The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 509
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
А каква беше разликата мужду Матриксила и Аргилена..чела съм, но забравих?
Лятото ползвах Матриксил за две-три дълбоки бръчки на челото и ми се струва, че имаше ефект.

# 46
При последното ми пазаруване в Дъглас  ми казаха, че очаквали зареждане на продуктите този месец, но до колко е достоверно това не мога да кажа
Здравейте момичета,
От кой продукт сте най-доволни за премахване на торбички и тъмните кръгове под очите ?
Аз започмах да слагам от Buffet , мислех да взема и кофеиновият серум, но мисля че и при мен може да няма ефект и за сега се въздържам
От скоро се интересувам от ТО. Адски боса съм, за разлика от вас. Имам въпрос.
Правя си тип "сандвич" с розова вода и ХК. Трябва ли да изчакам ХК да попие като нанеса втория път розова вода или се нанася веднага? Тя много бързо попива. До сега го правя едно след друго, не чакам да попие и веднага след втората розова вода слагам крем, но не знам дали е правилно. Простете за, сигурно, лаишкия въпрос.
Жалко че никой не ти отговори. А каква розова вода ползвате и защо се налага ползването и между продуктите?

# 47
Правя си тип "сандвич" с розова вода и ХК. Трябва ли да изчакам ХК да попие като нанеса втория път розова вода или се нанася веднага? Тя много бързо попива. До сега го правя едно след друго, не чакам да попие и веднага след втората розова вода слагам крем, но не знам дали е правилно. Простете за, сигурно, лаишкия въпрос.
Аз пръскам с флорална вода, после ХК, а след това слагам Nat. Moist. Factors+HA. Не пръскам втори път с флорална вода, едва ли е грешно да се пръсне още веднъж. Нека още някой сподели как нанася ХК.

# 48
И аз се насочих към Emulsion, т.к. кожата ми не търпи мазни неща и би направила реакция от сквалана. Ще го ползвам за леки петна и започващи назолабиални бръчки на 30. Иначе дерматолози казват, че трябва да се вкарват ретинолите към 25 години. Чакам да заредят сега и червената маска Deciem, вветът я граби яко.
Би ли могло да помогне това за назолабиалните бръчки?

# 49
Аз запечатвам накрая ХК, освен преди нея. Накрая не я изчаквам да изсъхне напълно, а на леко влажна си нанасям крема. По-свежа се усещам така.

# 50

И аз действам като dani-ela-80 и като теб - давай все така Simple Smile

Уейв, аз съм го ползвала и не съм фенка. Наистина сваля всичко по много мек начин, обаче това rub your hands together to turn it into an oil на практика е минута, минута и половина страшно интензивно търкане на ръце. А минута и половина е адски много време всъщност, не ме кефи. Жалко, за пътуване щеше да е супер опция. Може за това да го изхабя всъщност, не пречи, но няма да повторя.

# 51
И аз се насочих към Emulsion, т.к. кожата ми не търпи мазни неща и би направила реакция от сквалана. Ще го ползвам за леки петна и започващи назолабиални бръчки на 30. Иначе дерматолози казват, че трябва да се вкарват ретинолите към 25 години. Чакам да заредят сега и червената маска Deciem, вветът я граби яко.
Би ли могло да помогне това за назолабиалните бръчки?

Едва ли ще направи чудеса, но разбрах, че ретинолите придават плътност на кожата, а аз търся леко запълване. Засега не искам да започвам филъри и ботокси, а единствената алтернатива уж са ретинолите.

# 52
Жалко че никой не ти отговори. А каква розова вода ползвате и защо се налага ползването и между продуктите?

Чела съм, че така се получава по-добра хидратация. Розовата вода е на Агива. С една съставка, а не като повечето с най-различни химии, а и е бюджетна. Може да се прави с друга флорална вода или тоник.

Благодаря и на другите включили се Simple Smile

# 53
Имам няколко въпроса към по-опитните. Това е поръчката ми от Децием.

Ползвам и ето този крем

Обаче идея си нямам как да комбинирам продуктите. Ретинола до колкото разбирам не може да се ползва в една рутина с витамин Ц. Тогава как е най-добре да ги редувам? Като за начало колко пъти седмично да ползвам ретинол и колко витамин ц? Крема е с гликолова киселина. Това означава ли, че може да го слагам само в дните, когато не ползвам нито витамин Ц, нито ретинол?

# 54
Лимонче, ретиноида може да почнеш вечер - този е слаб и не би трябвало да имаш проблем, ако ти понесе след първите два дни, може да го слагаш през вечер. Витамин Ц-то може да е в другите дни, в които не ползваш ретиноида, мисля, че може сутрин или вечер.
А последното мисля, че не се бие с никое от горните 2, така че него може да го ползваш за хидратиране преди да нанесеш тях.
Въпросът е да вкараш продуктите един по един, а не едновременно витамин Ц и ретиноид - пробвай по една седмица с едното, после с другото и на третата седмица ги комбинирай през вечер.

# 55
Благодаря много 🙂

# 56
А каква беше разликата мужду Матриксила и Аргилена..чела съм, но забравих?
Лятото ползвах Матриксил за две-три дълбоки бръчки на челото и ми се струва, че имаше ефект.

Да попитам и аз каква е разликата между двата продукта , че съм в чуденка кой да поръчам ?
По принцип искам да преборя торбички и тъмни кръгове под очите

# 57
Здравейте, от къде поръчате ТО, че в БГ няма наличност почти на нищо?

# 58
От официалия сайт deciem.com 😊

# 59
Колко струва доставката, че никъде не намирам инфо

Общи условия

Активация на акаунт