КАУФЛАНД - 45

• 54 288
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Хокайдото има ли хубави семки за ядене? Не мога да намеря тиква на която тиквените семки да стават за консумация...
Те тези тикви, на които семките им стават за ядене не се продават по магазините. Те се отглеждат заради семките.
На Матилдите и на цигулките семките не са лоши.

# 691
  • Бургас
Взех си вчера една Виледа. Заредих и тествах веднага. Прилична работа.

# 692
  • София
Pagocт, а може ли да се качва от теракот върху килими?

# 693
  • Бургас
Pagocт, а може ли да се качва от теракот върху килими?

Ми имам плочки само в едно малко коридорче, където нямам килим. Иначе от ламинат се качи спокойно върху килим. Но зависи от килима, моят е такъв:

# 694
Здравейте! Вчера си купих чопър Джой на Делимано. Успя да нареже един морков. На втория опит да нарежа чушка на по- ситни парченца спря да върти и започна да вие. Върти на празна купа, когато има нещо вътре, не завърта. Днес го занесох за рекламация, като мислех, че ще ми предложат друг, ако не искат да върнат парите. Обаче не можело. Пращат го на поправка. До два месеца може да чакам да си го получа поправен. Купих и месомелачка Ayco AMG- 600. Много е зле, с голям вой успя да смели малко кайма, но мисля, че и тя ще сдаде багажа скоро. За нея важало същото- на ремонт. Не знаех, че им е такава политиката. Повече ел. уреди от Кауфланд мисля, че няма да купя.
        Здравейте! Включвам се отново, за да разкажа продължението на историята с чопъра на Делимано, може на някого да е от полза. След ремонта чопърът наряза един морков и на втория отново спря. Обадих се на сътрудник и той се учуди, че не са ми предложили рекламация. Политиката на Кауфланд била една и съща за всички уреди, независимо от марката. Взех уреда и отидох в магазина. Служителката отказа да върне парите, трябвало три пъти да го пратя на ремонт и чак тогава. Поисках да се срещна с управител. Дамата управител твърдеше същото. Тогава казах, че ще пусна жалба. В крайна сметка ми върнаха парите, но ме мотаха около час. Днес се свързах със сътрудник да се уверя, че няма някаква грешка. Сътрудникът беше категоричен- абсолютно всички електроуреди могат да се върнат при повреда до 3 месеца от закупуването им и клиентът да си получи парите. Това за трите ремонта важи, ако са минали 3 месеца от закупуването на стоката. Изумена съм от поведението на служителите в нашия Кауфланд.

# 695
Изобщо не е коректно подобно поведение!

# 696
Гледат ако мине номера.
А някои дори са некомпетентни за позицията си.

# 697
Топ матраците , които са на промоция хубави ли са ?
Имам спешна нужда и цената е прилична .

# 698
  • София
Момичета, имам нужда спешно от помощ! Някой да е мернал някъде бежови покривала за спалня с размери 200/210 ? Обиколих пет магазина в София и Перник и има само зелени и бордо, а зетят си е поръчал за Коледа бежово...Много моля за съдействие!!!

# 699
  • оттам, откъдето започва България
Преди няколко седмици бяха на промоция. Дано ги пуснат отново до Коледа.

# 700
Какъв Лидл?
Ти обърка темите, тук сме в Кауфланд. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
  • София
А защо да пише на Лидл за нещо си на прИмоция в Кауфланд?
Четеш ли изобщо или само мнения трупаш?
За топматрака - имам техен, доволна съм.
Но каквото е добро за мене, едва ли щее същото за другите.
Вземаш, пробваш и ако не ти е удобен връщаш скасова бележка.

# 702
Просто обърках темите. 🙂 И веднага изтрих, когато се усетих.

# 703
Случва се. Simple Smile

# 704
И аз съм доволна от топ матрака, който взехме

Общи условия

Активация на акаунт