КЕТОФЕРОЛ СИРОП лъжа или истина

• 4 029
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте, баща ми е с наднормено тегло и иска да му купя някакъв сироп КЕТОФЕРОЛ за отслабване. Потърсих в интернет и видях, че има сайтове, които го продават и се рекламират с отзиви и мнения от БГ Мама. Нещо ме съмнява в тези сайтове, затова моля някой да каже има ли такива мами в този сайт или е поредната измама?
https://zdravednes.com/ketoferol/
Цитират мнения на:
Герана Стаменова, 42, Свищов
Тамара Бунева, 36, София
Искра Радева, 28, Пловдив

# 1
Измама е, разбира се.

# 2
Ако такива сиропи действаха нямаше са има хора с наднормено тегло по улиците, а създателите им щяха да са милиардери.

# 3
Тези са за съд направо.

# 4
  • София
Боже, кофеин!
Дано някой човек с високо кръвно не им се върже.
Всички подобни боклуци са измама.
Всичко, различно от спорт и енергиен дефицит, е измама.
Все едно с крем на плешив човек да му порасне коса.

# 5
  • София
Всичко, което "магически" ще Ви накара да отслабнете е лъжа Simple Smile Ако ставаше точно така хората нямаше да са на диети, да спортуват и прочие.

# 6
В комбинация с един сироп за безсмъртие и красота е супер. И трите описани ги има в компютърните игри само.

# 7
Абсолютна измама. Даже пише, че не се продава в аптеките, а само през техния сайт.

# 8
Аз такива измами най общо ги наричам – "Кърпичке, дай да ям!" Grinning
Няма вълшебни еликсири, кърпички, мазила и други подобни.
Всяко нещо иска усилие.
Ето защо на децата, трябва да им се четат приказки. Там се срещаш с всички видове измами и жестокост и някак неусетно те подготвят.

# 9
Измама е, разбира се.
Подкрепям !

# 10
Благодаря за коментарите, наистина много приказки съм чела, но единствено хубавите и щастливите помня. Simple Smile  Все си мисля, как такива измамни сайтове съществуват? А те от години работят.... Добре е че има доверени хора и сайтове!

# 11
Благодаря за коментарите, наистина много приказки съм чела, но единствено хубавите и щастливите помня. Simple Smile  Все си мисля, как такива измамни сайтове съществуват? А те от години работят.... Добре е че има доверени хора и сайтове!
Дирекция Киберпрестъпност към ГДБОП няма капацитета да ги свали, ИАЛ няма правомощия да направи нищо, БАБХ чака полицията да открие собственика на сайта, полицията чака да БАБХ или ИАЛ да се самосезира. Средно отнема около 40 дни да се премахне един такъв сайт. Тези които свалиха преди седмица заради вейповете, скоро пак ще изникнат

# 12
  • София
А защо си мислите, че на някой от изброените по-горе им пука???
Трябва да стане нещо, за да се спрат такива добавки… БАБХ са много заинтересовани😁

# 13
I.R знам ,че не им пука. Като част от фармацевтичният съюз сме докладвали с колегите стотици такива сайтове. Поканиха на кафе и казаха .че са свършили медалите а ма могат да разпечат грамоти (думи на един много известен бивш комисар на точно този отдел, който оглавяваше този отдел)

# 14
  • www.bg-mamma.com
Благодарим Ви за бдителността и за този сигнал!

След извършени проверки от наша страна можем да заявим следното:

1. В платформата BG-Mamma не съществуват потребители с посочените в сайта zdrаvеdnеs.соm имена.
2. В платформата BG-Mamma не съществуват мнения с подобно съдържание на тези, които са “цитирани” в сайта  zdrаvеdnеs.соm.
3. Предприехме действия за уведомяване на отговорните институции за този казус.

Общи условия

Активация на акаунт