🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Аз съм ловчалийка, но хич не се сещам кой има хубави спомени от Ловеч......

# 331
Булката си е Невена Цонева . Златка пее що  годе и то песни с нисък тон .. в ББ доста слабо се представи с песента

# 332
Стефан Илчев вече се изтърка с тези имитации на женски гласове. Ако се беше пробвал да пее като мъж, би имал много по-голям шанс да не го познаят.

Е ако изведнъж запее като мъж, замина окончателно. Той сега си държи на ролята да се прави на жена. Щото иначе всеки знае кой мъж пее най-добре и убедително като жена.

# 333
  • somewhere over the rainbow
Стефан Илчев вече се изтърка с тези имитации на женски гласове. Ако се беше пробвал да пее като мъж, би имал много по-голям шанс да не го познаят.
Той може ли? Simple Smile

# 334
  • Варна
Това намерих за Стефчо и мое село.

А иначе не видях кои други градове имаше в уликите, но примерно е възможно и футболист да е.

# 335
  • DE
Азис е такова клише Rolling Eyes свеЩАТА го издаде, че чете тук, някой по-нагоре го спомена точно така.

# 336
Бъзикат ли се?

# 337
И аз от първото предаване мисля, че е Стефан, но няколко пъти изтъкват, че е с малък номер обувки, а в капките говореха, че едвам са намерили толкова голям номер обувки за един от женските му образи 43 ако не и повече май беше. Това ме обърква... А и за втори път като се обръща да покаже второто си лице на гърба ми се вижда дълга коса (сега и в първото предаване)

# 338

Е, нали Стефан Илчев имал след малко някакво участие в клуб, няма как да отпадне днес Joy

# 339
  • somewhere over the rainbow
Азис е такова клише Rolling Eyes свеЩАТА го издаде, че чете тук, някой по-нагоре го спомена точно така.
+1

Не е истина как го бутат Стефан. И е ясен, и е скучен, за какво да го гледаме. Булката /Християна или Невена/ поне гали ухото.

# 340
Да, и аз смятам, че Азо чете тук. Но пък голямо важно, панела при Гала така си изкарва заплатите колко години вече Simple Smile
Той поне ми е забавен, вкарва си и негови шегички.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:39 от *Амбър*

# 341
Уникален глас има Булката! Избора на песен също е много добър! Любима ми е тази песен.
Сцената на изпълнението на Светлината беше страхотна, по-точно балета, но пеенето беше скучно. Визуално костюма на Светлината също е зле.
Не мога да повярвам, че след тези изпълнения Светлината продължава.

# 342

Е тази вечер Свещта нали пя песен на The Weekend? Wink

# 343
О да четата и миналото предаване с кода на държава !!! Пак от тук го копнаха.

# 344
  • Ню Йорк
Буклата била Галка, смях. Тя сега е толкова кръгличка милата, че е като 3 булки точно.

Общи условия

Активация на акаунт