The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Колко струва доставката, че никъде не намирам инфо
Над някаква сума беше безплатна, май 50лв., но може да бъркам

# 61
Над 25 евро е безплатна доставката, под 25 струва 4,99 евро.

# 62
И в deciem интересните неща са out of stock. Червената маска вече втора седмица я няма, започвам да се притеснявам, много искам да пробвам този продукт.

Днес забелязах, че е много неудобна опаковката на азелаиновата киселина. Вътре е останал много продукт и не може да бъде изстискан от тубичката, та се наложи да режа.

# 63
Моите неща пристигнаха във Вторник. Вчера пробвах хиалуроновата киселина и ретиноида. Хиалуроновата киселина е много приятна, прави кожата приятна на допир. Ретинола обаче ми идва доста мазен. Не е болка за умиране, ще го преживея. Дано само да се отрази добре на кожата ми.

# 64
Моите неща пристигнаха във Вторник. Вчера пробвах хиалуроновата киселина и ретиноида. Хиалуроновата киселина е много приятна, прави кожата приятна на допир. Ретинола обаче ми идва доста мазен. Не е болка за умиране, ще го преживея. Дано само да се отрази добре на кожата ми.

Ако си си взела ретинола в сквален, затова ти е мазно (от сквалена е).

# 65
Да. Аз очаквах да е мазен, но като за пръв опит с ретинол исках и да е щадящ. Нищо, и без това го слагам вечер за през ноща не ми пречи.

# 66
Спрях ретинола в сквален и ми се оправи кожата от пъпките и запушените пори и затворени комедони. Знаех си, че е от него това опъпчване. Минах на рутината с азелаинова киселина, и започна да се чисти сама,направо си излизат тапичките сами от порите. И сега пак съм в изходна позиция с какво да се подмладявам, но не чак толкова млада като пубертет с пъпки.

# 67
Здравейте, ползвате ли нещо от ТО за тяло, ръце и крака? Самостоятелно или като добавка към нещо друго

# 68
Ретиноида в сквалан е мазен при нанасяне, но за моя учуда сутрин като се събудя всичко е попило и кожата ми изглежда супер. Засега нямам нови запушени пори и пъпки от него, напротив, кожата ми сутрин е супер, определено само след месец и половина виждам огромни подобрения откъм текстура, само благодарение на ТО и на съветите в тази тема.
От Аргилерин за момента сякаш не виждам никаква полза, слагам на чело и около очи, нула промяна във фините линии, може би е рано. Някой да има видими резултати от него?

# 69
Ретиноида в сквалан е мазен при нанасяне, но за моя учуда сутрин като се събудя всичко е попило и кожата ми изглежда супер. Засега нямам нови запушени пори и пъпки от него, напротив, кожата ми сутрин е супер, определено само след месец и половина виждам огромни подобрения откъм текстура, само благодарение на ТО и на съветите в тази тема.
От Аргилерин за момента сякаш не виждам никаква полза, слагам на чело и около очи, нула промяна във фините линии, може би е рано. Някой да има видими резултати от него?

А в началото, когато започна да го използваш забеляза ли влошаване на кожата като пъпки, запушени пори. Все се чудя дали има такъв етап при ретиноидите на ординари. При мен започна влошаване и не издържах да чакам да видя дали ще отмине и ще възкръсне кожата ми като феникс.

# 70
Ами аз го ползвам от няколко седмици само през вечер и наистина не съм забелязала, а принципно кожата ми беше преди да започна ТО ужасна - мазна Т-зона, запушени пори, комедони по брадичката.
Комбинацията от всички продукти обаче за няколко седмици ми изчистиха тена и сега направо съм светнала - някакси ми е много по-беликча кожата, сякаш се е подала нова кожа, според мен регулирането на мазнината най оказва ефект, просто вече не се будя с мазна кожа и оттам ми изглежда по-добре, като когато бях бременна Simple Smile

Ползвам Ниацинамид, Азелаинова, Витамин Ц 23%, Бъфет, Антиоксиданти и Ретиноид в сквалан 2 процента (в различни рутини, разбира се). Но явно комбинацията от тези продукти е подходяща за кожата ми. И червената маска по веднъж в седмица.

За сквалана - може би ако ти е мазна кожата, трябва първо да опиташ с продукти да я направиш немазна и тогава сквалана няма да ти запушва порите и да влошава качеството.

Аз наистина не мога да повярвам как вечер се омазвам яко и си лягам мазна и на сутринта всичко е изпито...

Единствено не мога да се отърва от белите връхчета по брадата - имам няколко издути, ако ги стисна после 3-4 седмици брутални пъпки на тяхно място и после червени белези, ако не ги пипам, просто си стоят като бели връхчета и ужасно ме дразнят и не знам с какво да ги третирам, но те си стоят отпреди, нови не са ми се появявали след вкарването на новите продукти.

# 71
Не ми е мазна кожата, по-скоро смесена към нормална, аз ползвах ретинол 0.5%, да се поправя не ретиноид. За затворените комедони, салициловата киселина и бензоил пероксид крем.

# 72
Скваланът НЕ запушва пори, non-comedogenic e и е подходящ дори за акнеична кожа.

# 73
Е това не е човешко! Пратили са ми един кафеин, при поръчани два! Имате ли опит какво се случва при такъв проблем?

# 74
Присъединявам се към вас 🤗 Днес за пръв път поръчах TO, няколко неща, ретинол, витамин С, Ниацинамид и Буфет.
Бихте ли ми казали, колко време обикновенно пътува пратката от Deceim до България и с коя поща ще дойде, че в подтвърждение на поръчката не намирам това инфо?

Общи условия

Активация на акаунт