Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна

А относно делото за  попечителство... фактът, че купи дневниците на Наре от най-големия и враг - собствения и баща, знаейки, че освен зло, оня друго не и е причинил и сега двамата вкупом и причиняват още по-зло, го превръща в пълно негово копие! Съюзиш ли се с дявола, какъв си!?

И какво от това, че я моли, тя да се предпазела сама от куршума, с който иначе щял да я прониже /ми не я застрелвай, бе глупак такъв!/ И какво означаваха молбите му преди самото заседание, нима не означаваха вечно робство на Наре!?: "Не заминавай и ще ти дам попечителството!"
Означават:  Аз ще имам съпруга от която чакам дете, с която нямам намерение да се развеждам и може би ще живея с тях до края на живота си, а през това време ти, Наре, няма да поглеждаш друг, няма да си намериш мъж, а ще ми бъдеш на разположение през цялото време, просто защото те обичам. Дори отново може да те затворя в конака и да се срещаш всеки ден с бременното от мен Менекше, тъпата и майка и брат и тъпанар, който ти навреди, да си под погледите на майка ми, която също ти навреди, но ти и детето ми да търпите и тях и брака ми, защото ме обичаш и ти..."

А най-наглото беше, че на излизане от съда, все едно нищо не се е случило и нищичко не е направил, реши, че ще продължи да и диктува с кого може и не може да се вижда... отвратена съм!

Ами те просто влязаха във военни деъствия двамата заради дъщеря си. На война като на война ! Всички са наясно и той даже нагледно й го обясни Smile че ще има куршуми. Това още повече показва какъв човек е Санджар и явно очаква от другите същото ! Той не крие, не шикалкави, напълно открит и честен е. Кази си го в прав текст - че дъщеря му е над всичко в живота му и ще се бори за нея.Какво лошо виждаш в това ? Всеки нормален родител би го направил, а той на всичкото отгоре е бил лишен от нея 9 години и сега хайде, взимам си я и ще я виждаш един път в годината Smile Еми, не е ок, но явно за тебе е . Целта оправдава средствата . Той не иска да я вземе от майка й, дебело подчерта това, но майка й не иска да остане в страната където живее той, няма как да стане така, че да я вижда и да живее до нея, как да стане? Просто я помоли да не заминава и че ще й остави попечителството на нея, готов е на всичко само и само дъщеря му да е наблизо, а не да ги връзва за себе си. А Наре си излъга преспокойно в съда, тъй е, като не полагат клетва да не лъжат Smile

Еми, Санджар не диктува на Наре да не се вижда с всеки, но Гедиз не е всеки, това е голямата разлика. Тя и Наре вече не знае какво прави май, иска да замине зад граница заради това да съберяла садъчите, щото заради нея се карали, а в следващия момент отива при Гедиз да го моли как да надцака Санджар за попечителството и то дразнейки Санджар очевадно Smile
Е, много са й логични действията, евала !

ПП Като написах един път в годината и се замислих над въпроса, защо Наре е идвала и оставала по 12 дни в Мугла като дете, нищо не знаем  за детството й, тя още е в мъгла относно миналото, майка й каква е била, кой от родителите й е от Мугла и да не би тя да е била в такава ситуация да е живяла само с един родител? Много въпроси и още доста отговори ще трябва да получим !

Хубава и спокойна неделя, момичета Two Hearts

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 10:47 от Аnista

# 721
  • Варна
Една мисъл на Лев Толстой , която  много подхожда на Санджар :
„Хората са като реките: водата във всички е еднаква и навред е една и съща, но всяка река бива ту тясна, ту бърза, ту широка, ту тиха, ту чиста, ту студена, ту мътна, ту топла. Така и хората. Всеки човек носи в себе си наченки на всички човешки качества и понякога проявява едни, понякога други, а понякога съвсем не прилича на себе си, без да е изменил нещо от същността си. У някои хора тия промени биват особено резки.“

# 722
Новата звезда - Дениз някоя си, има чаровна усмивка Hands Plus1 Малко веждите и ме смущават, ама няма да издребнявам Stuck Out Tongue Winking Eye Стига да е от добрите , ще я приема всякак Innocent

# 723
  • Пловдив

Източник: https://www.facebook.com/engingreekfc/photos/749720818915335

През последните дни беше стартиран акаунт за появата на нов персонаж в сериала, д-р Сима. Вчера той написа, че лекарят ще бъде 28-годишната полусестра на Акън, която ще дойде да вземе наследството от починалия си брат Акън. Тази новина е невярна, няма лекар с това име и новият персонаж, който ще се появи в епизод 26, ще бъде страхотна дама около 70 г. Заснемането на епизод 25 все още не е приключило. Седмицата, в която ще започнат снимките на епизод 26, ще знаем коя актриса ще играе този персонаж и каква точно ще бъде нейната роля.

Ние сме търпеливи и ще разберем всичко, когато ни го покажат.
Няма логика, рано е все още да се занулява, който и да е герой.

# 724
  • София
Струва ми се обсъждате изначално невъзможна ситуация. Изнасилването е изключително сериозна травма, от която едно 18 годишно момиче не може да се възстанови години. Тя е искала полиция да разследва в Индия и т. н. А тук изведнъж идва и след два дни ляга със Санджар все едно нищо... това ми се вижда невъзможно. Насилено момиче няма да иска да види мъж много време. Колкото и да го обича. Така че целият този епизод е съшит с бели конци. Но ако допуснем, че се е случил- двамата мъже , на които е вярвала Акън и Санджар я разочароват дълбоко. Какво друго и остава освен скок от скалата. А забравих- и баща и я праща по дяволите. А вие искате да прояви съчуствие към Санджар и да го чака до вратата да му мине гнева?
Явно има жени, които биха го направили... изненадана съм, но хора всякакви. Изгонени, обвинени в измама, отхвърлени, но чакат... и чак, ако отново ги изритат, чак тогава биха скочили. Flushed
Значи той е гневен и без да мисли реагира емоционално, но тя много добре, направо хладнокръвно, трябва да обмисли ситуацията и няма право да емоционален срив и отговор! Малко са хората, които обмислят самоубийството си.
Колко от нас след целия ужас, едва отървали се от психиатрията, веднага биха скочили и заминали при този, който им го е причинил, уверени, че макар да не им е повярвал преди, сега ще повярва. Да, бе! Че той дори направи тест за бащинство, за да се увери, че Мелек е негова дъщеря... ама иначе много обича Наре!
Забравихме ли, че тя дори не беше законен настойник на Мелек и че онези двамата я държаха под контрол именно изнудвайки я с детето и?! Ама тя била виновна, че я държала далеч от баща и! Тя преживя целия ад на света през това време!

Явно има и жени, които биха живели в един дом с бременната жена на любимия... може пък и да е нормално за някои... просто аз не бих и затова, може би, ми се струва така втрещяващо и мъчително! Апропо, коя от вас би го направила?

Но каквото и да е извършил или не дотук и той, и тя вече го изстрадаха, и криво-ляво минаха през него... това съюзяване обаче с гадняра-баща и с дневниците беше толкова ниЗка постъпка, че не намирам, каквото и да е оправдание за Санджар! И уж в името на детето си!  Като използва безогледно всяко средство до което се домогна /и купи!/ и понеже я бил предупредил, тя е отговорна задето той доста преди това се подготви! И ако наистина постъпи адекватно на ситуацията, защо по дяволите, самият той през цялото време се срамуваше от постъпката си? Не че направи нещо по въпроса, де, но със сигурност усети колко подло действа.  
И тази мярка, която предприе, с нея ли доказва, че е добър баща? Ами ако това дете, като поотрасне разбере, какво е направил, дали би приело, ей така, подобно предателство!? Подобна гавра с най-интимния свят на собствената му майка с най-тежките моменти в живота и... дали би му простило с лекота!? Дали!?
Значи щом е в името на детето, той може да стигне дъното /и той го стигна!/, но тя, каквато и грешка да направи - в никакъв случай не и е позволено!
Нейните причини за заминаването са дори благородни. Не го прави заради себе си, дори не и заради Мелек, а защото вижда как без да иска, тя става ябълката на раздора и  две семейства развалят дългогодишно приятелство и бизнес отношения, градени, може би не най-законно, но отново с години, как между двама приятели възниква явна вражда. Искаше и направи всичко по силите си, за да го предотврати, включително и заминаването имаше тази цел.

Всъщност ситуацията и в любовен план беше невъзможна - той има законен брак, чака дете, онази идиотка прави непрекъснати сцени... е, коя от нас би издържала да има паралелна връзка с женен мъж, при това не и като любовница /каквато тя едва ли иска да бъде/, а връзка буквално никаква!? И каква перспектива имат такива отношения!? Нима като заминат извън Турция, той не би могъл да ги посещава и да вижда детето? Час-два със самолет. Естествено, че е най-добре да е близо до него, но би било още по-добре, ако тримата бяха едно семейство, но той направи ли нещо по въпроса? Ми не! И това разкрачено положение явно не го притесняваше толкова много, щото вместо да търси решение, само изискваше от Наре да не мърда никъде.

Поднасям извинете за дългите си постове /"излияния", както ги нарича araselia/, но не съм писала дълго в темата и насъбрах доста, особено от 21 и част от 22 еп. И понеже явно само аз съм на различно мнение в темата, много въпроси има към мен, мисля, че горе-долу им отговорих, но ако не съм, то има време, нали така Wink Сядам да догледам 22 и 23...
Хубав и спокоен ден, мили дами! Simple Smile

# 725
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1317748219070341126

Санджар преминава през труден тест... Мислите ли, че ще успее да прегърне своя ангел/Мелек?

Започнаха да ни подгряват.
Моят отговор е - ДА.

# 726
Art deco, както казах, гледната ни точка е коренно различна, ти съдиш хората (явно имаш самочувствието и капацитета  да го правиш 🙄), аз се опитвам да ги разбера и да погледна от тяхна гледна точка. А хора, съответно жени, има всякакви - силни, слаби, агресивни, деликатни, светът е шарен. Дай тия които не са ни в модела да ги мятаме от някоя скала, че да не ни грозят картинката.
  Имам само един последен  въпрос - как во очакваш да се случи с Наре и Санджар, та да получиш удовлетворение от сериала, а не само да се гневиш и нервиш, че взех да те мисля 😜

Марианче, стана като в оня виц с компютрите и компотите 😂 - не била девойка 28 годишна, ами баба 70 годишна 😲

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 13:13 от araselia

# 727
  • София
Art deco, както казах, гледната ни точка е коренно различна, ти съдиш хората (явно имаш самочувствието и капацитета  да го правиш 🙄), ние се опитваме да ги разберем и да погледнем от тяхна гледна точка. А хора, съответно жени, има всякакви - силни, слаби, агресивни, деликатни, светът е шарен. Дай тия които не са ни в модела да ги мята е от някоя пропаст, че да не ни грозят картинката.
  Имам само един последен  въпрос - как во очакваш да се случи с Наре и Данджар, та да получиш удовлетворение от сериала, а не само да се гневиш и нервиш, че взех да те мисля 😜
Хич не ме мисли! Добре съм си напълно! Joy
И ако трябва да съм искрена, много повече съм изненадана от това, че жени , които съдят една изстрадала какво ли не жена,  оправдават всяко действие, щом идва от любимия персонаж.

Тя и Наре вече не знае какво прави май, иска да замине зад граница заради това да съберяла садъчите, щото заради нея се карали, а в следващия момент отива при Гедиз да го моли как да надцака Санджар за попечителството и то дразнейки Санджар очевадно Smile
След падението на Санджар,  е напълно, ама напълно логично да направи нещо с което да го засегне.
Нима ти си очаквала да излезе и да продължат по същия начин? 
Нима той не отмъщава на всеки, който го засегне? И дори бая жестоко на някои.
Значи всичко, което се случи в съда си остава там? Да, ама не!
Нали уж всеки трябвало да носи последствията от постъпките си!? Е, сега е негов ред, дано да издържи, както Наре издържа всички "експерименти", които цялата фамилия си направиха с нея! При това напълно безогледно и несправедливо !!!

# 728
Art deco, както казах, гледната ни точка е коренно различна, ти съдиш хората (явно имаш самочувствието и капацитета  да го правиш 🙄), ние се опитваме да ги разберем и да погледнем от тяхна гледна точка. А хора, съответно жени, има всякакви - силни, слаби, агресивни, деликатни, светът е шарен. Дай тия които не са ни в модела да ги мята е от някоя пропаст, че да не ни грозят картинката.
  Имам само един последен  въпрос - как во очакваш да се случи с Наре и Данджар, та да получиш удовлетворение от сериала, а не само да се гневиш и нервиш, че взех да те мисля 😜
Хич не ме мисли! Добре съм си напълно! Joy
И ако трябва да съм искрена, много повече съм изненадана от това, че жени , които съдят една изстрадала какво ли не жена,  оправдават всяко действие, щом идва от любимия персонаж.

Тя и Наре вече не знае какво прави май, иска да замине зад граница заради това да съберяла садъчите, щото заради нея се карали, а в следващия момент отива при Гедиз да го моли как да надцака Санджар за попечителството и то дразнейки Санджар очевадно Smile
След падението на Санджар,  е напълно, ама напълно логично да направи нещо с което да го засегне.
Нима ти си очаквала да излезе и да продължат по същия начин?  
Нима той не отмъщава на всеки, който го засегне? И дори бая жестоко на някои.
Значи всичко, което се случи в съда си остава там? Да, ама не!
Нали уж всеки трябвало да носи последствията от постъпките си!? Е, сега е негов ред, дано да издържи, както Наре издържа всички "експерименти", които цялата фамилия си направиха с нея! При това напълно безогледно и несправедливо !!!

Съо пъти сме писали, че не оправдаваме Санджар, а обясняваме мотивите му, но ти си пееш твоята песен . Не ми отговори на въпроса, значи да разбирам, че целта ти е само да се заяждаш. Разочарована съм, но не се учудвам.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:31 от araselia

# 729
  • Варна
Много си беше готин 23 еп. токущо си прегледах важните моменти/ повечето естествено с Наре и Санджар/ и имаше доста комични ситуации, които разведряват  иначе нажежената атмосфера Smile
Изгледах сцената когато Наре влетя при Менекше , ами Наре и Санджар си приличат по доста черти на характерите,
първосигнални са когато събитията засягат близките им, хубава сцена беше, както каза Елван  "фъртуна ли мина или така ми се струва " Stuck Out Tongue Closed Eyes

От цялата работа със записа излезе,че Наре е готова да тръгне срещу себе си, само и само да е отгоре и да надцака Санджар Imp разбра, че връзва ръцете на Санджар да не разкрие истината за побоя и излиза , че тя не иска да намерят Акън и кой е виновен за отвличането й Rage
И как точно, искам да знам, играейки открито срещу Санджар с помощта на Гедиз наивно смята, че  след като замине надалеч всичко това ще бъде забравено и те двамата ще плеснат с ръце и ще се прегърнат Smile
Значи тя не може да забрави примерно за удара с дневниците, но Санджар ще трябва да забрави за удара със записа  и да си стиснат ръцете с Гедиз и да бъдат садъчи.

Гедизката е готов и с дявола да съюзи вече за да постигне това което е наумил, а така като гледам намеренията му няма да са хубави.Ама нали е Гедиз ага за него може да се комбинира с враговете Smile Изгледах разговора с посланика и работата идва на там да стане така, че сега Санджар май ще е поставен в безпомощно състояние Thinking Ще става много, много интересно.

страхотен колаж

# 730
Много е неприятно това непрекъснато спорен  и сравнение.
Това не е първия сериал в които участват Неслихан и Енгин, нито е първия в който се засягат деликатни теми с тяхно участие и има разделение сред феновете.
 Art decco  не визирам теб.
Но е жалко е, че има хора които обикалят темите плюаят и се заяждат.
Безкрайно много пъти съм писала, че аз винаги съм гледала проектите на Неслихан. Не пиша активно в другата тема, точно защото не харесвам това заяждане. Дефекто в тази тема има и големи фенки на Неслихан, не само на Енгин  които харесват Санджар.
 Харесах проекта, защото е ричен, защото разказва една не толкова традиционна и розова история.
Смятам, че няма перфектни хора, не зачерквам никого с първата  грешка, защото трябва да живея сама.

За мен и Санджар, и Наре грешат.. Разбира се съм далече  от това да съдя някой крайно и жестоко.. Или да убедя другите в правотата ми или да спра да гледам, защото не се развива действието както искам.

Вярвам в обичта по принцип, както и в прошката и доброто.
Така, че чакам да видя какво са подготвили сц за нас...

# 731
Здравейте момичета!

В тоя неделен ден ви пожелавам хубаво да си починете и да съберете сили за утрешния работен ден и денят в който ще се излъчи поредният епизод на нашият сериал,,Дъщерята на посланика.''
Снимка от сета!

Много е неприятно това непрекъснато спорен  и сравнение.
Това не е първия сериал в които участват Неслихан и Енгин, нито е първия в който се засягат деликатни теми с тяхно участие и има разделение сред феновете.
 Art decco  не визирам теб.
Но е жалко е, че има хора които обикалят темите плюаят и се заяждат.
Безкрайно много пъти съм писала, че аз винаги съм гледала проектите на Неслихан. Не пиша активно в другата тема, точно защото не харесвам това заяждане. Дефекто в тази тема има и големи фенки на Неслихан, не само на Енгин  които харесват Санджар.
 Харесах проекта, защото е ричен, защото разказва една не толкова традиционна и розова история.
Смятам, че няма перфектни хора, не зачерквам никого с първата  грешка, защото трябва да живея сама.

За мен и Санджар, и Наре грешат.. Разбира се съм далече  от това да съдя някой крайно и жестоко.. Или да убедя другите в правотата ми или да спра да гледам, защото не се развива действието както искам.

Вярвам в обичта по принцип, както и в прошката и доброто.
Така, че чакам да видя какво са подготвили сц за нас...

Nina_richi напълно съм съгласна  с теб,  ,всеки вижда сериала по свой си начин и мисли че той  е прав.

Хубав ден момичета!

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:39 от mari52

# 732
  • Пловдив

Момичета, спокойно. Май сме повече майки на синове в темата ни...
Има маслинови дръвчета за всички.
Търсих този емотикон - намерих го в един руски сайт.

# 733

Момичета Two Hearts
Чета доста внимателно темата още от снощи, но не изказвам отново мнение, защото вече съм казала/написала какво мисля за историята.
Знаете, че в началото /преди да ми бяха известни някои факти/ оправдавах единия и критикувах другия от  нашата двойка. Имам предвид Санджар и Наре, защото друга двойка в сериала няма, а и в крайна сметка гледаме тяхната история все пак.

С напредване на разкритията от миналото, както и събитията от настоящето пред нас се разкрива един много интересен  сюжет. Тъй като сме горе-долу някъде по средата -  има още какво да видим.
Казвала съм и пак ще го кажа - единствено добре развит е образа на Санджар. Има една праволинейност при него и правдивост. Но тъй като той "стартира" историята  от кота "0" , а някои други от по-нависоко - сегашното развитие на образите  определено не се харесва на тези, които се възхитиха на "лъскавата опаковка" на някои от героите, защото сега при разкриване на характерите излиза, че не всичко що блести е злато, а и се оказа, че зад слоя "кал" се е криел диамант.
Който е забравил първоначалните анонси за образите - нека си ги припомни. 

# 734
  • София
Ейй, на етапи, но най после го свърших този тягостен и дълъг 22 еп.

Сега гледам Кахраман... В Акън и Посланика е събрано цялото зло, което може да се събере в една човешка душа, че и отгоре, в Кахраман обаче, като че ли има някакво миниатюрно зрънце почтеност и доброта, но е толкова дълбоко скрито, че и той е забравил за него. Много странна птица.

Общи условия

Активация на акаунт