КАУФЛАНД - 45

• 54 372
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Лимони има. И в Лидл също, на същата цена.
Аз ги ям с джинджифил, мед и сода. Simple Smile
Много преди КОВИД.

# 541
Как ги ядеш със сода, сока ли бъркаш?

Минах през Фантастико, по-големи са там.

# 542
  • Пловдив
Дева, ам нали киселина и основа не е ок ? Как заедно ги ядеш?

# 543
Супер спам за лимонадата...
Скрит текст:
преди много,много години баба ми така ни лекуваше гърлата , а после майка , а и аз за профилактика зимата ( тогава нямаше джинджифил) правехме " лимонадка"- в чаша слагаш 1/3 ч.л. сода , изстискан 1 лимон , може и мъничко мед, допълваш чашата с вода. Около 150-200 мл. се пият на малки глътки.

# 544
Как ги ядеш със сода, сока ли бъркаш?

Нарязани лимони и джинджифил, поръсени със сода и малко мед. Не е много вкусно де.

# 545
  • София
Хич не е. И трябва да имаш здрав стомах. Мъжа ми ме кара да го вземам това нещо за детокс преди 2 зими. Още имам лоши спомени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
# 547
Благодаря за брошурата.
Ще си купя Ариел,  и май нищо друго извън нормалния ми пазар.

# 548
Аз ще ходя за зехтина Ф.Берио, у нас се харесва.

# 549
  • Русе
Ами, аз май Ариана харесах само Joy Не аз, де, съпруга ми. Аз ще взема домати, моркови, краставици в четвъртък, ще видя и наровете.

# 550
Аз освен Ариел, макар че имам от предна промоция, нар, и райски ябълки бих си купила. Много ги харесвам, а последно ги купувах по 2 лева бройката от квартален маркет. Консерви с домати, ако се вредя, фъстъчено масло, тх Фамилия, малко сирена, абе бая неща си наснимах.

# 551
  • Русе
Райските ябълки ги загледах, но се двоумя. Предната седмица взехме от Лидл и са недоузрели, а външно оранжеви. Безвкусни ми бяха.

# 552
  • софия
Аз избягвам да взимам плодове и зеленчуци от големите вериги. Често за нищо не стават, предпочитам кварталния плод и зеленчук или пазара.

# 553
По пазари не ходя.
Всичко купувам от Кауфланд/Лидл, много рядко Т Маркет.
Жалко, че Триумф преустанови дейност.

# 554
Зимата не пазарувам от пазара, то всичко е мръзнало. Кварталните плод зеленчуци зарежда от борсата на Слатина, то даже и на пазара много от сергиите зареждат от там, така, че не виждам разлика със супермаркетите.

Общи условия

Активация на акаунт