Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 724
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

Надписът на тениската:

"Светът е твой"
Тони Монтана

Кратък сюжет на филма "Белязаният" в гл. роля Ал Пачино - от уикипедия:

Тони Монтана е кубински бежанец, който отива във Флорида през 1980 г. и си проправя път в организираната престъпност. Тони Монтана е криминален затворник, който бяга от комунистическия режим на Фидел Кастро, прочистващ Куба от престъпници. Първото престъпление, което Тони Монтана извършва на американска територия, е убийството на друг емигрант, нарочен за комунист. Това му осигурява официално разрешение за оставане на територията на САЩ. Впоследствие Тони Монтана посредством убийства, жестокост и престъпления успява да се пребори с конкуренцията на местните американски престъпници и се издига до висините на престъпната структура.

Благодаря за сюжета. Определено нелицеприятен е този Тони Монтана, но дали зрителите са мразили Ал Пачино?

Въпросът ми не се отнася за списващите в темата, а да се замислят четящите ни  фенове на У. и несъществуващата двойка Г/Н. защото те решиха още от първа серия да не подкрепят Енгин като партньор на Неслихан.
Едва ли ще проумеят от какво и кого са се отрекли...
Но както се казва светът е шарен. 😄

# 616
Марта,права си,но така ще е до края.Както е тръгнало ,така ще върви.

Нашият сериал е уникален в това отношение,коментира се  разнопосочно,не се подхожда с разбиране към героите,а с изисквания.Истерия и пристрастия,неприемане на сценария.Много жалко,колкото и да е добронамерен човек,като чете тук,там,се разочарова,ядосва и настройва негативно.
Ама и това ще мине,поектът днес го има ,утре го няма.Но си имаме невероятен,талантлив и стойностен човек за любимец,това е най-важното.
Аз пък си харесвам Неслихан и ми е интересно,как ще продължи нейната героиня.

Пожелавам усмивки в четвъртък следобяд

# 617
  • Пловдив

https://twitter.com/InterMedya_/status/1316672715177295872

"Дъщерята на посланика", незабравимата история на двама влюбени с огромната им любов.

Като кликнете в/у линка, Интер Медия публикува презентацията/тийзъра за IMinMIPCOM 2020.

# 618
Привет!

Героите на Ал Пачино са Тихи, обрани и безпощадни , такива са ми сякаш впечатленията, доста по-различни от тези на Енгин.
  Аз го свързвам с Усещане за жена и уникалното танго на слепия полковник 😍

Морските сцени са наслада за окото - всичко е в хармония, и цветово, и всякак😍

# 619
  • Пловдив

За истинската любов няма препятствия във времето.
А когато има и дете от тази любов, какво по-хубаво от това.

# 620
  • Варна
Yannal , Марта 👍.
Абсолютно съм съгласна с вас .
Много по - лесно е да критикуваш , а не да се помъчиш да разбереш .
На мен сценария ми харесва и си го гледам с удоволствие.
Харесва ми ,че действието не се развива в Истанбул ,малко почна да омръзва. А и Турция не е Истанбул . Гледките ,морски скални са наистина прекрасни . Актьорите играят много хубаво ,особено тройката Санджар , Наре и Мелек .
Героите са представени както с положителните си черти , така и с грешките си . Важното е да има развитие и те ни го показват до сега .
Хубав ден!

# 621
  • Пловдив

Ха, и друтата социологическа агенция има класация.
Браво на нашето момче, изби рибата през изминалата седмица.

# 622

Момичета Two Hearts
Радвам се, че си поддържаме  нашето момче във всичките му проекти,  защото вярваме в него и избора му на роля. Колкото по-богат ролеви диапазон избира, толкова това е по-добре за неговото кариерно развитие.

Харесваме си "Дъщерята на посланика" , харесваме си Санджар и Наре, следим с интерес тяхната история, защото това е за тях двамата.
Ще си преживяваме както лошите им моменти, така и добрите и накрая се надявам наистина любовта им да излезе силна и неподвластна на времето. Още повече, че те имат своя Ангел в лицето на Мелек.

Абсолютно съм убедена, че лошите в нашата история ще бъдат наказани. Всъщност Менекшето е наказана вече, но тя е толкова алчна, че загубата на детето не я трогна толкова, колкото възможността да загуби конака и парите.

# 623

Ха, и друтата социологическа агенция има класация.
Браво на нашето момче, изби рибата през изминалата седмица.

# 624
Здравейте,

"Ако раят не е в тебе самият, ти никога не ще влезеш в него."
Ангелус Силезий,

Благодаря за новите снимки.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Момичета, Hug

# 625
  • Пловдив

Целувката им се върти непрекъснато по сайтовете във всички варианти.

# 626

Момичета Two Hearts
Изгледах серията най-после и аз.
Наистина серията с превод си е друго нещо.

Санджар се помоли в джамията за живота на дъщеря си и даде обещание, че ще ги пусне да си отидат.
Чудя се обаче дали Мелек ще пожелае да тръгне с майка си.

# 627
  • Варна
Не можах да се въздържа, пак я слагам тази снимка Rage
Какъв красив поглед Heart Decoration  Толкова нежен и пълен с любов към любимата  Yellow Heart
Невероятен актьор  Heartbeat

Yoanna L много ми харесаха разсъжденията ти Yellow Heart

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 21:59 от Аnista

# 628
  • Пловдив

А тук - Неждет и Менекше - строй се, преброй се...
Погледът на Санджар - винаги адекватен според ситуацията.

Ето я и цялата снимка.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 22:44 от mariana51

# 629

А тук - Неждет и Менекше - строй се, преброй се...
Погледът на Санджар - винаги адекватен според ситуацията.

Много добре ги фиксира. Само да се оправи Мелек и тия двамцата в комплект с мама ще "хвърчат" из конака. Ще събере 2+2 Санджар /упоената охрана, кой им е занесъл лимонадата и кой я е насипал, упоената Мелек и кой също сипа в нейната чашка/. Да видим как Менекшето и Акън ще излъжат Гюлсие или пък вече е крайно време на тази джофра Менекше да ѝ разкрият игричките. Ох, бих се изкефила на макс Гюлсие да се врътне и да се развика и да ги хванат... Но явно ще я замотаят нещо и ще се изплъзнат.

Общи условия

Активация на акаунт