Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 728
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Дъщерята на посланика - еп.23 с бг суб[/url]

И тук:
https://ok.ru/video/1768933296836

И тук:
https://cloud.mail.ru/public/5xQV/2KQgwAXix
[/center]
Добро утро!
Златни сте ,Марианка Flowers Hibiscus Two Hearts Благодаря на всички  Flowers Bouquet

Охо, имаме рожденичка, Араселия, здрава и щастлива да си и много обичана Yellow Heart
Скрит текст:

Хубав и спокоен ден !

# 586
  • Варна
Добро утро!
Благодаря за превода ! 💐
Araselia , честит рожден ден ! Много здраве ,щастие и успех във всичко .🎂🌹

# 587

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден!

Араселиа 💕 Жива и здрава да си, всичко най- добро ти желая!

Благодаря  за превода и реализацията на серията 🌼🌼🌼

# 588
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Имаме превод на епизод 23. Да си го изгледаме с удоволствие, че да можем адекватно и да го коментираме. Е, ще потанцуваме, хем за релакс, ще се ядосваме, но ще разберем и, кой накъде се е запътил. История пъстра, изпълнена с надеждата всеки да си получи заслуженото на финала и ще го получи. Енгин, Неслихан и Мелек са прекрасни. Отрицателните герои - също, като изпълнение. Героите търпят развитие - едни към добро, други обратното, а някои са като константи - не търпят развитие - визирам посланика. Всеки изпросен лев е проигран...
Успешна сряда на всички.

araselia, надвам се днес да си най-щастливата съпруга и майка с тримата мъже около теб.
От мен - виртуално пожелание, щастието да е винаги с теб.

Заети сте вероятно, но ето снимка от 12 - Енгин реже едната торта.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 10:58 от mariana51

# 589
# 590
  • Варна
Момичета ,изгледах серията с буквички ,за което още веднъж благодаря на екипа .🌹
Сега не ми се вижда толкова лошо .
Много хубаво Мелек каза на родителите си , че ако не спрат да се карат и двамата ще я загубят . Затова очаквам Наре и Санджар да се държат един за друг в трудния момент . Само така ще успеят да я защитят . Сигурна съм ,че Мелек ще се оправи .
На делото ,когато и да бъде , както Санджар не използва фалшивия доклад , така и Наре няма да използва записа . Но ми е интересно какво ще направи Наре от тук на татък . В Черна гора циганката каза ,че Санджар няма да е пълноценен без пъстрата птичка и той ще я пусне в името на живота на дъщеря си . Но тя дали ще може да лети без него . Аз мисля ,че не .
Ерата на сестрите започна и ми хареса . Незнам дали ще потъне кораба , но Мюге трябва да се изправи пред Кахраман и да преодолее страховете си зада продължи живота си .
Гедиз продължа с подлите си номера ,но ще си намери майстора . Дали в сестрите или Санджар незнам .
За Халисе все още имам надежда ,че ще почне да разбира децата си и спре да мисли за хорското мнение  . За разлика от посланика, който е неспасяем .
Сватбата на Каврук ще се отмени и е време Зехра да действа .
Наре каза много точни думи на Менекше ,но друг е въпросът ,че няма кой да я разбере . Вече е време да си получи заслуженото.
Надявам се на Гюлсие да не пострада . Възможно е Неждет да и помогне .
И не на последно място искам да отбележа великолепната игра на всички актьори .
Хубав ден!

# 591
  • Пловдив

От днес:

Тук: https://www.turktime.com/haber/engin-akyurek-e-dogum-gunu-surprizi/557165

И тук: https://www.medyatava.com/foto-galeri/engin-akyureke-surpriz-yaptilar_212307

Те изненадаха Енгин Акюрек!

Рожденият ден на Енгин Акюрек беше отпразнуван от феновете по цял свят едновременно. Феновете на Енгин Акюрек, както и миналата година, направиха дарение на Unicef ​​като подарък за рождения ден на актьора.

Рожденият ден на Енгин Акюрек беше отпразнуван от феновете по цял свят едновременно. Фенове и почитатели от Аржентина, Иран, Испания, Малайзия и много страни взеха участие в честването на рождения ден на Акюрек.

Феновете на Енгин Акюрек, както и миналата година, направиха дарение на Unicef ​​като подарък за рождения ден на актьора. Дарението, направено тази година, ще бъде използвано специално за помощта и нуждите на децата, засегнати от глобалното огнище Covid-19. Актьорът, който получи сертификата на Unicef ​​на снимачната площадка на телевизионния сериал "Дъщерята на посланика" в Мугла, разряза заедно с екипа тортите, получини от феновете и продуцентите.

Актьорът, който празнува с екипа на сериала, благодари на феновете си по целия свят с думите:

„Благодаря на всеки един от тези скъпоценни хора, чиято любов и подкрепа винаги изпитвам с голямо щастие и изпращам любовта си. Фактът, че те организират такива смислени и ценни кампании всяка година, за да отпразнуват рождения ми ден, е индикация за това колко ценен е всеки един от тях."

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 14:04 от mariana51

# 592
Благодаря за преводите и коментарите.
Аз съм малко извън линия и даже не зная кога ще изгледам серията.
Но от постовете  на Кристал  💕 и Мариянка 💕разбрах, че с буквички серията е хубава.

# 593

От днес:

Тук: https://www.turktime.com/haber/engin-akyurek-e-dogum-gunu-surprizi/557165

И тук: https://www.medyatava.com/foto-galeri/engin-akyureke-surpriz-yaptilar_212307

Те изненадаха Енгин Акюрек!

Рожденият ден на Енгин Акюрек беше отпразнуван от феновете по цял свят едновременно. Феновете на Енгин Акюрек, както и миналата година, направиха дарение на Unicef ​​като подарък за рождения ден на актьора.

Рожденият ден на Енгин Акюрек беше отпразнуван от феновете по цял свят едновременно. Фенове и почитатели от Аржентина, Иран, Испания, Малайзия и много страни взеха участие в честването на рождения ден на Акюрек.

Феновете на Енгин Акюрек, както и миналата година, направиха дарение на Unicef ​​като подарък за рождения ден на актьора. Дарението, направено тази година, ще бъде използвано специално за помощта и нуждите на децата, засегнати от глобалното огнище Covid-19. Актьорът, който получи сертификата на Unicef ​​на снимачната площадка на телевизионния сериал "Дъщерята на посланика" в Мугла, разряза заедно с екипа тортите, получини от феновете и продуцентите.

Актьорът, който празнува с екипа на сериала, благодари на феновете си по целия свят с думите:

„Благодаря на всеки един от тези скъпоценни хора, чиято любов и подкрепа винаги изпитвам с голямо щастие и изпращам любовта си. Фактът, че те организират такива смислени и ценни кампании всяка година, за да отпразнуват рождения ми ден, е индикация за това колко ценен е всеки един от тях."

Flowers Bouquet Hands ClapHands ClapHands Clap

# 594
Здравейте момичета!

Благодаря, на всички момичета участвали в превода на серията!

Скрит текст:

Изгледах трейлъра и останах много учудена.
Санджар се моли на господ, че ще отхвърли легендата,ще даде попечителството на детето на Наре, даже и тя да я отведе някъде далече от него, само Мелек да се оправи.
Тогава сериала ще тръгне в друга посока.

araselia Честит рожден ден ,бъди жива и здрава и дано да ти се сбъднат мечтите!

Скрит текст:

Лек ден момичета и приятно гледане на епизода на тези които ще го гледат!

# 595
Здравейте,

Благодаря за експресния превод,безценни сте.

Надвечер е,наздраве за нашата рожденничка.

Араселия,Честит Рожден Ден!
Бъди здрава,бъди силна за предизвикателствата на живота.
Бъди щастлива и обичана жена.

Приятна вечер

# 596
Много благодаря за прекрасните пожелания, бъдете здрави 💜

И аз скоро няма да мога да гледам, но с интерес чета вашите впечатления.

Мари, и аз мисля, че ще тръгне в друга посока сериала, обаче зависи и колко серии са предвидили по принцип, не помня имаше ли нещо споменато като цифра 🤔

Хубава вечер!

# 597
  • Пловдив

Араселия, когато започна сериала, излезе информация, че са готови със сценарий за 21 епизода.
Не, че ще са толкова - готови бяха. Вече чакаме 24-ти.
Сега да напиша аз какво мисля. Не очаквам завой. Събитията в трейлърите ни ги представят, за интерес. Толкова гадости очакваме, но ще им се намери решението. Изтъркано, пак според мен, е да заминат в чужбина Наре и Мелек. Санджар е готов на всичко, обещава всичко чрез молитви, за здравето на детето си. Когато Мелек оздравее, ще пеем други песни... Ще са измислили нещо...
А и просто нямаше как да се "провали" сватбата на Каврук - ето как Менекше свърши тази работа.
Ами остава ни чакането на новите епизоди.

# 598
  • Варна
Момичета в ден сряда ви нося любимите ми Елиф и Йомер .

# 599

Двете, най-важни персони.Майка и бъдеща "майка"....

Общи условия

Активация на акаунт