🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Да, заблуждаващи са уликите. Кой например би се сетил, че може да е улика любимите групи на някого и кой знае точно този факт, трябва много да е ровено в биографията на участника.
За Златния ли беше, че обичал да наблюдава и да го наблюдават? Това пък ми напомни за Ники Кънчев 😂.

# 211
Азалия,  това, което казвам, е, че целият ботуш от пръстите преминава в крак, което визуално издължава, а не че има много висок ток (за Хищницата).
И обратното - като сложиш нещо около глезените - краката се скъсяват (Макарона).
Вероятно е да са търсени ефекти.

Златка има по-стегнато тяло от Булката сякаш. А и с тези шипове, мотори и жици в началото на визитката много не се връзва..Rolling Eyes

# 212
За мен Макаронът не е ДесиСлава. Тази има много по-плътен глас и имам една идея... Същото дребно човече е, певица е и въпреки, че е народна певица, пее във всички жанрове. Изгрява на Пирин фолк, обиколила е света с пеене (както сама казва), но... ще видим.

# 213
  • София
И аз продължавам да мисля, че Макаронът не е Десислава.

# 214
Здравейте,момичета! Следя с интерес всичко,което споделяте.Бих искала да се включа с мнение за Палячи-това е Теди Кацарова.В нета има статия и интервю с нея,като малка е била факир в играта на ластик,споменават се и филиите с лютеница,а това бяха и част от уликите за нея.Книгата е Милена Славова-голям фен съм и мога да я позная както и да си преправя гласа.Дано успеете да разконспирирате Хищницата,че аз се предавам.

# 215
Ако наистина е Милена Славова, то дано се представи по-атрактивно следващата седмица. По принцип си го може, но досега участието на Книгата в предаването е доста критикувано като статично, а пеенето малко скучно.

# 216
Книгата е изключително скучна и затова мисля, че не е тя.По-скоро за мен би могла да бъде Марги Хранова.

# 217
  • Sofia
Гласът на Книгата си е на Милена.

# 218
  • София
Наистина ще бъда много разочарована, ако под никоя маска не изскочи Луна или Петя Буюклиева. Simple Smile

# 219
Луна я гледах един 1-2 пъти в Капките и чак ме досрамя, че могат да излъчват такова нещо в национален ефир. Стига ми толкова. 😃

# 220
  • Sofia
Ако Петя беше в  някоя маска щеше да си изяви високите октави с които все се изтъква.

# 221
Петя в Капките никак не се стараеше, пееше си като Петя. Не вярвам да се е постарала за маските, както и да са я поканили, според предишните ѝ изяви.
И за мен Книгата си е Милена.

# 222
Цитат
Бих искала да се включа с мнение за Палячи-това е Теди Кацарова.
Възможно е.Тя е дребничка.Следващият път ще се заслушам повече в книгата,щом казвате,че е Милена.Simple Smile

# 223
  • Испания
Утре Борето Солтарийски - в "На кафе".

# 224
Макарона да не е Сузанита, ако не е Десислава?

Общи условия

Активация на акаунт