Юнски бебета 2021г

• 38 308
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Германия
Аз си видях сакчето днес и всичко изглеждаше супер, но след това започна яркочервено кървене. Disappointed Много ме е страх, че ще се повтори сценария отпреди няколко месеца. Neutral Face
Ах, не! 😕 Много съжалявам, не знам какво да напиша...дано, дано се закрепи, стискам палци. Пиши ни 🍀

# 136
Здравейте!
Надявам се при всички да върви добре бременноста! 🥰
Татковците идват ли с Вас на преглед, изобщо биват ли допускани в кабинета?

Нашият татко е с мен на всеки преглед. Аз му казах от началото че това бебе го имаме заедно 😃 За ултразвук го пускат с мен в кабинета, ако само ще ми вземат кръв не.

# 137
Аз си видях сакчето днес и всичко изглеждаше супер, но след това започна яркочервено кървене. Disappointed Много ме е страх, че ще се повтори сценария отпреди няколко месеца. Neutral Face
Ах, не! 😕 Много съжалявам, не знам какво да напиша...дано, дано се закрепи, стискам палци. Пиши ни 🍀
И аз имах леко кървене вчера след прегледа. Отдавам го на вагиналния ехограф. Той човека искаше с коремен да ме гледа, но нищо не видя и се наложи с вагиналния. Ще си пием хапчетата и ще се надяваме на пухкав резултат накрая Blush

Иначе таткото идва с мен, но ме чака отвън. Не сме питали дали може да влиза с мен.
На мен ми е достатъчно, че му се насълзиха очите когато се качих в колата и му казах, че засега нещата изглеждат ок. Blush

# 138
  • Замък сред облаците
Здравейте!
Надявам се при всички да върви добре бременноста! 🥰
Татковците идват ли с Вас на преглед, изобщо биват ли допускани в кабинета?

Нашият татко е с мен на всеки преглед. Аз му казах от началото че това бебе го имаме заедно 😃 За ултразвук го пускат с мен в кабинета, ако само ще ми вземат кръв не.

И моят човек ще дойде в понеделник на първия преглед с мен, искаме да влезе, но ще питаме на място може ли. Кабинетът на моята АГ е така “мебелиран”, че ако трябва таткото да гледа ехографа, трябва да застане или срещу отворените ми крака или да иде на магарето 🤣🤣🤣

# 139
Какви изследвания прави след предишната неуспешна бременност?
Здравейте отново и от мен. Днес ми беше първия преглед, видя се ембриончето, има си и сърдечна дейност. Много ми олекна.
За споделянето - не сме казали на никой още, но няма да се бавим. На работодателя ще кажа още другата седмица, има си леко физическо натоварване при нас и не мога все да се скатавам. А и лекарят каза, че следващите 3 седмици иска да ходя всеки четвъртък, за да следим развитие. Няма смисъл да лъжа шефката, а и ми е много близка. За роднините ще изчакаме някой повод, имен ден имам скоро, и за изненада съм поръчала блузка на момченцето ми с надпис "Ще ставам батко!" и мисля така да им съобщим.
За първи път посещавам този лекар и съм направо очарована. Каза, че не практикува нормално раждане след секцио. Но ми обещава, че ще направи всичко по силите си да добутаме поне до 38-ма седмица, защото миналия път родих преждевременно. Вдъхна ми много увереност и ме зареди положително. От километри личи, когато някой е намерил призванието си. ❤️ Има ли момичета от Пловдив, за да обменяме информация за специалисти и лаборатории?
Успех на всички, на които предстои преглед!
Не съм от Пловдив, но предната бременност следих при др Матев в Селена, там и раждах. Сега пак съм си запазила час за него. Няма такъв лекар, обожавам го.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:31 от AnMary

# 140
Здравейте! Записвам се и аз с термин началото на юни( поне по мои изчисления) За мен е втора бременност, имам един син на 4 год 😊 Някой знае ли дали има
Фейсбук група?

# 141
  • Prades-le-Lez
Здравейте отново!
Tickles, стискам палци!!!

Вчера ходих за първите кръвни изследвания и след няколко часа ми се обадиха от лабораторията да ми кажат, че имам ниски нива на ТСХ и да ида при лекар възможно най-скоро! Имам 2 срещи (с гинеколога и с личния) на 16ти и чакам среща с ендокриноложката... Много се притеснявам Sad
Имали ли сте подобни проблеми? Какво мога да направя?
Благодаря предварително!

# 142
Благодаря за подкрепата, момичета! Кървенето днес премина в кафяво зацапване. Надявам се миниатюрното ми щастие да си е още там и да е добре.

Какви изследвания прави след предишната неуспешна бременност?
Пусках тромбофилии (излязоха ми две мутации),  сега след теста пуснах прогестерон, витамин D, Б12, фолиева киселина, всичко перфектно.
Отделно правих консултация с Русев, който назначи допълнителни изследвания, но още не са излезли и нямам назначена терапия, а не мога да се свържа с него.

Един: Елизабет, не мога да помогна, но стискам палци да не е нещо притеснително.
Фейсбук група май нямаме още.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 12:55 от Tickles

# 143
  • София
Здравейте отново!
Tickles, стискам палци!!!

Вчера ходих за първите кръвни изследвания и след няколко часа ми се обадиха от лабораторията да ми кажат, че имам ниски нива на ТСХ и да ида при лекар възможно най-скоро! Имам 2 срещи (с гинеколога и с личния) на 16ти и чакам среща с ендокриноложката... Много се притеснявам Sad
Имали ли сте подобни проблеми? Какво мога да направя?
Благодаря предварително!
Е, колко е ТСХ, че го обявиха за ниско ☹

ТIckes, разбирам те много добре, аз имам загуба от миналата година и съм постоянно на тръни. Стискам ти палци висчко да е наред. Почивай повече и много положителни мисли!

Аз си бях обещала този път да взимам моя на всеки преглед, че лошата новина научих сама, обаче нямам изобщо навика, винаги съм ходила сама, трудно ми е да съобразя часа и с мен, и с него, и с работата, и с каката. Освен това знам, че не навсякъде дават бащите да присъстват, заради Ковид, даже на повечето места си е изцяло забранено Sad

Още е рано за ФБ група, според мен, тепърва ще се присъединят още жени, аз с каката разбрах на 20 октомври, така че може към ноември да направим, живот и здраве Simple Smile

# 144
Момичета, усещам от 2 дни доста странни болки, които даже не са болки, по-скоро като неразположение го усещам и направо имам чувството, че кракът ще ми се откъсне от тялото 😂 ще приложа снимка да видите къде точно ме боли. След 10 дни съм на лекар и ми е малко притеснено, да не е извънматочна. Нямам кървене и болки в корема, единствено в крака.

# 145
На момичетата с кървене /зацапване стискам палци всичко да е наред! Миналата ми бременност имах зацапвания и кървене около 5-6седмица, обясниха ми че ако няма болка и не е много и ярка кръвта не е толкова страшно.
На чулите сърчица, честито!
Аз много искам да ходим заедно на прегледи, обаче в болницата, в която е моята док, не разрешават изобщо да влизат външни, доколкото знам.

# 146
Аз вече наистина взех да се психясвам. Чувствам се така, все едно не съм бременна. Как поне веднъж не ми прилоша, че да се успокоя.  Само гърдите малко ме болят и друго няма. Вторник ще се разбере ще я бъде ли работата тоя път...

# 147
  • Замък сред облаците
Аз вече наистина взех да се психясвам. Чувствам се така, все едно не съм бременна. Как поне веднъж не ми прилоша, че да се успокоя.  Само гърдите малко ме болят и друго няма. Вторник ще се разбере ще я бъде ли работата тоя път...

Не си сама, споко! Вече с нетърпение чакам понеделник. Днес си пуснах и витамините, Д е под нормата, но не в краен дефицит, фолатът е малко над горна, а за Б12 макар и в норма май е добре да е малко по-висок. Чакам Денис да коментира резултатите в темата за витамините, а и с АГ ще коментирам. Взех си Биозин Мама днес да се погрижа за имунитета малко.
Отделно кожата ми на дланите започна жестоко да изсъхва, което е доста дразнещо и взех едно балсамче на Икаров с ший и портокал.

Mammasita, мен слабините ме наболяват понякога и от дългото заседяване на стол още отпреди бременността. Работя на компютър и не ставам по 3-4 часа. С оглед на увеличения кръвоток към слабините и хормоните може и от това да е. Онзи ден кожата ме боля в тази област като претрита без да има каквото и да е механично дразнене - последните дни бяха без секс, обезкосмяване. тясно бельо и дрехи, даже се притесних да не е възпаление, но на другата сутрин сякаш нищо не е било. Пробвай да се движиш повече и да пиеш повече течности, за да задвижиш кръвотока и виж дали ще мине.

# 148
  • Германия
И аз съм така, забравям на моменти, но още съм 5 седмица, ти в коя си? Поне ще ходиш скоро но преглед, аз чак на 27-ми 🙄 Tickles, как си?

# 149
И аз съм така, забравям на моменти, но още съм 5 седмица, ти в коя си? Поне ще ходиш скоро но преглед, аз чак на 27-ми 🙄 Tickles, как си?
4с.1д. 😁 обаче със сина ми от началото бях все едно с махмурлук, а като направих мисед точно ей така нямах симптоми...

Общи условия

Активация на акаунт