Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 976
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 990
  • Другата България
Скрит текст:
Въпрос на приоритети, така е. Аз реагирах на поста на друата потребителка, която се изумява, че селяните не ползват ръкавици и ръцете им са занемарени. Simple Smile Как може? Ами - може, други неща ги вълнуват, не маникюрът, да.. Simple Smile

свекърва ми също няма маникюр и все е по двора плеви, сади, рови в земята. Ползва ръкавици и ръцете и изглеждат нормално. Аз също имам градина, ползвам ръкавици и нямам маникюр. За мен е небрежност към тялото и нечистоплътност. Едно време не са ползвали ръкавици. Не разбирам обаче готвенето с ръкавици. Там вече е признак на мързел да си измиеш ръцете, а за по лесно хвърляш ръкавиците и айде.

Аз не разбрах Милена защо избра Антония. Почна да говори, много неща каза и нищо не разбрах. Не че трябваше да се обосновава де. А пък Надя и тя на всяка манджа мерудия....кой я пита пък нея. Тук може би Милена е права като се замисля. Тя каза, че Надя я нападала когато има така сцена голяма за изява.
тя нарочно го каза на фермерите така че да не се разбере, но после на камерата казва че си отмъщава на Калоян
Кога го е казала това?
Защо не съм чула такова нещо?
Някой друг чул ли го е?

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 15:41 от Merri_An

# 991
Струва ми се, че преди избора на втори дуелист, първият съобщава избора си на водещия за да може той да остави избрания за накрая. Прави ли ви впечатление, че винаги последните 2ма останали единият е избрания.

]Кога го е казала това?
Защо не съм чула такова нещо?
Някой друг чул ли го е?

след избора като говори пред камерата.

# 992
  • Другата България
Тоест, са давали разговор между Милена и Иван?
Тогава е казала това, така ли?
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.

# 993
  • SF

🤦🏼♀😳

Прогнозата ми за днес е, че Милена ще победи Антония, но не смятам, че ще е с 10:0. Ще видим. 😁

Нищо не разбирам. Аз какво казвам, ти какво ми отговаряш. Мъжка глава, Венера, личице и прогнозата ти за днес.
Ми... окей. Но, ако ти е важно, да знаеш, че си отговорила на някакво друго мнение.

# 994
  • Sunshine state
Пропускай мненията ми като не разбираш.

# 995
И аз не мисля, че Милена ще победи с 10:0, не е най-здрава физически, но просто Тонка е много слаба.
Не съм гледала всички игри, но Мария за мен е най-подготвена - хем е силна, хем е бърза. Тя и срещу мъж спокойно може да излезе.

# 996
  • Другата България
Да потренира момата за дуел.... ще повърна.

Това е грозно, гнусно, пошло, отвратително, и подигравка с българската носия.
И на мен ми се догади.
Да не говорим колко...нечистоплътно изглежда, тоалетна хартия нямат ли тези хора там?
И това в прайм тайма се излъчва....

# 997
  • Sunshine state
Абе яко ги е тряснал хормона в тая ферма - то не бяха дървени фалоси, гръдта на Жанито, гащите на Ваня, сега и Антония дибидюс. 🤦🏼♀

# 998
Не съм чула Милена да казва такова нещо. Повтаря си, че изборът ѝ е стратегически, пък който както ще да си го тълкува. За всички изглежда като отмъщение, но тя никога няма да си признае такова нещо, ако ще пистолет в главата да ѝ опрат. Simple Smile Много стратегическо решение - да отстраниш (ако успееш) възлюбената на Калоянчо, тя пак да посочи я него, я другия умник за фермер... И Миленка - пак на пангара. Много скучно ще бъде.
И с високопарните приказки, че иска да е все на дуели, дообре...  Довечера ще разберем реално в каква физическа форма е Милена, дали екстремните спортове да я направили силна.

О, да, и на мене Мария най-силна ми изглежда от жените. И Асенчо ще го победи като нищо, пък и някои от другите, да.

# 999
Нискотарифните авиокомпании имат собствени курсове за пилоти, тъй като страдат от лиса на такива. Като цяло те за пример за лошо отношение към служители и лоши условия на работа - припомнете си стачките, отменени полети и т.н. Често техните пилоти работят болни, изпълняват много полети на седмица от нормалното и т.н. Да не говорим за поддържащи обучения.
Съвсем друга история са големите самолетни превозвачи като Луфтханза, КЛМ и т.н.

Та почти мога да се обзаложа, че Пешо работи за low cost компания.

Не знам дали сте наясно, но за да "подкараш" пътнически самолет, следва да се мине през ppl, cpl, atpl лицензи.
PPL е за частен самолет, струва около 20000 лв и са необходими около 50 летателни часа и 150 теория.
CPL отнема 2-3 години, 150 летателни часа, 600 теория и около 50000 долара. С това може да се подкара карго самолет.
ATPL е 250 часа във въздуха, 800 часа теория и куп други сертификати за какво ли не. Тук вече цената набъбва бая и не знам в България да се провеждат курсове за последните две. Low-cost компаниите могат да субсидират преквалификации и доп.курсове, но няма кой да ги докара от PPL до ATPL.
В България на БГ Еър са военни пилоти, за което се учи висше в Долна Митрополия.
От гледаното в предаването до тук, с доста голямо убеждение мисля, че въпросния участник във фермата има ppl, ако не и PPL(SA). Това ниво може да изкара всеки, има доста места в България за целта.
Т.е. граждански самолет може да "кара" колкото и аз - в сънищата си. Grinning

# 1 000
  • при късмета
Не съм видяла такова нещо, не съм чула Милена да казва, че си отмъщава на Калоян.
Докато и друг не потвърди думите ти, ги приемам за поредна лична интерпретация на нещо чуто.
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист

# 1 001
  • Варна
Калоянчо се наигра - хитрата сврака с двата крака! Joy
Всъщност без да иска си направи услуга ако Антония отпадне. Ще може да се фокусира върху представянето си.

# 1 002
Това на Тонка според мен е някаква сянка между краката, сигурно е с черни прашки, ама тя от чекнеж да впечатли мъжете накрая баш такова впечатление ще остави в публиката.

# 1 003
  • Другата България
Иван попита Милена, дали в избора ѝ на втори дуелист Калоян има пръст и тя отрече, каза "не". Върни се на линка към епизода, 14 минута. После в интервюто пред камерата се радваше, че Калоян е бил ядосан и думите ѝ са, че чак сега осъзнал, че сам е изпратил Антония на дуел, избирайки нея за първи дуелист
Защо да си връщам, аз това го видях.
Но не знаех, че ще се интерпретира от друг по този начин.
Защото си е чиста ваша интерпретация, това не е отмъщение, това е истината - Калоян с глупостта си, и убедеността си, че Милена няма да пипне любимата му сам я "закопа". Което не значи, че тя е избрала Антония заради Калоян.

# 1 004
  • SF
Не съм чула Милена да казва такова нещо. Повтаря си, че изборът ѝ е стратегически, пък който както ще да си го тълкува. За всички изглежда като отмъщение, но тя никога няма да си признае такова нещо, ако ще пистолет в главата да ѝ опрат. Simple Smile Много стратегическо решение - да отстраниш (ако успееш) възлюбената на Калоянчо, ...

Ако успее да я отстрани, ще направи голяма услуга на всички, които подкрепят Антония за победител в дуела, но после ще се противят, че тя е фермер на седмицата, най-работливата на седмицата, най-любимата на седмицата...

Общи условия

Активация на акаунт