🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Християна почти всички са я забравили вече, не ми се вярва да е тя честно казано.

# 316
  • somewhere over the rainbow
Християна Лоизу, няма кой друг да изпее тази песен така!
Абсолютно! Има едно характерно пискане при завършване на фразата, което е трудно да се сбърка.

Златка пее вярно и прилично, но до там. А тук чуваме едно гласище, моля, моля.

# 317
  • Испания
Азис говори това, което тук се пише. Няма как да знаем информацията от уликите.

# 318
Малеее до сега 100 пъти си залагах главата, че е Златка, нооо след това испълнение вече еее..... НЕЕЕЕ. Гласът и е точно като на Христина, но ме съмнява, че е тя. Не мисля, че масово хората я знаят.

# 319
  • Испания
Златка - бизнесдама. Ако костюФчетата/анцузи, които слагат с нейния, са бизнес... Пък за дама, може да поспорим.

# 320
  • София
Вергов, колкото го харесвам като актьор, толковя не го харесвам като жури.

# 321
  • Бургас
Стефан Илчев.

# 322
Да си ходи тази Свеща.

# 323
Пуснаха част от “Вълшебната Флейта” - с която опера Стефан Илчев се дипломира. След което печели конкурци в Босна и Херцеговина, Черна Гора и т.н. Ясно е вече.

# 324
Май днес отпада Светлината, а.к.а. Стефан Илчев.

# 325
  • София
Повтарям се, но не мога да се сдържа. Не мога да повярвам, колко безумно много е грозен костюмът на Светлината Joy

# 326
  • somewhere over the rainbow
Малеее до сега 100 пъти си залагах главата, че е Златка, нооо след това испълнение вече еее..... НЕЕЕЕ. Гласът и е точно като на Христина, но ме съмнява, че е тя. Не мисля, че масово хората я знаят.
Еми знаят я колкото и Виктория Георгиева, Невена Пейкова и разни други от тия предавания. Те и Маги Джанаварова не я знаят много хора /от моето семейство само аз я знам/, ама беше.

Айде Стефан да си ходи днес.

# 327
Преди нея - Златния да си ходи. Той ми е по - скучен.

# 328
Стефан Илчев вече се изтърка с тези имитации на женски гласове. Ако се беше пробвал да пее като мъж, би имал много по-голям шанс да не го познаят.

# 329
  • Испания
Харесва ми костюма на СвещАТА, но ми е скучна.

Сладурчета

Общи условия

Активация на акаунт