Юнски бебета 2021г

• 38 308
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Аз бях без симптоми до днес.. започна изведнъж едно разстроено състояние и спя по 10 Мин на всеки час.. ако това е симптом на успешна бременност, ще издържа 😬
А относно пола, разбира се че е най-важно да са живи и здрави, но ако може пак момиченце, много ще се радвам. Свикнах си с тях и ми е така хубаво Simple Smile

# 571
Berryto, половинката е лекар. Наистина е много трудно с цялата обстановка. Дразня се на някои умници, като започнат да плюят по медиците и говорят как видиш ли на тях им плащат. Или те са длъжни, и т.н. Има нормална граница на всичко. Хората са преуморени, работят по над 16 часа. Как да си опазят имунитета при такъв стрес и недоспиване. Пожелавам здраве на всички и бързо разминаване с цялото това чудо КОВИД. ( П.С. Надявам се на конспиративната теория, че след изборите в САЩ нещата ще се нормализират).

# 572
Berryto, половинката е лекар. Наистина е много трудно с цялата обстановка. Дразня се на някои умници, като започнат да плюят по медиците и говорят как видиш ли на тях им плащат. Или те са длъжни, и т.н. Има нормална граница на всичко. Хората са преуморени, работят по над 16 часа. Как да си опазят имунитета при такъв стрес и недоспиване. Пожелавам здраве на всички и бързо разминаване с цялото това чудо КОВИД. ( П.С. Надявам се на конспиративната теория, че след изборите в САЩ нещата ще се нормализират).

Уважавам тази професия,то си е призвание,цял живот отдаден на хората (които в повечето варианти ,и една книга не са прочели ,но виж както често казвам :" От както имаш нет на телефона, голям доктор стана Simple Smile ". )
Кураж и сили нещата да се стабилизират .

# 573
  • Замък сред облаците
Добро утро, момичета! Чистих снимки от телефона и се присетих да ви питам как казахте на бъдещия татко, че сте бременна?

Ние правихме опити няколко месеца и той ме подпитваше от време на време (най-забавно ми беше няколко дни след овулация - кога ще знаем?!?) Сутринта, в която видях бледа втора черта не му казах нищо, тръгнах за офиса и пътьом пуснах кръвен тест. Резултатът излезе следобеда, написах някои неща под него и на прибиране купих чифт бебешки терлички, сложих ги в подаръчна торбичка и му ги връчих с указание първо да види листа. Зарадва се и ме прегърна, честно казано очаквах по-бурна реакция, но явно не се беше осъзнал още. След 2 дни вече изпадна в еуфория и покрай неговото нетърпение казахме на родителите ни, брат ми и сестрите му, въпреки че първоначалният план беше за след първия преглед.

# 574
Супер Мило. Ами аз първият път,когато бях бременна(и завърши зле,за съжаление) мислих да купя едно боди и на него да е написано,но като видях двете черти излетях с вратата на банята и му казах бременна съм😃 той пусна Джойстика,обърна се и ми каза Браво 😃😃 мислех,че ще пита и кой е бащата. А сега аз понеже разбрах много рано 5 дни преди датата,не ми се искаше да му казвам,но не се сдържах. Бях направила няколко теста,бях ги наредила на леглото и имаше една бележка към тях. "Разбрах, че често мислиш за мен...Аз също мисля за теб. Обичаш ме,въпреки,че не си ме видял. Аз също те Обичам. Всеки ден се Моли за мен. Ще се видим след 9 месеца, ТАТЕ! ♥️"

Добро утро, момичета! Чистих снимки от телефона и се присетих да ви питам как казахте на бъдещия татко, че сте бременна?

Ние правихме опити няколко месеца и той ме подпитваше от време на време (най-забавно ми беше няколко дни след овулация - кога ще знаем?!?) Сутринта, в която видях бледа втора черта не му казах нищо, тръгнах за офиса и пътьом пуснах кръвен тест. Резултатът излезе следобеда, написах някои неща под него и на прибиране купих чифт бебешки терлички, сложих ги в подаръчна торбичка и му ги връчих с указание първо да види листа. Зарадва се и ме прегърна, честно казано очаквах по-бурна реакция, но явно не се беше осъзнал още. След 2 дни вече изпадна в еуфория и покрай неговото нетърпение казахме на родителите ни, брат ми и сестрите му, въпреки че първоначалният план беше за след първия преглед.

# 575
Наистина много сладки и креативни начини за споделяне на новината сте измислили, аз съм много зле с изненадите за съжаление Joy

Първия път (и при мен приключи неблагополучно) имах съмнения и бях купила един биберон уж да му го подаря него и така да му кажа, но нз с каква физиономия съм излезнала от банята, той се притесни и започна да ме пита какво е станало и му казах, беше голяма радост, викове, скачане...
Сега втория път ходех постоянно на прегледи да следим ову, заедно изчакахме теста, но още не смеем много да се радваме, не сме казали на родителите му и почти на никого всъшност.

# 576
  • Германия
При първата бременност бяхме правили опити 1 месец и в деня, в който трябваше да ми дойде направихме заедно тест. При втората бременност, която беше непланувана бях направила теста и то сложих в пощенски плик и в пощата. Той винаги проверява пощата( тук всеки ден получаваме писма и фактури). Реакцията беше знаех си 😄 Сега при тази бременност разбрах много рано, но ми се искаше да изчакам и се чудех кога и как. И неделята беше в леглото, аз оправям, закуски, децата, той се излежава. Казах му, че той ще чисти банята, а вика ей сега, хвърлих му теста в леглото, викам аз не мога да се преуморявам 😅 и така, зарадва се доста, но той винаги всичко знае и е сигурен в себе си. Беше пак убеден, че е станало от 1 път 🤦‍♀️

# 577
Първата и неуспешна бременност, бях взела кутийка, в която бях сложила теста и бележка "честито! Ще ставаш татко!". Това след 2 кръвни и чаках малко да се насити чертата.
Втората бях толкова шашната, че той трябваше да види резултата от кръвния.
Сега (бащата е друг), чаках да ми дойде, защото тоя месец го бях от писала, ама реших да направя един тест за всеки случай ( естествено преди датата на цикъл, аз повече от 9 дни след ову не чакам) и като видях чертата, едва изчаках почивката да ида до лабораторията. Там се оказа, че жената дето ми взима кръв е бивша колежка на мм и голяма забава падна. Резултата го чаках цял ден, накрая излезе към 19. Аз бях на вън с детето, мислех да чакам докато го приспя и на саме да му кажа, ама не издържа и го викнаха на вън. Говорехме си за нещо, взех да му обяснявам как има много поздрави, от еди коя си и той се зачудих какво съм правила там, тогава му казах. А на другия ден и лаборант ката му беше писала да му честити.
За казва ето, никой още не знае. Само 3 мои приятелки. На родителите скоро ще кажем, ама искам още поне един преглед да мине.

# 578
Когато си направих теста бях сигурна че съм бременна, но не му казах нищо,изчаках да ме вземе от работа и уж вкъщи трябваше. Бях овил теста с червена панделка и н панделка та бях за качила картонче, на което пишеше:
, "Здравей тате, свиква да те наричам така, защото скоро ще ме държиш в прегръдките си" И след като го прочете май, май не осъзна за какво иде реч хах и вика "Ти се базикаш" и в крайна сметка може би 1,2 дена ме питаше ма сериозно ли хах.

# 579
Много ми помагат тези разведряващи разговори момичета. Дайте всеки ден да си имаме някаква тема,за да мислим само положителни работи,до колкото зависи от нас.

# 580
Моят мъж има традиция като се прибере от работа да си налее чаша бира,да поседне и да поотпочине малко.Понякога си слага солети в една чашка,да си хапне.
Аз сложих теста в чашката със солетите и наблюдавах от дивана...е отне му повече от половин час докато стигне до теста,а аз само пребелвах очи как все не хваща него.Е в крайна сметка много се зарадва,разплака се и каза,че ме обича.След около пет минути вече беше на мнение,че като ме знае каква съм ще "си сложи въжето и ще изчезне безкрайно",но това е една друга тема 😁

# 581
Разкажи и за тази тема де. 😃
Много оригинално е това със солетите 😃😃😃

Моят мъж има традиция като се прибере от работа да си налее чаша бира,да поседне и да поотпочине малко.Понякога си слага солети в една чашка,да си хапне.
Аз сложих теста в чашката със солетите и наблюдавах от дивана...е отне му повече от половин час докато стигне до теста,а аз само пребелвах очи как все не хваща него.Е в крайна сметка много се зарадва,разплака се и каза,че ме обича.След около пет минути вече беше на мнение,че като ме знае каква съм ще "си сложи въжето и ще изчезне безкрайно",но това е една друга тема 😁

# 582
Първата бременност ,направих тестът след като се прибрахме от работа. Беше Благовещение, уникален момент да научим благата вест. Видяхме бледа втора черта,но при закъснение от 7 дни ,ясно си беше,че съм бременна. По принцип ми е точен като часовник МЦ. Веднага взехме почерпка и у майка хукнахме , какво е щастието,ако не е споделено Simple Smile ... Там ред сълзи,ред сополи - много щастливи мигове. Неземно щастие и раждането бе. Звук не издадох ,ама грам. Но вече като го видях като го подхвърляха и миеха , голям рев бе от щастие. И лекарката ме погледна и учудена : "Досега не разбрах ,че имам родилка ,сега защо се разплака Simple Smile ?!" Емоции,емоции и чувства...
  Сега втора бременност , отскоро сме яхнали вълната . Усещам ,че не ми е добре, колежки с кафета ми подмирисвам ,друг път много харесвам да ми мирише на кафене,сега... Обаче не. Покрай първокласника други емоции ме въртят и не съм и усетила ,кога не ми е дошло. Все едно всичко ми се сля. Една събота обаче кофти ми ,гадно ми и моят мъж ме подсеща ,"да не ти идва"? Воаля ... Ми сега ... Тест направих веднага - две ярки червени чертички . Щастливи сме ,но някак притихнали . Докато не отидох  на преглед никому нищо не сме казали. Имам потвърждение за бременност ,мислех да изчакам със съобщението,но като взе да ми става гадно ,как да се скрие такова състояние Simple Smile ?! Майка ми ,на една от визитите вкъщи, ме пита : Какво става с теб ? И аз директно- "бременна съм"- щеше да си разлее тавата с чушките, които се бе заела да прибира в хладилника Simple Smile . Разплака се с думите "-ейй най-после на малкия ще се сбъдне мечтата".
 А той пък в събота ,още не сме му казали официално, да вземе да гледа" бейби бос" филмчето и идва разплакан при мен с думите : " Вие мен сам ли ще ме оставите,и аз искам да съм батко"  ,горкият чак жално ми стана и на мен.Уверихме го ,че скоро и батко ще стане Simple Smile ,та се кротна и той .
 В работата , шефката ми е комшийка и нося й аз болничния ,за да не се мяркам на работа,че там 1001 въпроса ,ще ми изстрелят колежките Simple Smile . На нея си й казах,че не ми е добре ,но спокойно не е "корона", а биберона състояние . Тя чак подскочи , толкова ми се зарадва, чак не очаквах Wink . Веднага ме разбра,подкрепи и ми пази в тайна състоянието - в момента съм в болнични още. Колегите постоянно питали за мен ,тя ми обеща ,че моя си е честта да им споделя новината Simple Smile . А точно преди седмица другата колежка я изпратихме в 45дневен болничен до раждане Simple Smile . И аз толкова й се радвах ,и ето прихвана и мен Simple Smile .

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:46 от Berryto

# 583
Ами ние бяхме инвитро и двата пъти така че си имахме дати кога да се тестваме и чакахме резултатите заедно. Не е много романтично, но няма как да се заблуди като датата е оградена с голямо кръгче в календара хаха.
Голямо реване беше и двата пъти.

# 584
Така са ми се дояли палачинкииии,че ако някоя от вас прави да ме викне...мен ме мързи. 😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт