Юнски бебета 2021г

• 38 289
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Замък сред облаците
От седмица съм така с дънките и тесните панталони, мислех че си въобразявам. Днес даже минах през H&M да търся дрехи за бременни.

И да ви питам, фолиева киселина на коя фирма полвате. Аз съм с тази https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010022354 , но чак днес на опаковката прочетох, че при бременност първо трябва да се направи консултация с лекар преди да се използва. А в аптеката ми казаха, че е добър вариант.

От подуването от прогестерона е. И аз си взех ластични дънки от LCWaikiki в събота, всичко останало ме стяга в абдоминалната област.

На Солгар са хубави продуктите каквото съм чела, но изглежда, че не е метилирана (директно усвоима) форма. Тоест организмът трябва да я преработи допълнително, за да я усвои, а има хора, които не я усвояват качествено в немитилирана форма. Неслучайно масово препоръчват Неофолик мета. ФК реално е витамин Б9, който е водноразтворим подобно на витамин С, така че няма опасност от предозиране.

# 122
Ох да ми е честито голямото 🤢 повръщане отново. Колко до симптоми и аз бая изморена но и работата ми подпомага тъй, като по цял ден вървя. Иначе нямам апетит и явно и тази Б ще карам на кисело мляко с нещо за рупане. Сега вечеряхме и излязох с кучето 🐕🦮 и хоп едно драйфане падна то така и с предните не съм повръщала и то от 2 месец 😂😂🤰🤯🥴🤔. А  иначе сутрин минавам покрай едно бистро едвам се сдържам да не повърна. 💕Мислих да не казвам на децата но казах и на тях. Не че ме разбират

# 123
Момичета, мина ми прегледа. Доста време чаках, докато вляза и то ми се допишка ама не посмях да отида, да не ме пропуснат Grinning И като тръгна да ме гледа нищо не видя човека, та ходих пишках, връщах се Grinning Иначе доктора беше много добър, всичко ми обясни и причините за кървенето каза какви може да бъдат.
Установихме бременност, в матката е, има си всичко. Дори той видя и пулсации, аз не съм сигурна че видях добре, но се доверявам. Каза, че ембриончето си отговаря на седмицата - в 6г.с и три дни съм и термина ми е 1ви Юни живи и здрави Simple Smile на 20ти пак съм на преглед и дотогава да си продължавам да пия утрогестана, защото си имам все още кафяво зацапване. Поуспокоих се малко Simple Smile
Ако е така внимателен мисля да си следя бременността при него. Много свестен доктор ми се видя.

# 124
  • Замък сред облаците
Момичета, мина ми прегледа. Доста време чаках, докато вляза и то ми се допишка ама не посмях да отида, да не ме пропуснат Grinning И като тръгна да ме гледа нищо не видя човека, та ходих пишках, връщах се Grinning Иначе доктора беше много добър, всичко ми обясни и причините за кървенето каза какви може да бъдат.
Установихме бременност, в матката е, има си всичко. Дори той видя и пулсации, аз не съм сигурна че видях добре, но се доверявам. Каза, че ембриончето си отговаря на седмицата - в 6г.с и три дни съм и термина ми е 1ви Юни живи и здрави Simple Smile на 20ти пак съм на преглед и дотогава да си продължавам да пия утрогестана, защото си имам все още кафяво зацапване. Поуспокоих се малко Simple Smile
Ако е така внимателен мисля да си следя бременността при него. Много свестен доктор ми се видя.

bl00dflowerz, само с такива хубави новини да влизаш Simple Smile Много са радвам, че нещата са спокойни при теб. За доктора наистина е важно да се чувстваш добре при него, да си спокойна и доволна от вниманието, което ти обръща. И това не важи за АГ-тата само.

# 125
Здравейте отново и от мен. Днес ми беше първия преглед, видя се ембриончето, има си и сърдечна дейност. Много ми олекна.
За споделянето - не сме казали на никой още, но няма да се бавим. На работодателя ще кажа още другата седмица, има си леко физическо натоварване при нас и не мога все да се скатавам. А и лекарят каза, че следващите 3 седмици иска да ходя всеки четвъртък, за да следим развитие. Няма смисъл да лъжа шефката, а и ми е много близка. За роднините ще изчакаме някой повод, имен ден имам скоро, и за изненада съм поръчала блузка на момченцето ми с надпис "Ще ставам батко!" и мисля така да им съобщим.
За първи път посещавам този лекар и съм направо очарована. Каза, че не практикува нормално раждане след секцио. Но ми обещава, че ще направи всичко по силите си да добутаме поне до 38-ма седмица, защото миналия път родих преждевременно. Вдъхна ми много увереност и ме зареди положително. От километри личи, когато някой е намерил призванието си. ❤️ Има ли момичета от Пловдив, за да обменяме информация за специалисти и лаборатории?
Успех на всички, на които предстои преглед!

# 126
Как сте с яденето аз пак съм трагедия сега ще пробвам броколи 🥦 с киселото мляко. Имам чуството, че и тази Б ще карам само на това днес цял ден ми се гади 🥴🥴🤢. За мързела да не говорим.

# 127
Аз си хапвам, нямам гадене. Оообаче отсега имам киселини.. и няма много оправяне.. Днес ме спасиха тик-так с мента. Но явно е и от вида храна. На обяд хапнах картофи на фурна и имах киселини. На вечеря рибка и салатка и нямах. И двете неща готвени вкъщи, но явно ми действат различно.

# 128
Аз също си хапвам и нямам гадене. Вечер много ми се яде таратор - направо умирам за таратор. А снощи мъжа ми беше направил дъмплингс и аз пак добавих и таратор 🤣 На мъжа ми родителите са емигрирали в Америка преди 36 години обаче майка му е родом от Филипините и баща му е от родом от Китай. Викам ето личи че бебето ще е наполовина азиатче и наполовина българче - кой друг яде таратор с дъмплингс 🤣🤣🤣🤣

Иначе и шоколад много ми се яде - особено Нутела 🤦🏼♀

# 129
Аз си видях сакчето днес и всичко изглеждаше супер, но след това започна яркочервено кървене. Disappointed Много ме е страх, че ще се повтори сценария отпреди няколко месеца. Neutral Face

# 130
  • Замък сред облаците
Аз си видях сакчето днес и всичко изглеждаше супер, но след това започна яркочервено кървене. Disappointed Много ме е страх, че ще се повтори сценария отпреди няколко месеца. Neutral Face

O, Tickles! Hands Pray Възможно ли е да е от прегледа раздразнение? Ако ултразвукът е бил вагинален? Сега пиеш ли нещо?

# 131
Докторът беше категоричен, че не може да е от прегледа. Каза да пия Утротестан. Дано се закрепят нещата Anguished

# 132
Докторът беше категоричен, че не може да е от прегледа. Каза да пия Утротестан. Дано се закрепят нещата Anguished

Ще стискаме палци всичко да е наред

# 133

Почивай си! Стискам палци всичко да е наред. Има много случаи с прокървяване които завършват с успешна бременност. ❤

# 134
Здравейте!
Надявам се при всички да върви добре бременноста! 🥰
Татковците идват ли с Вас на преглед, изобщо биват ли допускани в кабинета?

Общи условия

Активация на акаунт