Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Добър вечер момичета!
Шегичка от рускините .https://vk.com/video-144707938_456242186
Днес попаднах една статия в която се сравняха нашия сериал с един друг .
Погледнах от любопитство трейлъра към последния епизод . Ами няма нищо общо .https://televizyongazetesi.com/saka-gibi-dogdugun-ev-kaderindir- … ine-dondu/1245399

# 676
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_132253

Наре е на снимки в имението. Другият екип снима на летището.  На снимачната площадка на летището Eнгин духна торта, мащабните тържества не бяха достатъчни.

# 677
Heart
Цитат
На снимачната площадка на летището Eнгин духна торта, мащабните тържества не бяха достатъчни.
Санджар може да дебне Акън.Thinking Или ако Мелек е оздравяла, да купува билети за любимите си същества.

# 678
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Изчаках да се посъберат няколко епизода от втори сезон, за да ги гледам наведнъж.

Съзнателно не ви четях, за да не разбера развоя на събитията, ще ви чета, като изгледам преведен и 24еп., но не се въздържах и пиша под въздействие на емоцията си.
Сега съм на 22 еп. Момента в съда, когато Санджар даде знак да дадат дневниците на Наре /които купи!/ като доказателство в съда и единственото, което мога да кажа е:
Ах, Наре, Наре... как би могла да не страдаш с баща и любим подли свръхегоисти!
И пак ли, мила, ще намериш сили да простиш!?

# 679
  • Пловдив

https://twitter.com/fdetne_eqla3/status/1317500505589940224

Клик в/у линка.
Магазинното предаване по Стар тв "En güzel bölüm", отбеляза също празнуването на РД от всички фенове по света и дарението за Уницеф. Честитят му и те РД.

Новата актриса Deniz Tanfener/Дениз Танфенер, която ще се включи в сериала, вече е с бадж.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 20:01 от mariana51

# 680
https://twitter.com/tv_dunyasi/status/1317507165280677889

Новата девойка щала да е 28 годишна ,хирург, полусестра на Акин, която идва от Истанбул за наследството след смъртта му Rolling Eyes

art deco, привет Hands Wave още не знаем дали ще прости, за сега не. Аз не смятам Санджар за егоист, а за любящ баща, който се бори за детето си и правото си да присъства в живота на дъщеря си, след 8 пропуснати години. За съжаление използва удари под кръста, както и Наре. Наистина неговия беше по-тежък. А да слагаш равенство между посланника и Санджар е повече от неуместно.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 20:06 от araselia

# 681
  • Пловдив

Колко е доволен Каврук, научи че Санджар ще се развежда.
А за новината за новия персонаж. Ако е вярна, то трябва да занулят Акън, или той е измислил план в негов стил, че е занулен... Предстои да разберем. Повече съм склонна да е план на Акън.

araselia, Хивда/Елван, чете книгата "Тишина" на Енгин.

# 682

"Много силно ще те нараня, не ме карай да го правя.
Не мога да остана.
Ти не разбираш, не ме разбираш.  Не мога да се разделя с дъщеря ми. Без теб изгарям, без нея ще умра."

Инат, че и лъже.
9 години  крие детето от баща му, доведе го и видя колко се привързаха един към друг, сега отново иска да му го отнеме.
Аз на това казвам егоизъм.

# 683
  • София
art deco, привет Hands Wave още не знаем дали ще прости, за сега не. Аз не смятам Санджар за егоист, а за любящ баща, който се бори за детето си и правото си да присъства в живота на дъщеря си, след 8 пропуснати години. За съжаление използва удари под кръста, както и Наре. Наистина неговия беше по-тежък. А да слагаш равенство между посланника и Санджар е повече от неуместно.
За теб неуместно, за мен - не! Сега гледам, но по-късно ще обясня мотивите си! Simple Smile

# 684
Цитат
Ами какво да прави милата.Hug Санджар не и е излизал от главата.Обича го, защото много хубаво го правел.

Наре, просто си отмъщава чрез ума и гордостта си.Но, сърцето друго говори, любов.

Санджар е ясен.Иска нея, но още повече дъщеря си.

СЦ дават прекрасна възможност на Наре - Гедиз.

А Санджар го забиха с Менекшето.Wink

# 685
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Изчаках да се посъберат няколко епизода от втори сезон, за да ги гледам наведнъж.

Съзнателно не ви четях, за да не разбера развоя на събитията, ще ви чета, като изгледам преведен и 24еп., но не се въздържах и пиша под въздействие на емоцията си.
Сега съм на 22 еп. Момента в съда, когато Санджар даде знак да дадат дневниците на Наре /които купи!/ като доказателство в съда и единственото, което мога да кажа е:
Ах, Наре, Наре... как би могла да не страдаш с баща и любим подли свръхегоисти!
Всеки има право на свое мнение , но според мен твоето е много крайно . Защото в тази ситуация с попечителството всеки е прав от своята гледна точка . Както единия не иска да се раздели с детето ,така и другия . Но егоизъм не виждам . Ако Санджар беше като посланика Наре никога нямаше да му повери детето си, когато искаше да се самоубие . За прошката ще видим .

# 686
За теб неуместно, за мен - не! Сега гледам, но по-късно ще обясня мотивите си! Simple Smile

ОК People Eyes макар че се съмнявам да се разберем Stuck Out Tongue Winking Eye, подозирам,че гледната ни точка  е съвсем различна Simple Smile

Марианче, Хивда има вкус, знае какво да чете

Има слух за 2-ри фрагман, ама ме съмнява

# 687
  • Варна
За сега няма фрагман , повториха в рекламата първия .

# 688
Здравейте, аз за пореден път, ще кажа че всеки според мен действа егоистично, според своите желания и гордост.
Общо взето в сериала напоследък властва егоизма и всеки е прав за себе си.

В едно съм сигурна, Наре носи онази болка която не преглъщаш, която носиш със себе си.. Колкото  и да се стараеш, не можеш да забравиш, като камък овиснал на врата й. Затова мисля, че бягството от физическата близост с Санджар в друга страна , няма да я избави от раните и болката й.
Защото тя не е спирала да обича Санджар.
Защо е простила на Акън? А на него не може да  прости? Ако не се опита да преживее собствените си рани, душата й няма да намери покой. И изобщо дали ще се събере със Санджар няма значение.
Важно е собственото й щастие и вътрешен мир.
Точно затова мисля, че за нея той не е минало, нито настояще, нито бъдеще. .
Да иска й се го мрази, да го накаже, да го забрави..
Общо взето  иска само баща за дъщеря си, но извинете тя би умряла за този мъж. Обича го, гори за него, диша за него, ревнува го, иска ме сметка.. Не може да му прости, но не може да го забрави.
И  докато не прости, няма да стане, няма да има мира.
Защото сърцето я измъчва, а в същото време гордостта, гнева и болката са лоши съветници. Надявам се да мисли логично и да не допусне грешки, от които да я боли най-много нея самата.
Да подъл е хода на Санджар в съда,но и Наре не му остана длъжна, за нищо.
Разбирам мотивите и на двамата,затова ме е яд и на двамата.
Но стоварвайки вината за всичко върху Санджар , не  съм съгласна.
Да той е трябвало да забележи какво се е случило с детето, но той познава Мелек от скоро.
Не трябва ли Наре да е тази която да забележи промените и  проблеми в поведението на детето? Или поне ако тя не е разбрала, Санджар как да види?
Дори Мелек каза че се е старала...

За мен случилото се с детето е обща отговорност. Всички са виновни, всеки допринесе с личните си болки, проблеми, войни, рани, минало и прочие-т. е. Егоизъм. Защото сякаш забравиха общите врагове и случилото се на яхтата.
Искам Мелек да е добре и всички да се държат зряло,на място, човешки един към друг..

Нямям търпение да видя Менекше и Акън в затвора.

Когато двама души ce обичат, така както в тази история, вярвам се могат да преодолеят препятствията и да се съберат. Не знам дали ще има щастлив край за тази приказна легенда..
Но Санджар трябва да започне да мисли с ума си, а не със сърцето си. Ako Наре не излекува раните си и не прости, двамата ще продължат да горят през целия си живот.
Дори да не са заедно, трябва да преодолеят миналото и да си простят.
Защото болката и тази любов  ще бъде техният край, за съжаление.

Точно като мишка в капан, така са хванати в миналото, че е невъзможно да имат вътрешен мир и спокойствие. Нито продължават напред, нито се връщат назад. Вярно, че и настоящето не е песен, но не говорейки един с друг.. Удължават агонията си.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 22:28 от Nina_richi

# 689
  • Пловдив

Ааааа....
Мама, тати и Мелек.

Общи условия

Активация на акаунт