🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Добре, но ако е тя, защо така яростно - както описват тук (не съм чела какво точно е казала в оригинал) отрича, так чак обидно дори да звучи? По писаното в темата останах с впечатление, че даже едва ли не се държи като обидена, че не е поканена да участва...?

# 91
Слушам чалга от както се помня. Райна няма как да пее така, залагам си главата GrinningGrinningGrinning макарона 100% е Деси Слава а ангела звучи точно като Есил (което е много съмнително, чак пък да е толкова очебийно) бебето и спорад мен е Криско. Най ми е интересна баба яга Stuck Out Tongue Winking Eye ако приемем че участват Есил и Деси то е много съмнително и хищницата да е от поп фолка. По възможно е според мен да е Тита или някоя актриса която например е играла роля на прелъстителка или хищница. Ако се окаже, че е поп фолк певица значи бъркаме или при Есил или при Деси.

# 92
Ангела е Есилката ,няма как да се объркаме тука. Райна не е хищницата трилион процента съм сигурна. Това не е нейният глас . За Макарона не съм убедена коя е но едно е сигурно можеща певица е .

# 93
Не съм слушала сега нито Есил, нито Деси Слава, да сравнявам гласовете, обаче така или иначе има и преправяне, но вероятно са те, щом сте ги разпознали. Но и двете ми харесват как пеят във формата.
А Хищницата (освен че на Яна Маринова ми напомни незнайно и за мен защо), като образ го асоциирам като някоя пеймейтка/танцьорка, но естествено може да няма нищо общо костюма с натюрела. С тази пластичност, показана последния път, да не е някоя адреналинка например 😉?

# 94
  • София
На мен ми хареса предположението за Лейди Би като Хищницата. Тя нали си прави наскоро операция за смаляване на гърдите. Много ми е неприятна, но пее доста добре. Слушала съм я на живо, пее всякакъв стил.

# 95
Добре, но ако е тя, защо така яростно - както описват тук (не съм чела какво точно е казала в оригинал) отрича, так чак обидно дори да звучи? По писаното в темата останах с впечатление, че даже едва ли не се държи като обидена, че не е поканена да участва...?

Не мога да намеря поста й по въпроса, защото май поства Friends Only, но бях остана с впечатлението, че по-скоро е обидена от образа на Хищницата. Имаше нещо в уликите, че е не е романтична и за Райна това явно е обидно. Накрая поста завършваже даже с “Не съм аз, престанете да ми задавате тъпи въпроси”, нещо от сорта. 🙄

# 96
Тази Райна е толкова дръпната и заядлива, че и да е, и да не е тя, така ще се отговори, че все ще е на ура... и нищо няма да се разбере.

# 97
Аз пък все си мисля, че участниците, подписвайки договори, се задължават да не правят никакви коментари по никакъв повод.

# 98
Те коментари правят и отричат, но го избиват на шега, Есил беше казала нещо от сорта на “Пак съм в устата на панела, правят ми безплатна реклама докато си почивам, хаха” или нещо такова. 😃 Докато Райна го раздава доста агресивно, продуцентите едва ли биха били доволни някой от участниците да си позволява да говори така.

# 99
  • Пловдив
На мен ми хареса предположението за Лейди Би като Хищницата. Тя нали си прави наскоро операция за смаляване на гърдите. Много ми е неприятна, но пее доста добре. Слушала съм я на живо, пее всякакъв стил.
И на мен много ми хареса предположението, супер много й пасва този образ и танците, особено края на последното й изпълнение. Даже имам спомен да съм я виждала в клип да го прави, но никак бе мога да се сетя в кой.

# 100
Глория за мен си е подходяща за Ангела, но си мисля, че не би участвала. Симона Загорова би влезнала в тази роля. И двете с този тъмен костюм биха изглеждали по този начин.

# 101
Лейди Би е разкрепостена но сякаш не пасва на гласа на хищницата..

Есил Дюран е страхотен творец. Последното ,което слушах е една нова песен ,която е бая добра. Не се сещам в момента за заглавието.

# 102
  • Варна
Актрисата Снежана Макавеева дали може да пее ? Тресирах уликите за хищницата в Гугъл и ми попадна като вероятно предположение. Бивша моделка, танцувала в балет " Сатен", понастоящем актриса, като дете играла с гущери на село при баба и дядо. Simple SmileRolling Eyes

# 103
Може ли снимка на актрисата . Не се сещам как изглежда. Като казахте Сатен и се сетих за Галя от балета ,мисля че е създателката на балета . Но за пеенето не знам как е.

# 104
  • София
Галя се пробва да пее, но не ѝ се получи.

Общи условия

Активация на акаунт