КАУФЛАНД - 45

• 54 367
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за брошурата. Ще намина за бутчета, маслини, сирене, ананас, фъстъчено масло, фъстъци, ако са печени без брашно, яйца, ябълки, моркови. Чудя се и на ролката на Дав. Тоалетна хартия скоро пускаха, ще я пропусна. В събота специално ще се разходя, за да се ядосам, че от броколи няма и следа по обед.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:33 от Дидичка

# 556
Сапуни Тео, късоплодни краставици, Мерси, Семана, домати, яйца.

# 557
  • Пловдив
Харесах си зехтин и разтворимо кафе Чибо. В нашата брошура има грешка,  иначе добре би било Sunglasses

# 558
Много се подразних на Кауфранд днес, и повече няма да им бъда клиент! Имах път рано през магазина и бях там малко след 9 часа. Имаха технинически проблем не по тяхна вина и чакането повече от половин час пред магазина щеше да си струва, ако имаха филтирите Макстра от днешната промоция. Изчерпват се буквално за минути, и в друг техен магазин проверих малко по-късно същата работа. Толкова им е и промоцията - няколко кутии.
Ще сигнализирам на КЗП. Аман от скапани търговци в България!
Но да кажа все пак за някой може да е от полза - поръчах си ги от английския Амазон, дори с доставката ще са на цена от 8 лв. за брой.

# 559
  • Русе
За филтрите днес при нас на Информация записваха имена и телефон. Утре сутрин щери да имат зареждане и ще се обаждат на хората. Дочух, докато чаках за друго.

Плод-зеленчук от пазара, ама първо, че при нас са по-скъпи(имам предвид от  промоционалните) и второ, че не можеш да избираш. Предната седмица взех килограм домати. Като се прибрах и 3 бр.  от общо 5 бяха с нагнили петна.

# 560
Харесах си зехтин и разтворимо кафе Чибо. В нашата брошура има грешка,  иначе добре би било Sunglasses
Каква ли извинителна бележка ще лепнат

# 561
  • оттам, откъдето започва България
На мен още при отварянето на сайта на Кауфланд тази сутрин ми се отвори черен прозорец, в който се извиняват за печатната грешка и пишеше каква ще е реалната цена на кафето, но тъй като не ме интересува и не обърнах внимание на цената.

И в нашата хартиена брошура е объркано.

# 562
Аз да питам за зехтина как е като вкус,горчив ли е?Вярно това е индивидуално,но съпоставени с Коста Дорото ,ако някой може да ми каже близки ли са им вкусовете?

# 563
Малеее, днес в магазина беше... Коледа!

# 564
Лудница или?

# 565
И аз минах набързо за зеле...то пък загнило...намалили го на 28 ст.
Взех масло без ръбове, отговаря си грамажа Grinning
Доста хора имаше.

# 566
Пълна лудница. Изнасяха зелки с камарите в количките

# 567
  • София
Много хора имало?!
Да не би пак да затварят ресторанти и заведения?!

# 568
2 на цената на я е идеалния момент да се запасиш за евентуален локдаун

# 569
Пълна лудница. Изнасяха зелки с камарите в количките
Кисело зеле да не би да правят? Намалено ли е?

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 21:02 от Contempladora

Общи условия

Активация на акаунт