Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 40 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив

Тези двамата сигурно разговарят с Наре ,за какво ли

Според мен има и още един вариант.
Вербуват Яхя. Но двамата гледат надолу - към жена вероятно гледат.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 09:57 от mariana51

# 16
Марианче, гледат надолу и затова си мисля,че е Наре, и заради погледа на Гедиз - доста е софт Simple Smile

# 17
Цитат
Но двамата гледат надолу - към жена вероятно гледат.   

Кахраман/актьорът, не е ли висок колкото Наре/Неслихан...

Може събеседникът на двамата, да е седнал...Thinking

# 18
Хармония ,може , не ми мина през ума Blush

# 19
  • Стара Загора

Благодаря за новата, хубава тема! Flowers Bouquet
Честита нова тема! Нека да е на късмет,изпълнена с нови снимки  и много новини за сериала и нашият любим Енгин!Пожелавам добър рейтинг.Все по-интересно става и чакам е нетърпение новия епизод.Пожелавам ви прекрасен ден! Бъдете здрави!

# 20
Благодаря за темата!

# 21

Здравейте момичета  Two Hearts
Хубав и според ден!
На мен ми стига един фрагман и резюме.
Нека да има изненада някаква все пак.

Сетих се нещо - дали Елван ще бъде разстроена заради Яхя и Дуду, и дали ще разбере с какво всъщност Менекшето е държала Яхя.
Елван също не повярва на Яхя, че е невинен относно участието му в отвличането на Наре и се отрече от него.
То на приказки лесно - Санджар бей не повярвал - дайте да го линчуваме и да му скапем живота, ама когато се отнася за собствени постъпки - да видим как ще се чувства сега тя самата.
И как с нейната прозорливост не усети, че Яхя може да се е замесил с някоя жена, ами веднага го въвлече във финансови машинации зад гърба на Санджар. Много надцени Менекше - тя откъде би знаела нещо такова... но виж на ниво женски клюки и интриги - там е във вихъра си.

# 22

Сещам се за майката Халисе.На нея и стига да вижда един път в годината внучката, а на сина и желанието - не е важно.Thinking

# 23
Има една много хубава приказка, която са рекли хората не от вчера, че на каквото се присмееш -това ще те застигне.
Елван колко пъти "застъпва" Менекшето, че уж има мъж, ама той не е до нея.
Тя пък и отвръщаше още по-коварно с "Права си Елван абла, едни имат - други нямат" визирайки бремеността си.
Е-е,  каква стана сега - и Елван няма мъж, и Менекшето няма да роди.

# 24
  • Пловдив

Eдип/Каврук май скоро ще става татко.

Източник: https://vk.com/club144707938?z=photo-144707938_457280729%2Fwall-144707938_128519

Наградите от 3-я. Международен филмовия фестивал в Измир получиха собствениците си.
Ако се чудите за новите собственици на златната Артемида, на 26 септември вечерта, когато часовникът показва 20.30  в Youtube, те ще са в ефира на нашия канал!

Ето линк към канала им: https://www.youtube.com/channel/UCLvlb9uahkMWo2TrVoO5BkQ

Нашият сериал участва и има филм с Енгин - "Една любов, два живота".
Сериалът е във всички категории - пусках линк преди време.
Режисьор, сценаристки, гл. актьори - мъж, жена/Енгин и Неслихан, второстепенни мъж, жена - Ураз и Тюлин.

https://twitter.com/startv/status/1309813539775840257

Да добавя - Стар тв ни подгряват вече, като написаха:
Хвани ръката ми и я задръж!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 16:48 от mariana51

# 25
  • Варна
Привет, дами Smile
Чудесна нова тема, благодаря, Марианка Yellow Heart
Дано само хубави неща да споделяме и да сме доволни от събитията в сериалчето ни Purple Heart
20 серии мъка, голям мазохизъм Smiling Imp
Редно е вече някаква друга плоча да сложат, не върви едно и също, взе да ни напряга отвсякъде Dizzy Face

Моля за  повече близост и повече положителни емоции, плииз Simple Smile

# 26
Близост, близост, ама ковида, кво го правим 🙄
 И друго си мисля, сега не могат да снимат на обществени места, все из конака, гората, холдинга или пристанището трябва да се въртят. А пък сценария е писан преди ковида да ни такова майката 🙈 Как да ходи и да снимат Мелек на училище, те в Турция въобще тръгнаха ли учениците, ако са, сигурно са с маски. Въпроса с барове, ресторанти, хотели как стои не знам, ама сигурно са маскирани.
  Сложна работа, може да променят нещо, сигурно се налага.

А бе много широкоплещест Енгин напоследък 🤔, това ефект на телевизията ли е или е тръгнал на фитнес 🙄 неми се вярва  сякаш, не го влечат физически натоварвания

Сет от днес с Неслихан, кой с маска, кой без, и то на открито...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 17:47 от araselia

# 27
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1309862391161724928

От официалния канал:

Какво ще се случи със Санджар, който се занимава с попечителството над Мелек, от една страна, и игрите, които подготвя, от друга?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1309885442364526593

Как можеш да се влюбиш в човек, който те е захвърлил и се е оженил за друга.

Ама Гедиз не знае, че Наре знае, защо и как се е оженил Санджар.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 19:49 от mariana51

# 28
Какво ще се случи със Санджар- малко остана и ще разберем.

# 29
Цитат
Как можеш да се влюбиш в човек, който те е захвърлил и се е оженил за друга.
Когато се е влюбила, не е знаела какво ще и направи Акън, не е знаела, че трябва да сподели за това на Санджар и той я "захвърля", не е знаела ,че ще се върне след 8 години при Санджар, но не е представала да е влюбена в него.
Нелогично за Гедиз, наистина.А той, къде е.....и не е фермер.

Общи условия

Активация на акаунт