Юнски бебета 2021г

• 38 352
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Пиех витамини на Елевит ,но ги спирам така ми раздразниха и стомах ,и червата- да не ги видя. Днес за разлика от предишните дни нагъвам кисели краставички ,като не видяла(а се смеех на зълвата ,че им пиеше водата от буркана като беше бременна ). По-добре ми действат ,освежават ме . Все ми се гади , гледам да си лежа повече . Стана ли ми се вие свят . Храня се предимно с киселяци Simple Smile от всякакъв вид.

Robotka не е за консумиране сега мекото сирене Simple Smile . Мисля,че не се препоръчва.

Относно глезенето по време на бременност, засега пухкавите завивки и дистанционното са ми на разположение Simple Smile .
Иначе съжалявам,че през първата бременност не взех възглавница за бременни- е сега ще го коригирам това, + Люлеещ се стол Simple Smile .

# 481
Аз не съм мислила нещо конкретно да си взема като подарък към себе си. Някакси не смея още да се зарадвам, но аз съм си такава де.. малко черногледа.
Иначе скоро ми наближава рождения ден, та може нещо да се поглезя за себе си. Пък и черен петък идва Grinning
И аз имам едно камембер и не смея да го ям. Милото ще мухляса..

# 482
Това черногледство....😃 Май докато не ги прегърнем юни месец все ще има притеснения...

Аз не съм мислила нещо конкретно да си взема като подарък към себе си. Някакси не смея още да се зарадвам, но аз съм си такава де.. малко черногледа.
Иначе скоро ми наближава рождения ден, та може нещо да се поглезя за себе си. Пък и черен петък идва Grinning
И аз имам едно камембер и не смея да го ям. Милото ще мухляса..

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 16:58 от DaDiSt

# 483
  • Германия
Ехо, привет! Не съм писала тези дни, но ви чета. Никак не се чувствам добре, постоянно ми е гадно, лошо, тежко, отпаднало, гади ми се, сили нямам и най-лошото-ГОРЧИВ ВКУС, постоянно трябва нещо да ям, иначе ми се гади от горчивия вкус. Пералнята ми мирише, прането ми мирише, хладилника, кофата🤢 И това е па цял ден, през нощта се будя най-малко 4 пъти, не мога да заспя, пак ми е лошо и така.

Онзи ден пусках хормони, да видим дали ще се наложи промяна в дозата на тези, които сега пия.

Вторник ми е първият преглед и съм кълбо от нерви, не знам как издържах до сега 😣 Дано всичко е наред само!

За храната ям солено, сирене, маслини, краставички, филийки. Нищо сладко не ме влече, само днес излизахме неделно и си хапнах поничка с лате и сега ми се 🤮, но още не съм успяла. ( мислех да кача снимка но поничката, но на някой може да му се дояде😬😄)

# 484
Здравейте, мами.
С първа много желана бременност съм, на 30 г. В 8ма седмица и термин за момента изчислен на 03.06.2021г. Чувствах се много добре до понеделник, като вечерта вдигнах температура до 37.8 и силни болки в гърлото. Не съм вдигала по-висока температура, но я имах до четвъртък постоянно. Пиех парацетамол вечер за температурата, пръсках няколко пъти тантум верде форте и започнах прием на биозин мама. Отделно много мед, лимон, джинджифил, супа, чай, гаргара. Много трудно минава. Вече три дни съм без температура, но не мисля, че съм излекувана напълно. Говоря носово, леко ме дразни гърлото. Много трудно минава, отчайвам се. Плача си колкото и да не го искам. Искам бебо да е добре и се надявам да е добре. Тази седмица ще се постарая да отида на преглед и да го видя. Пожелавам на всички ни здраве и безпроблемна бременност.
Извинявам се, ако дотегнах, но усещам, че превъртам играта.

# 485
CandyY, надявам се скоро да се почувстваш по-добре. Труден сезон ни чака, но ще се справим. Със сигурност като видиш точицата и ще забравиш за всичко.

# 486
  • София
Ехо, привет! Не съм писала тези дни, но ви чета. Никак не се чувствам добре, постоянно ми е гадно, лошо, тежко, отпаднало, гади ми се, сили нямам и най-лошото-ГОРЧИВ ВКУС, постоянно трябва нещо да ям, иначе ми се гади от горчивия вкус. Пералнята ми мирише, прането ми мирише, хладилника, кофата🤢 И това е па цял ден, през нощта се будя най-малко 4 пъти, не мога да заспя, пак ми е лошо и така.
Съчувствам ти, и аз се чувствам много зле и отпаднало. Два дена пазя дивана и не ставам от него, а колко спах....утре не знам как ще ходя на работа...мислех да си взема болничен покрай малката, ама тя е по-добре и май ще я оставя един ден с баща й и във вторник на градина...

# 487
Ако мине термична обработка няма проблем

Ох момичета и при мен е така особено сутрин тези гърди нямат пипане през деня е малко по добре,отвреме на време имам леки придърпвания ниско в ляво и все едно нещо ме лази отвътре 🙃иначе никакви други симптоми нямам а да ви питам меко сирене ако се запържи или мине някаква обработка проблем ли е да се консумира?

# 488

Онзи ден пусках хормони, да видим дали ще се наложи промяна в дозата на тези, които сега пия.

Вторник ми е първият преглед и съм кълбо от нерви, не знам как издържах до сега 😣 Дано всичко е наред само!

За храната ям солено, сирене, маслини, краставички, филийки. Нищо сладко не ме влече, само днес излизахме неделно и си хапнах поничка с лате и сега ми се 🤮, но още не съм успяла. ( мислех да кача снимка но поничката, но на някой може да му се дояде😬😄)
И аз следя хормоните на щитовидната жлеза. Беше ми в норма,но от бременността се повишиха ,сега ще го следя Тсх и аз Simple Smile .
Всичко ще е наред не се тревожи, неразположенията и те ще минат .

# 489
Момичета,Добро утро. Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден. Мислите положително,че бебоците ни усещат всичко. ♥️

# 490
Добро утро и от мен ! Пожелавам ви хубава и спокойна седмица.
За гаденето много ми помагат лимон и сода/вода, солени краставички, препечени филии, кратки разходки на въздух, често и по малко похапване на каквото ви се яде. Отделно и аз подозирам, че елевит витамините не се отразяват добре на гаденето, затова ги пия вечер.

Като "глезотиики" и аз търся от възглавниците за бременни и ще потърся коланитите за бременни по-нататък , за да намали евентуално тежестта в кръста.

# 491
За възглавницата бях си купила миналия път и не ми беше особено удобна.Мисля,че я подарих/изхвърлих и този път ще я пропусна.
За бола кулието за първи път чувам,но ми изглеждат доста интересни.Ще го оставя за по натам,че и аз съм от малко черногледите.
За витамите искам да попитам мамите които се налага да приемат метилираната форма на фолиевата и вит.Б към кой витамини сте се насочили?

# 492
Здравейте!
Преди около час видях две ясни черти,които само потвърдиха вече усещането от мен 🙂 От любопитство погледнах в приложението -8г.с./термин 07-08.06
Тези дни ще посетя чичо доктор и ще се надявам на добри новини.
Това ми е трета бременност,но е предшествана от два кошмара 😔
Иначе съм си типична бременна булка-сутрешно и нощно гадене,леко неразположение ниско в корема/наподобяващо ПМ болки,но слаби,лежи ми се,яде ми се и на моменти съм нервак!

П.С .Доколкото разбрах има ФБ група на участниците тук,с удоволствие бих се присъединила.
Хубав и успешен ден!

# 493
Бола колието и на мен ми изглежда супер като идея. Ще се вземе. Момичета,откъде сте вие и при кой мислите да се следите или се следите? Аз съм от Пловдив и съм се насочила към Минчев,само хубави неща съм чула за него.

# 494
emilia_st честито и до финал!Стана ми интересно как така току що си ги видяла пък вече си в 8г.с.,колко време ти е закъснението?

Общи условия

Активация на акаунт