The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 569
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Dalindrah, ти как и кога ползваш Ascorbyl Tetraisopalmitate в сайта на Deciem го дават след серуми на водна основа/това означава ли че не може да се нанася на суха кожа/? Може да се нанася АМ и PM но аз вечер ще плзвам ретинола. А всъщност на сайта не е отбелязано да е в конфликт с никой продукт

# 166
Dorry88,
Скрит текст:
пиша в скрит текст да не разводнявам темата, не знам дали има специална за Революшън. с коноп серията им не съм ползвала, Dalindrah даде положително мнение за нея. В момента имам и ползвам
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/skin/serums-and-oils/re … acid/1103787.html - формулата е по-приятна от тази на Ординари, но пак ми прави кир ефект и я слагам само ако няма да ползвам грим
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/skin/serums-and-oils/re … erum/1127721.html - доволна съм, добре ми действа, няма веднага уау ефект, но препоръчвам срещу леки бръчки за хора сега започващи да ползват ретиноиди
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/skin/serums-and-oils/re … erum/1139458.html - приятен пептиден антиейдж серум, в момента на супер цена, за съжаление не може да се сравнява с аналога на Ординари, пептидите са в доста по-малка концентрация, което обяснява и цената. Хубава текстура, ползвам сутрин, попива почти веднага и носи наслагване със слънцезащита и грим
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/skin/face-masks/revolut … mask/1118576.html - овлажняваща overnight маска, ползвам веднъж седмично като последна стъпка на влажна кожа
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/skin/serums-and-oils/re … erum/1137454.html - този серум още чака да му дойде реда, не съм го отваряла
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/skin/eye-creams-and-tre … ream/1262927.html - въобще не ми понесе, докара ми сърбеж и голям дискомфорт и го хвърлих след първото ползване
Не харесвам на Революшън, че както и в декоративната си козметика пускат постоянно нови "модни" продукти, с недоизпипани формули или ниска концентрация, и е общо взето на късмет какъв ефект ще имат. Редовно пускат акции 3 за 2 продукта и тогава си заслужава да се прави поръчка за проба.
Amino Acids ползвам в момента, доволна съм, като водичка е и не ми лепне.

# 167
Искам да започна да използвам вит. Ц и се бях спряла на Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%, но след прочитането на последните мнения започнах да се колебая и между Ascorbyl Tetraisopalmitate 20% и Ascorbyl Glucoside 12%.
Кожата ми е млада, но много повяхнала, без блясък има и разширени пори. Не е чувствителна. Търся озаряващ и избистрящ ефект. От ретиноиди и ретиноли не видях НАПЪЛНО търсения ефект и реших да пробвам с вит. Ц. Кой продукт би бил най-подходящ от тези трите?

# 168
здравейте искам да попитам директно с карта ли се плаща или като ти дойде пратката?

# 169
С карта се плаща и Спиди доставя до адрес.

# 170
Извинявайте колко време отнема поръчката от децием?

# 171
Последната ми поръчка пристигна само за 7 дни!! Сега пак поръчах, но сигурно ще се забави повече, заради намалението.

# 172
Ascorbyl Tetraisopalmitate го ползвам точно както са обяснили Deciem, след всички водни серуми и преди олио и емулсии, които слагам след него. Аз и Ascorbyl Glucoside така го ползвах де.

Хубави са и двата серума.

# 173
  • София
Здравейте, аз с един технически въпрос - миналата седмица(27.10) си получих поръчката, състояща се от 11 продукта. Като отворих кутията, установих, че Glycolic Acid 7% Toning Solution липсва. Направо не мога да повярвам какви шматки са там, та да не видят, че очевАдно най-големия продукт от 240мл не е сложен. Веднага им писах и прикачих снимки, но от тогава ни вест - ни кост. Може ли някой, на когото се е случвало да ми каже как процедират в подобна ситуация. Мълчанието им почва сериозно да ме дразни.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:04 от mona77

# 174
Може ли да ми препоръчате нещо което избелва петънца от акне, за сега съм се спряла на THE ORDINARY С Vitamin C SUSPENSION 23% + HA SP но не съм сигурна

# 175
  • София
monna77 имах подобен случай, но с объркан продукт. Пратиха ми верния за тяхна сметка, просто получих мейл с номер нс поръчка/товарителница. При мен документално си пишеше верния, а физически беше пристигнал грешен. Може би около 3-4 дни са забавиха с решението.

# 176
В момента заради намалението е възможно да са по-бавни с отговорите, но ако е платено с PayPal можете да ги "подсетите" като отворите case и си искате или парите обратно или да пратят продукта.

# 177
Може ли да ми препоръчате нещо което избелва петънца от акне, за сега съм се спряла на THE ORDINARY С Vitamin C SUSPENSION 23% + HA SP но не съм сигурна
Дано някой компетентен ти отговори аз поръчах Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F и аз не съм сигурна в избора си, но то май трябва да се пробва.
Нещо луднах, чета, гледам ревюта и все повече се зарибявам. Вече мисля с намалението към края на месеца дали ще остане нещо, евентуално тогава ще съм пробвала 4 продукта ще знам дали са ок и евентуално да направя втора поръчка. И видях, че нямам хидратиращ продукт в поръчката. Вие от коя хидратация сте доволни? Исках Natural Moisturizing Factors + HA но не е наличен.
Argireline Solution 10% има ли полза от него, повлиява ли линиите под очите, както го дават?
И последно помните ли миналият ноември към края на месеца имаха ли наличности или привършват?

# 178

За момента 2 пъти седмично (вечер) ползвам Mandelic Acid 10% + HA, последвано от хидратиращ крем.
През останалите вечери ползвам Effaclar K+ на La Roche Posay (като вечерен крем, със салицилова киселина).
Смея да твърдя, че така положението по лицето ми изглежда много по-добре.
Важно нещо, което трябва да е отбележа е (предполагам знаете, но все пак), че трябва да се ползва винаги слънцезащита, всеки един ден.

За Витамин Ц продуктът нямам отзиви, ползвала съм такъв вид продукт на друга марка, като при мен нямаше никакъв ефект, освен да хидратира. Отдавам го може би и на по-ниският % съдържание.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт