КАУФЛАНД - 45

• 54 376
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • In transit
Някой сети ли се да си претегли маслото? Засилих се днес да взема, обаче ми направи впечатление, че от долната страна на пакетите няма ъгли а са скосени. Като вземеш пакетчето не си личи, но ако натиснеш по опаковката и хлътва от четирите страни. Взех няколко пакета и помолих една от служителките на щандовете да ми ги претегли. Ами всички бяха по 240г с опаковката. Така се прави промоция. Да не си мислите, че ви е много на сметка маслото.

# 526
Моите пакети са си ОК. Нямат хлътвания.

# 527
Аз си взех от икеа такива кърпи-тюрбан от 100% памук, преди имах една от микрофибър, нямаше такава лигава кърпа, изхвърлих я с кеф.
https://www.ikea.bg/products/bathroom/towels-bathmats/bathrobes- … br-v-k-t/90477125

# 528
  • София
И моето масло си е 254 гр, сега го мернах от любопитство.

# 529
И при мен има с неоформени ъгълчета, може да има разминаване леко с грамажа, довечера ще го тегля, опитах го не е солено, явно преди съм попаднала на партида с повече сол.

Едитвам се: Притеглих ги и всичко е точно, 253гр едното, а другото 249, защото отрязах да го пробвам на вкус.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:30 от dani-ela-80

# 530
Днес успях да взема масло ( Брадли, към 11 имаше , но само отпред на промо/регала- 3-4 кашончета), домати и лютеница - също бяха заредили.
Нещата, които ви снимах намалени бяха попривършили , изчерпани или с двойно/тройно увеличение : френски преси-0 бр., дъските -0 ( взех последните две за мила съфорумка), мъжките спортни долнища/анцузи сивите-19 лв., дамските тениски 2 бр.- 12 и нещо...
Кашкавала Родопско чудо не е лош на вкус- изядохме 400 грама от вторник до днес и сега взех пак.

# 531
Днес купих още 2 масла.
Ходих да ги тегля специално.
Едното 254, другото 252. Simple Smile

# 532
  • In transit
Явно само в нашия магазин са били дефектните бройки. Simple Smile

# 533
И при нас в понеделник бяха такива опаковките масло...не знам дали са с орязан грамаж...

# 534
  • София
Лимони на тази цена има ли или са само за примамка?
Правя лимонада, като ги меля в блендер и после прецеждам

# 535
Лимоните с кората ли ги мелиш или ги белиш преди това?

# 536
  • София
А, беля ги. Иначе вероятно няма да става за пиене, бялата част на кората нали горчи.
Синът ми само се мазни колко му харесвала лимонадата. Всъщност доста разреждам с вода, но явно той е като майка си - обича киселко.

# 537
Има лимони, ама са с много семки, но стават
И във Фантастико са намалени от днес на 1,49

# 538
Взимайте лимони и сода за профилактика на Ковид. Ма не ме питайте как, проф. Кантарджиев знае.

# 539
  • София
Взимайте лимони и сода за профилактика на Ковид. Ма не ме питайте как, проф. Кантарджиев знае.
Само да не ги взимаме съвместно, че ще шупнем като тесто. После лопедиум ще ни трябва. hahaha
Bradley Cooper, мерси много, аз живея до Ф., така че фамилията ще е доволна (без мен, освен даси направя без захар)

Общи условия

Активация на акаунт