А относно делото за попечителство... фактът, че купи дневниците на Наре от най-големия и враг - собствения и баща, знаейки, че освен зло, оня друго не и е причинил и сега двамата вкупом и причиняват още по-зло, го превръща в пълно негово копие! Съюзиш ли се с дявола, какъв си!?
И какво от това, че я моли, тя да се предпазела сама от куршума, с който иначе щял да я прониже /ми не я застрелвай, бе глупак такъв!/ И какво означаваха молбите му преди самото заседание, нима не означаваха вечно робство на Наре!?: "Не заминавай и ще ти дам попечителството!"
Означават: Аз ще имам съпруга от която чакам дете, с която нямам намерение да се развеждам и може би ще живея с тях до края на живота си, а през това време ти, Наре, няма да поглеждаш друг, няма да си намериш мъж, а ще ми бъдеш на разположение през цялото време, просто защото те обичам. Дори отново може да те затворя в конака и да се срещаш всеки ден с бременното от мен Менекше, тъпата и майка и брат и тъпанар, който ти навреди, да си под погледите на майка ми, която също ти навреди, но ти и детето ми да търпите и тях и брака ми, защото ме обичаш и ти..."
А най-наглото беше, че на излизане от съда, все едно нищо не се е случило и нищичко не е направил, реши, че ще продължи да и диктува с кого може и не може да се вижда... отвратена съм!

Еми, Санджар не диктува на Наре да не се вижда с всеки, но Гедиз не е всеки, това е голямата разлика. Тя и Наре вече не знае какво прави май, иска да замине зад граница заради това да съберяла садъчите, щото заради нея се карали, а в следващия момент отива при Гедиз да го моли как да надцака Санджар за попечителството и то дразнейки Санджар очевадно

Е, много са й логични действията, евала !
ПП Като написах един път в годината и се замислих над въпроса, защо Наре е идвала и оставала по 12 дни в Мугла като дете, нищо не знаем за детството й, тя още е в мъгла относно миналото, майка й каква е била, кой от родителите й е от Мугла и да не би тя да е била в такава ситуация да е живяла само с един родител? Много въпроси и още доста отговори ще трябва да получим !
Хубава и спокойна неделя, момичета