🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Харесвам Есил Дюран като човек и певица, и съжалявам, че отпадна от надпреварата. Искаше ми се още малко да се задържи в предаването.
Смятам, че преди нея трябваше да си заминат свеща и златния и много се учудих, че тези 2 маски директно продължиха тази вечер.Simple Smile

# 526
В американското издание, публиката гласува да останат тези, които най-много им харесват. Обикновено накрая остават участниците, които пеят най-добре.
Ми това е тъпо. Тогава защо изобщо да се пробват други участници?
Аз пък не искам да гледам поредното музикално шоу с елементи на конкурс.
Е, то става някак по естествен начин. Просто публиката предпочита да слуша хора, които пеят добре и такива като Звездев и Михов отпадат първи. Simple Smile В гласуването участва единствено  публиката в залата. Когато телевизионните зрители започнат да гледат шоуто, то вече отдавна е приключило и те реално нямат думата. За  американското шоу става въпрос.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:46 от precious*

# 527
Това последното пък откъде дойде?
Шоуто се излъчва на живо. Мога да го потвърдя, като човек, който е присъствал в залата.

# 528
И аз се чуда но ....

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:56 от femmi2

# 529
  • София

Маскираният певец (03.10.2020)
Сезон 2 Епизод 4

Линка може да се пусне във VLC player

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
    трябва  да се инсталира разширението
 Native HLS Playback  

# 530
Това последното пък откъде дойде?
Шоуто се излъчва на живо. Мога да го потвърдя, като човек, който е присъствал в залата.
Не следите ли дискусията? Аз пояснявах за американския формат.

# 531
  • София
Аз изобщо не мога да запомня уликите Joy  Ще ми се някак да припомнят какво с казали минали път.

Иначе мисля че
Плашилото - Минчев
Златния - Тото (заради  това че е живял с много хора, тоест ББ, заради това че сега живее с един човек ли там какво казаха....)
Хищницата ми е Райна и аз не знам защо
Булката май мислех че е Мария Илиева, нещо съвсем се обърках
Макарона - Десислава, заради ръста на първо място
И това е. Друг не знам Joy

# 532
Евгени Минчев ми се струва много очевиден отговор. Обикновено са доста по-завоалирани с уликите, което ме навежда на мисълта, че може би умишлено търсят общото между него и този под маската.

Замислих се за Денди. Не знам обаче дали пее.

# 533
Е ,как може Азис да говори че това не е Есил ? Или се прави за шоуто или наистина не е познал ,което е абсурдно. Flushed
Есилката да издаде такива песни всичко и се отдава да пее.

# 534
Есил може и да може да пее всичко, но го прави като себе си, не мръдна на никъде. Даже още в първи епизод като я разпознахте ми беше интересно що винаги фолкаджийките са разконспирирани първи? Не съм я слушала никога, но не отричам че ми хареса пеенето ѝ тук. Поне не беше трагично като на Алисията, горката.
Исках да отпадне Свещата заради нелепо грозния костюм, но разгеле счупи ги 80-те и днес ми хареса.
Ягата е уникален! За мене победителят в този сезон и продължавам да си мисля, че е или Турбото, или Константин. Днес повече към Турбото клонях.
Булката ми е все тая коя е, не я следя.
Плашилото продължава да ми е мистерия, днес по съвсем друг начин звуча и пак ме хвърли в размисъл.
Златният също ми е любопитен много. Мислех, че е Витков, но по никакъв начин не го долових сега, нито пък по улики. Освен да стрелям във въздуха със Силвестър Силвестров, както в началото си мислех че ще е някой Мангасарян. Участвал е и в Пълна лудница, ако въобще това е улика или просто подхвърлена реплика.

# 535
  • където ми харесва
Мина ми през акъла за Плашилото, дали не е Урсула ( Борислав Сапунджиев), който беше най-известният травестит в България?
Единственото, което всъщност ме кара да се чудя, дали не е той, е факта че е много висок. Но, малко е трудно по тия костюми да се разбере.
И не съм сигурна, че Светлината е Стефан Илчев-да, движенията му са мъжествени, и уликите водят към него, но не съм сигурна, че е той.

# 536
След като някой спомена, че Плашилото може би е Дони разпознах неговия глас в откъса който пуснаха преди елиминациите.
След като чух изпълнението на Пчелата - Йоана Димитрова, което много ми хареса се замислих, че това е много добър начин един талантлив млад изпълнител да стане по - популярен сред народа. Сред участниците в надпреварата не е уместно, но като гост маски би било чудесно да се дава възможност за изява на неизвестни млади таланти.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 08:56 от Рори72

# 537
Говорихме си снощи в къщи как не познаваме никой, който би гласувал за такива формати. Със сигурност има гласуващи, но явно са малко. Както спомена някой по - напред и Зуека го каза. Мисля си, че от формата решават кой да продължи напред. Вече разпознатите ги гонят умишлено. Азис се правеше на дръж ми шапката. Много добре я знае Есилката. Аз си признавам, че се зарадвах, когато останаха Ангелът и Булката накрая. Любопитството ми беше голямо, но предпочитах Булката да разкрият, за да видим коя е.

# 538
АнгелА- я извадиха защото бе разкрита/позната в еп.1! Ясно.
Но защо извадиха от маската , човека на Слави? Освен ако не е било договорка и да е бил за пълнеж? Абсолютно до финал, можеше да го докара...никой не го заподозря!
Значи и тук ми звучи пълна нагласвация и вадят които Халвата каже Wink

# 539
Мина ми през акъла за Плашилото, дали не е Урсула ( Борислав Сапунджиев), който беше най-известният травестит в България?

И аз точно това си помислих.

Общи условия

Активация на акаунт