха поне за 5 часа а и повечко да престои нищо и няма изваждате и я слагате на закачалка и започвате да опъвате оставете я на сянка и когато се сетите примерно през час или 2 я опъвайте при мен се получи жилетката отново става на съпругът ми дано да съм била полезна вече я пера на ръка с хладка вода и малко шампоан а после я оставям да постои малко в омекотител без изстискване     

# 206
Дидка, много благодаря за споделеното.
Имам една любима мохерна жилетка, която по неведоми пътища бе попаднала в пералнята с други дрехи.
Хубаво е, че не я изхвърлих.

# 207
Има и друга брошура за 50% намаление на нехранителни, сега я видях като писа, Пийк. Малко по-надолу.
Тя тази брошура ни е позната до болка Wink
Титаните Брио , тези хубавите ли са?
Имам само за палачинки

# 208
  • Пловдив
И аз скибах тиганите, да ги видим... Simple Smile

# 209
,Гъби за моп пеперуда при нас няма много отдавна, а сега намалени...да видим дали наистина ще има...

Общи условия

Активация на акаунт