КАУФЛАНД - 45

• 54 382
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
На мен не ми е солено.

# 511
Минимално количество сол има и в другите масла.
Сега гледам етикета на друго немско, с 2 крави, 0,02% сол на 100г.
Ама това изобщо не може да се усети, толкова нищожно е.

А  затова, че свършва, яд ме е на онези с малките магазинчета, дето излизат с накамарени до горе колички от К.

# 512
И при нас нямаше в обедната направих едно кръгче ама нъцки, утре сутринта ще мина да видя дали ще има, по телефона ми казаха, че всяка сутрин зареждали.

# 513
  • там където има винаги вятър
Минимално количество сол има и в другите масла.
Сега гледам етикета на друго немско, с 2 крави, 0,02% сол на 100г.
Ама това изобщо не може да се усети, толкова нищожно е.

А  затова, че свършва, яд ме е на онези с малките магазинчета, дето излизат с накамарени до горе колички от К.
+1
Дори го кусах в къщи, ей така на върха на ножа - нищо не се усеща. При нас маслото не е при маслата, а отстрани - на тясната страна на същия стелаж или там както се казва.

Ние освен един хляб почти нищо друго не купуваме от кварталния магазин. Плюса - по чехли ходим, много неща има, до късно работи, но....само толкова - малко е, не се вижда стоката, какво остава да я видиш, огледаш, все питаме има ли това, има ли онова Thinking

# 514
В 9,30 отивам и само две масълца имаше, та ги грабнах, гледам две кашончета само са били, момичето, което беше каза, че само толкова им заредили. Утре ще се натичам още по-рано поне да хвана още две бройки.

# 515
При нас имаше масло, ходих към 9:30.
Но си беше на стелажа с маслата, не където слагат промоции.
И с цена 4,59 доста хора не са разбрали, че става дума за 2 бр.
Другото немско, с две крави, също беше намалено, 2,69.

# 516
Аз имам такъв тюрбан, но не съм го купувала в промоция, пак беше 5 лева. Много съм доволна. Случайно го забелязах покрай нещата за баня, когато търсех закачалка.

# 517
Аз имам такъв тюрбан, но не съм го купувала в промоция, пак беше 5 лева. Много съм доволна. Случайно го забелязах покрай нещата за баня, когато търсех закачалка.
Не му беше червена цената, нямаше и стара такава, та и аз заподозрях, че не е точно промоционален, а са му "обърнали внимание" в брошурата. Обаче дали и преди го е имало в нашия филиал.. нямам никаква представа. Радвам се, че прочетох положително мнение за него, купих го някак на доверие. 🙂

# 518
Френската преса колко струва на редовна цена?

# 519
Искам и аз тюрбан. Но не видях да има до масите за гладене Grinning Но видях много хубави стъклени кутии с капак с клапа...И кърпи от малките искам, но забравих да видя дали има...
Имайте предвид, че за комплектът за паста който е показала Denyil има уловка- в някои от кутиите има липсващи части...например, ножа за пица...Аз си купих и отворих да го огледам добре дали всичко му е там. Неволята учи, та си знам вече урока- обикновено като не огледам на място, после се оказва, че липсва нещо или пък има дефект...последно бях купила така формички за мъфини 11 броя вместо 12, а уж опаковани, запечатана кутия.
При нас също имаше масло за 2,65, другото може и да не съм видяла, ако не е било с оранжев етикет...

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 16:22 от dolce miele

# 520
Френската преса колко струва на редовна цена?
Аз късно видях, та днес вече поръчах за 20 лева от Икея. 🙃
Не знам редовната, но определено тази цена е много добра.

# 521
От Пепко купихме подобна френска преса  за около 8 лв редовна цена (ние я купихме с намаление 20 или 30%). На касовата бележка пишеше "кафемашина" Joy

# 522
Аз имам от Декатлон този https://www.decathlon.bg/mikrofibrna-krpa-za-kosa-id_8387970.html и съм много доволна. Попива страхотно, не ми държи студено на главата. Взела съм и на майка и на дъщеря ми. На който съм го препоръчала не е съжалил.

# 523
Аз имам от Декатлон този https://www.decathlon.bg/mikrofibrna-krpa-za-kosa-id_8387970.html и съм много доволна. Попива страхотно, не ми държи студено на главата. Взела съм и на майка и на дъщеря ми. На който съм го препоръчала не е съжалил.
Забравих да напиша точно за него в предното си мнение! Съвсем наскоро го купих и го ползвах 2-3 пъти, но на мен не ми попива кой знае колко добре. С гъста коса съм, може би това има значение. Затова взех и този от Кауфланд от хавлиен плат с надежда да попива по-добре. (Този от Декатлон е от микрофибър.)

# 524
Да, така е, материята е микрофибър. Аз го купих с известни резерви, но останах приятно изненадана. По-доволна съм от хавлия. Сега, този от Кауфланд не съм пробвала и не мога да сравнявам.

Общи условия

Активация на акаунт