КАУФЛАНД - 45

• 54 484
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Брио-то стават ли за индукционен котлон?
Ако са като предишните стават, алуминиеви с точки по дъното са.

# 226
  • Варна
Тези матраци на тед дали си струват?
Зависи на какъв матрак си свикнала. На мен не ми допада много, очаквах нещо повече. ММ предпочита да спи на дивана, не му е удобен Grin
Това не означава,  обаче, че и при вас ще е така.
Фритюрника загледах аз. Някой има ли го, или пък подобен тип? Дали е с миещ се съд и кошница?
Имам подобен. На моя могат да се мият.

# 227
Още днес са наредили тиганите на Брио, но на по-висока цена. Аз преди съм хвалила касеролата, но сега е без капак, може би и затова е малко по-ниска цената. Препоръчвам Брио с две ръце - лесна поддръжка, не загарят.

Днес случих и на намаления в момента, в който ги изкарват - крушки LED 60 W - 0.11 лв., одеяла полар 130/160 -
2 бр. за 4,90 лв. - взех си.
Имаше и чаршафи с ластик за 5.00 лв., но вече имам достатъчно. И друга стока намалена имаше, вкл. детска, но на мен не ми е нужна вече, доста съм заредила. Simple Smile

В кой магазин е това.с червен етикет ли бяха?

# 228
Ще погледна тиганите/касеролите Брио, но аз чаках Брио Металика- те са с метална дръжка, а тези от понеделник ги виждам пластмасови... Confused
Долче, защо са по-хубави с металните би ли ме ориентирала? А дали има грил тиган от тях? Иначе в качеството на самото покритие има ли разлики между тези и другата серия?

# 229
Не мога да кажа нищо за серията от понеделник, но лично за мен металните дръжки са предимство, защото може после да се запече директно във фурната в същия съд, ако се налага. По-издръжливи са също. За грил тигана не съм сигурна, имам и не съм ги оглеждала отблизо... Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 18:07 от dolce miele

# 230
  • оттам, откъдето започва България
Стоян Маринов, за магазин в провинцията. Не бяха с червен етикет.
Просто случих момента на разчистване на склада. Simple Smile

# 231
  • Пеликания
Мини печката на коя марка е? И става ли изобщо за нещо?

# 232
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам е на Crown. Прилича ми на тази: https://www.home-max.bg/gotvarska-pechka-mini-crown-cov-28spb/
Майка ми при предна промоция си купи от керамичния котлон на Crown, който е на промоция и сега, и каза, че й харесва. Сам се изключвал като достигне определена температура.

# 233
Не мога да кажа нищо за серията от понеделник, но лично за мен металните дръжки са предимство, защото може после да се запече директно във фурната в същия съд, ако се налага. По-издръжливи са също. За грил тигана не съм сигурна, имам и не съм ги оглеждала от близо... Simple Smile
Аз си взех такъв тиган точно по тази причина, отдавна си мечтаех за тиган който може да се слага и във фурната.

# 234
  • Пловдив
А дали някой ползва електрическата мелничка Брио? би трябвало да върши работа...

# 235
Здравейте, имате ли отзиви за фритюрника с горещ въздух. Навита съм много да си купя, но ММ ме разубеждава че на тая цена няма да свърши работа.

# 236
Здравейте, имате ли отзиви за фритюрника с горещ въздух. Навита съм много да си купя, но ММ ме разубеждава че на тая цена няма да свърши работа.
имаме такъв, но друга марка поне от две години и продължаваме да си го ползваме с кеф.

# 237
Забелязах нов уред, който не е пускан до сега.  УВ лампа за дезинфекция,  някой да има подобно нещо,  звучи актуално,  но до колко ще е от полза?

# 238

И аз го загледах, но ме притеснява мощността. Ако става бавно, какво от това че имам еър фраер.

# 239
  • Г. О.
Здравейте. Миксерът дали е слабичък, според вас? Чудя се дали да чакам да пуснат друг или да купя този, намаления.

Общи условия

Активация на акаунт