КАУФЛАНД - 45

• 54 304
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Майки, супер, ще се радвам!

# 676
Хокайдото има ли хубави семки за ядене? Не мога да намеря тиква на която тиквените семки да стават за консумация...
Донесли са ни само някакви тънки брошурчета...няма уреди май- на отделна брошура ли са те?

# 677
Зелето какъв сорт е, става ли за слагане в бидон за кисело. преди малко гледам още е на промоция на 29ст до изчерпване на количествата.

# 678
Уреди имаше днес каквито ми трябваха, дори купих яйцеварка за подарък, че съм много доволна от моята, същата я имам. Останали около 8 бр.
Роботът прахосмукачка имаше към 11 часа 4 бр. за статистиката.

# 679
Яйцеварката самоизключва ли се или е само със звуков сигнал?

# 680
Няма как да преценя дали, ако не изключа звуковия сигнал, чрез завъртане на превключвателя, ще продължи да нагрява...
Не искам да "пищи" и затова веднага превъртам врътката на изключено. Има и функция подгряване.

# 681
  • София
Шалтетата хубави ли са?
Пратих ММ за голямо бежово преди малко, нямало е в Младост. Чудя се дали си заслужава да потърся в Дружба или Студентски.

# 682
Мама на Нана, останах с впечатление, че имаш същия модел- затова.
Скрит текст:
Имам яйцеварка на Делимано- няма точно звуков сигнал (от типа на камбанка или аларма, писукане- не знам какво точно трябва да се чува). Разбира се когато спре, че се самоизключва. Чува се пускане, лампичката изгасва и до секунди е ясно, че не нагрява вече. Много се разглезих покрай това самоизключване, за разсеяни хора и особено за малки деца е идеално. Например, малката спокойно си вари сама яйца без да се притеснявам, че ще забрави машинката включена докато е в друга стая.

# 683
Същия модел имам, затова я купих отново.
Но тази пищи и докато не я изключиш не спира звуковия сигнал, което едва ли означава, че продължава да нагрява. Но плочата е все още гореща дълго време и няма как да преценя дали е спряла подгряване, а и лампичката индикира, че е включена. А и нямам такива проблеми със забравяне или без надзорно ползване.
Явно работи на друг принцип от твоята. Но доколкото помня купих тази от К. заради цената, че ако не я ползвам да не е ме яд. Делиманската беше повече от двойна цена по спомен.

# 684
Да, по-скъпа е на Делимано, но на мен ми беше подарък покрай някакво намаление с поне 50%. В началото даже се карах малко на нашите, защото още не знаех какво удобство е да имаш такъв уред Joy Щом твоята пищи докато не я изключиш, значи едва ли сама се изключва. Но то така е и трудно да не я чуеш. Аз реших, че изписуква 1-2-3 пъти Grinning

# 685
Ортопедични възглавници на Дормео има ли някъде?
Бях в магазина, но явно са ги разграбили.

# 686
dolce miele, сега прочетох на кутията - сигнален звук за край на варенето. За мен означава, че спира награвянето, но трябва ръчно да се изкрючи и врътката.

# 687
Да, и аз така го разбирам. Simple Smile
Има ли наличности от филтрите за кани?

# 688
Само да вметна, че имам и аз Делимано-вската яйцеварка и съм много доволна. Самоизключването е голяма работа. В момента са в Черен Петък и са около 25 лева, ако някой се интересува. Събира 7 яйца и има още две отделни "тавички" за яйца на очи и за още нещо, не помня какво точно беше. Grinning

# 689
Да, по-скъпа е на Делимано, но на мен ми беше подарък покрай някакво намаление с поне 50%. В началото даже се карах малко на нашите, защото още не знаех какво удобство е да имаш такъв уред Joy Щом твоята пищи докато не я изключиш, значи едва ли сама се изключва. Но то така е и трудно да не я чуеш. Аз реших, че изписуква 1-2-3 пъти Grinning

И аз се карах на майка ми, а сега я ползвам непрекъснато. Делимано е и моята, много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт