🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 31 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Владо Пенев хабер си няма от фолк.
Сигурна съм че Есил не знае коя е. Заложи на Духовникова,която аз много харесвам . Изтънчена жена и актриса.

А ,за жената на Петко гледам и други я предполагат. Бях го писала и аз. Но ме съмнява да е тя хищницата въпреки че жена му е професионална танцьорка. Хищницата пее доста добре .Някоя плеймейтка или певица се крие зад маската.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 18:35 от femmi2

# 76
Ами Койна Русева
Скрит текст:

# 77
Койна си е лудичка но чак Хищница .
Не не вярвам с тоя камшик да е тя.
Пък гласът и е дрезгав ще се познае.

# 78
  • Испания
Двубоите в събота

Гост-маска

Гост-детектив

Извинете за качеството на снимките, но това са скрийншотове от промото. Появяват се за миг.

# 79
Хайде, Златният да си ходи.

# 80
Нищо и така са добре ,Благодаря.
Ангелът и баба Яга ще е върха . Оспорвано ще е доста.

Златният да си заминава !

# 81
Цитат
Ангелът и баба Яга ще е върха . Оспорвано ще е доста.
Ангелът да остане!Опасни сте.Азалия🌺 изрови и Койна,нищо чудно.

# 82
Булката е Златка Райкова. В "Като 2 капки вода" имитираше много добре и мъжки, и женски образи. Пее добре. Личи й по движенията, че е тя, както и гласа.
Ангелът е Есил Дюран.
Но Хищницата ме тормози мен коя ли е Grinning хората, които пеят толкова добре, обикновено се знаят и са се изявявали. Та със сигурност е известна. Каза, че харесва поп фолка, което ме кара да мисля, че е от този жанр.

# 83
И на мен хищницата ми грабна вниманието, не мога да преценя на кого ми прилича най-много. Със сигурност отхвърлям като варианти Златка Райкова, Луна и Мария Игнатова, най-вече защото и трите не могат да пеят по подобен начин, колкото и да им преправят гласовете. А хищницата може да пее, все пак.

Хванах се за една идея на Азис, която ми хареса, че хвърлената корона в огъня е знак, че тя се е оттеглила от сцената, или поне няма такава популярност, каквато е имала в миналото. Чудя се дали е възможно да е Лейди Би? Не че е много известна, но наскоро даже е участвала в „Черешката на тортата“, а знаем, че обикновено въртят едни и същи хора по предаванията. Не съм я чувал как пее, нито имам наблюдения за фигурата ѝ, така че ако има някой по-запознат, нека сподели. Вписва ми се в образа на хищница, но за останалите улики нямам идея.

# 84
Лейди Би пее уникално, но фигурата - в никакъв случай не е тя.

# 85
  • Варна
Койна Русева в събота пя на концерта на Миро в Пловдив😊

# 86
# 87
Красива е Алекс! И добре пееше, защо не я канят да участва в музикални формати, има какво да покаже.

# 88
# 89
Райна е хищницата Simple Smile тя няма гърди, но е доста тренирана .... пее добре,  печелила е конкурс Мис Сандански ...

Общи условия

Активация на акаунт