🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • somewhere over the rainbow
Харесвам маската, харесвам как пее, но като съм сигурна кой е зад маската, някак не ми е интересно!
И на мен. Аз го гледам предаването, за да се мъча да познавам.

Панелистите пак гледат Есил като трактори.

# 497
  • Велико Търново
Азис е такова клише Rolling Eyes свеЩАТА го издаде, че чете тук, някой по-нагоре го спомена точно така.
Това беше лапсус (май) на Геро от по-миналия лайф - вместо Светлината или пък Свещта, ги миксира и каза Свеща́та. Може и Зуека да е бил, но това не е от голямо значение. Важното е, че не е творение на който и да било във форума.
(Съжалявам ако някой вече го е написал, но спирам да чета, тъй като ще гледам утре, а вече засякох, че започва да се пише за Пчелата, а не искам да си развалям изненадата Grinning Миналия път така се улисах в четене и набързо разбрах, че Пилето е била кака Лара.)

# 498
  • Варна
Как се правяяяят...

# 499
  • В страната на мечтите.
Давало му се отгоре Rolling Eyes Всички видяхме русата коса още като излезе на сцената след последната реклама. Как се правят на луди целият панел Neutral Face

# 500
  • Бургас
Как ми се искаше да е някой друг Ангела и да ни изненадат...
Есил пее прекрасно, но не мога да я слушам като говори.

# 501
То беше ясно, че е Есил. Ама всички се правят. 😁

# 502
  • Варна
На мен много ми се искаше да остане, просто да пее други песни, различни от нейните. Много ми се искаше да я слушам още....

# 503
Да,досадно и обидно да подценяват зрителите.За нищо не стават.Ами като са такива тъпанари,да се махат от журито.Гала мин.година маза ли маза,че Алисия,не е Алисия.

# 504
  • Испания

Не слушам нейни изпълнения, не ми е симпатична, тембърът ѝ ме дразни. Радвам се, че си отива.

# 505
  • Бургас
Тончо Токмакчиев другата седмица в панела. Ще ми е интересен, не съм го гледала много отдавна.

# 506
Мен Есил ме кефи, една от малкото фолк певици, които мога да слушам !

# 507
И аз я харесвам. Интелигентна е и говори много хубаво, както и пее.

# 508
  • Варна
Да,досадно и обидно да подценяват зрителите.За нищо не стават.Ами като са такива тъпанари,да се махат от журито.Гала мин.година маза ли маза,че Алисия,не е Алисия.
Е, те се придържат към някакъв сценарий. Все пак, щом ние я познахме Есил, дето пък аз ненавиждам този жанр и една нейна песен не мога да назова, как се очаква да не я познае Азис...

# 509
Есил пее прекрасно, но не мога да я слушам като говори.
Защо?!

Общи условия

Активация на акаунт