Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 118
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sunshine state
Значи какво излиза? Петър може и да не е баш пилот. Хич няма да се учудя. Много ми се промени мнението за него и то не за добро.

# 1 006
  • SF
Е, как излезе това нещо???

# 1 007
  • при късмета
Тоест, са давали разговор между Милена и Иван?
Тогава е казала това, така ли?
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист
Защо да с ивръщам, аз това го видях.
Но не знаех, че ще се интерпретира от друг по този начин.
Защото си е чиста ваша интерпретация, това не е отмъщение, това е истината - Калоян с глупостта си, и убедеността си, че Милена няма да пипне любимата му сам я "закопа". Което не значи, че тя е избрала Антония заради Калоян.

Аз не съм отричала, че това е истината, разбира се, че това е причината. Милена го отрича. Не знам защо болдваш "ваша интерпретация", като аз до тук нищо не съм интерпретирала. Дали е отмъщение или нещо друго, Милена излъга, а ти до сега твърдеше, че на никого не е говорила зад гърба и винаги е била директна с всички. Ето, че и тук не е

# 1 008
Не знам дали сте наясно, но за да "подкараш" пътнически самолет, следва да се мине през ppl, cpl, atpl лицензи.
PPL е за частен самолет, струва около 20000 лв и са необходими около 50 летателни часа и 150 теория.
CPL отнема 2-3 години, 150 летателни часа, 600 теория и около 50000 долара. С това може да се подкара карго самолет.
ATPL е 250 часа във въздуха, 800 часа теория и куп други сертификати за какво ли не. Тук вече цената набъбва бая и не знам в България да се провеждат курсове за последните две. Low-cost компаниите могат да субсидират преквалификации и доп.курсове, но няма кой да ги докара от PPL до ATPL.
В България на БГ Еър са военни пилоти, за което се учи висше в Долна Митрополия.
От гледаното в предаването до тук, с доста голямо убеждение мисля, че въпросния участник във фермата има ppl, ако не и PPL(SA). Това ниво може да изкара всеки, има доста места в България за целта.
Т.е. граждански самолет може да "кара" колкото и аз - в сънищата си. Grinning
Да, аз също знам, че пилотите в гражданската авиация са завършили в Долна Митрополия, но Пешко в Инстаграма си наистина е с униформа на България Еър.

# 1 009
Какъв пилот е тоя палячо, бе, вие добре ли сте.. пилоти в гражданската едно време ставаха след 5 години във военната авиация в Долна Митрополия, купища обучение, физика и висша математика. Излизаха с гражданско инженерно образование, имаха нальот от 10-ки и 100-ци часове плюс ежегодни тежки физически и психически тестове. Тоя "уона-би-гангста" цял живот тичал след топката и бам - пилот.. ще ме уморите от смях. Пилот, ама сигурно в селскостопанската авиация..

# 1 010
  • SF
Милена да не е първи клас, че да бъде директна с всички. Изобщо даже не е директна и най-честият отговор, който дава, е че няма да отговори на този въпрос.
Дори и с приятеля си Асен не е директна, а твърде измислена и лицемерна. Не че е запленена от неговите качества, но се държи около него, за да не е съвсем сама.

# 1 011
  • London
Да потренира момата за дуел.... ще повърна.

Това е грозно, гнусно, пошло, отвратително, и подигравка с българската носия.
И на мен ми се догади.
Да не говорим колко...нечистоплътно изглежда, тоалетна хартия нямат ли тези хора там?
И това в прайм тайма се излъчва....
просто кожата й е по-тъмна в срамната област. Май не е до тоалетна хартия.

# 1 012
  • Другата България
Скрит текст:
Тоест, са давали разговор между Милена и Иван?
Тогава е казала това, така ли?
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист
Защо да с ивръщам, аз това го видях.
Но не знаех, че ще се интерпретира от друг по този начин.
Защото си е чиста ваша интерпретация, това не е отмъщение, това е истината - Калоян с глупостта си, и убедеността си, че Милена няма да пипне любимата му сам я "закопа". Което не значи, че тя е избрала Антония заради Калоян.

Аз не съм отричала, че това е истината, разбира се, че това е причината. Милена го отрича. Не знам защо болдваш "ваша интерпретация", като аз до тук нищо не съм интерпретирала. Дали е отмъщение или нещо друго, Милена излъга, а ти до сега твърдеше, че на никого не е говорила зад гърба и винаги е била директна с всички. Ето, че и тук не е
Болднах именно заради това, което каза и по-горе - че е излъгала. Защото и ти смяташ така явно, че е казала "НЕ", а лъже, че е е така, тоест "НЕ"-то е "ДА" и затова е избрала Антония - за да отмъсти на Калоян.
Което според мен е ваша и на другата потребителка интерпретация. Толкова ли е трудно да се разбере?
За мен и според мен Милена избра Антония не заради Калоян, за да му отмъсти, а заради самата себе си и стратегията, която си е избрала, и сама сподели каква е. Това няма общо с "отмъщение", така че за мен това не е лъжа.

Тук обаче така смело се хвърлят едни думи - лицемерие, отмъщение.....

# 1 013
Скрит текст:
Не съм чула Милена да казва такова нещо. Повтаря си, че изборът ѝ е стратегически, пък който както ще да си го тълкува. За всички изглежда като отмъщение, но тя никога няма да си признае такова нещо, ако ще пистолет в главата да ѝ опрат. Simple Smile Много стратегическо решение - да отстраниш (ако успееш) възлюбената на Калоянчо, ...

Ако успее да я отстрани, ще направи голяма услуга на всички, които подкрепят Антония за победител в дуела, но после ще се противят, че тя е фермер на седмицата, най-работливата на седмицата, най-любимата на седмицата...

Не разбрах - кой ще е фермер? Нали не казваш, че Милена ще е Фермер? Никой няма да гласува за нея.

# 1 014
  • София
Милена сериозно е раздвижила темата,всичко изчетох и ми отне доста време.
Разбира се,че на дуела довечера съм на нейна страна.Ненавиждам отровното трио.Щеше ми се срещу тях да е човек с малко по-остър ум и по-виртуозно стратегическо поведение,но каквото-такова.То и опозицията не е кой знае какъв калибър.
Не й схващам леко идеята на Милена,която обясни пред камерите (надявам се ,че с нас е откровена).
Искала да е в устата на хората-направи го,после искала да е винаги на дуел.Това лично аз не мога да го разтълкувам,надявам се да ни го доизясни като се върне обратно.
Имам само едно опасение за дуела.Традиционно през цялата седмица дават повече кадри с отпадащия и този път беше с Милена.Допускам ,защото с нея беше интересно,а при опонентката й -обичайното,тоест нищо.
Този брутален кадър с Антония така ми се запечати,че с него ще я запомня,защото я описва напълно.

И малко офф-в съседното риалити също има,по-точно вече няма пилот-същият интроверт,темерут-странна работа.

# 1 015
  • SF
Ако търсеше класическия слаб играч, Милена можеше да избере Поли. Скоро Поли ще бъде "дръпната" от някой дуелист (те нали така се изразяват) и няма да могат да я ползват за удобен и противник.
Мария не е чак толкова спортна, колкото си е повярвала, нахъсана е, има доста спортна злоба в нея, може да я показва, да я изявява. Дана също победи, защото в един номент адреналинът й дойде в повече и й наля допълнително енергия.
След Поли Антония е втората най-слаба и неопитна във фермерските битки. Но имат и доста игри на късмет.

# 1 016
  • София
Какви са тези момченца в профила на Петър? Аз останах с впечатлението, че е ерген още?

# 1 017
  • Варна
Значи какво излиза? Петър може и да не е баш пилот. Хич няма да се учудя. Много ми се промени мнението за него и то не за добро.
Как го решихте това нещо?
Какви са тези момченца в профила на Петър? Аз останах с впечатлението, че е ерген още?
Може би племенници. Нали имал починала сестра.

# 1 018
  • Вестерос
Силно се надявам Милена да я размаже, не очаквам 5та битка, но пък знае ли се. Тук поне няма голяма доза късмет, както при предишния дуел. Изкефих се много на премисления избор на Милена, защото преди дуела тя каза нещо от сорта, че нейния избор ще ядоса всички фермери, което пък накара стадото овце лека полека да се раздели. Просто евала Grinning Калоян се държи така все едно никога не е бил с момиче и леко така ми изглежда на пропаднал младеж/не говоря външно, а с харесването на Антония - нищо съществено няма като качества/ със старческо мислене и говорене.
Ще подкрепям Милена до края на формата, защото когато всички я обиждаха и тук - аз пак си я подкрепях, има нещо което ме кефи в нея и искам да ги бие всичките. Другата жена, която ми хареса е Даяна - абсолютно адекватно, нестадско мислене, както повечето. Иначе за спойлера, който бях споделил - не знам как се оказа грешен предвид факта, че бях изчислил всичко до дни, та ако някой иска да го види

Скрит текст:
Предупреждавам, това може да се окаже дуела за другата седмица
Скрит текст:
Водещата на Игри на волята имаше рожден ден и Даяна й честити чрез клипче от у тях, а рожденичката има рожден ден мисля, че на 25.09
Ние гледаме с 35 дни назад някъде, демек сега дуелът е бил края на август, нач. На септември. Така че повече време стои този участник. Поне две седмици още.

Надя пак се показа снощи. Милена й е фикс идея. Супер злобна е, просто Ноу комент. Все едно някой я иска нея за победител. Как не й ида на акъла, че ще опротивее на хората 🤦

Калоян е много зле.
Петър какви мъдри мисли накрая, ама до вчера блъска чаши и говори глупости...

# 1 019
Да потренира момата за дуел.... ще повърна.

Това е грозно, гнусно, пошло, отвратително, и подигравка с българската носия.
И на мен ми се догади.
Да не говорим колко...нечистоплътно изглежда, тоалетна хартия нямат ли тези хора там?
И това в прайм тайма се излъчва....

Тоалетна хартия ли??? 😂😂😂😂 На мен снимката не ми излиза с толкова добро качество. Айде като не харесваме някой, да не говорим по този начин за нормални човешки неща. На много жени кожата там е по-тъмна и няма нищо срамно в това.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:26 от magdalenatar

Общи условия

Активация на акаунт