Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 988
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 960
  • SF
Каква ли е била реакцията на групата на силните, когато Данчо зае мястото до Милена? Какви ли мотиви им е изтъкнал? Едва ли им е казал, че прави това, което Даяна му нашепне.
Калоян го поздрави с любимата му песен: за да не го изпусне да се изплъзне от групата или за да му покаже, че е фалшив герой?
Йордан му показа, че сяда на отсрещната страна, а след това го праща да си купи нещо с 50 лева... Стоян и Митко не харесват такива финтове. Жалко, че не можем да гледаме всичко. А и не всичко е възмжно да бъде заснето.

# 961
  • Другата България
За Ангел.
Ангел е хитрец, селски тарикат и хитрец.
Има и човещина в него, така е, видно е, но тя в никакъв случай не е водещият мотив за това, да седне на страната на Милена, макар и фиктивно. Уж.
Първо, преценил е, че отвън това ще се приеме като положителна проява. Не може да не мисли и за това, всеки мисли.
Второ, и аз мисля, че той се буташе при Жанета и Антония първоначално, и то именно при Антония, но естествено те предпочетоха гвардейчето и манекена на Идил, това беше очаквано. А какъвто и да е Ангел, все пак е мъж, има его и то беше наранено. Нормално, обратното щеше да е притеснително. Това и беше причината да седне "зад" Дана на миналия дуел. После заканите на Антония....и трябва да си много тъп, ама наистина тъп, за да смяташ, че сега Ачката ще подкрепи именно Антония. Един път го пренебрегна като мъж, втори път му се закани с отмъщение. Недостойно само, че не си го призна открито, а излезе с баналното, че и зад Милена трябва да има някой. Тоест, не каза цялата причина, всички причини.
Реакцията на Калоян обаче, че "и неговия ред ще дойде".....бляк. С голяма заявка влезе този момък, имах подозрение, че е не особено "натоварен" на втория етаж, оправдава се. Антония??? И той? Да, вътре, защото са затворени, ограничени с комуникация, тя е хитра и пресметлива, знае, че с това, което показа като поведение и визия някой ще "клъвне", и закачи подходящия. Удобен, работлив, не особено умен, и бонус - фермер на седмицата. Дори тя самата не е предполагала, че чак толкова ще ѝ се отвори парашута.
Но навън??? Антония и Калоян? Утопия, от най-утопичните. Не мога да си обясня как може да има такива мъже, които само по поведение, маниери, манталитет и характер на една жена да не могат да се ориентират би ли ги "погледнала" тя изобщо, ако се "пробват. А "лапват въдичката" по външност. Само и единствено. Но явно има. Та на нея седмичните ѝ разходи предполагам са колкото заплатата на гвардейчето, цялата....не знам, дано се появи инфо дали са заедно след "Фермата", ако е така, публично ще си посипя главата с пепел. Ако е вярно, че Антония живее с Жанета....картинката е кристъл клиър.
Ако Антония отпадне /все още не изключвам манипулация от страна на Иван и Андрей, те такава нишка трудно изпускат/, или Петър ще е фермер, или втори мандат за Калоян. В краен случай Надка. Но и в трите случая другата седмица ни чака отново женски дуел според мен.

# 962
  • София
"В епизода на предаването "Фермата", излъчен на 01.10.2020 г. по телевизия БиТиВи цяла България стана свидетел на реплика от една от Вашите участнички, отправена към личността на адвокат Станджикова и тя бе следната: „тя е деградирала от професията си“!!!!!!! Ваша е отговорността и морална и законова за това, че направихте обществено достояние тази реплика, която хвърля срамно петно върху една от най-достойните професии в България – адвокатската.

Това казва в отворено писмо адв. Марин Поповски."

От тук

Много хора нямат и най-малка представа какво представлява работата на адвоката. Гледали са някой-друг американски филм и мислят, че е същото. Simple Smile

Без съмнение- и в авокатската гилдия има мърша. Както и във всяка друга. Но това е до човека, не до професията.

Надежда ще се удави в собствените си плюнки. Simple Smile Толкова не може да се удържи в злобата си и е толкова безсилна да намери причина да мрази Милена, че главата й ражда само тъпотии.

# 963
  • SF
И да не беше Милена, аз нямаше да харесвам Надето. Не харесвам манталитета й и начина, по който се представя. Трудно мога да изкарам по-дълго време в компанията на такива хора. Избягвам ги, колкото и да е трудно. Понякога имам такива колеги, съседи и едва се справям в общуването си с тях. Никога не знам точно как да реагирам на това, което ги занимава и с което искат да ме занимават. Само като видя ръцете на такава жена и ми става гадно. По външността посрещам и още на ниво запознанство се чувствам крачка встрани. Трябва чудо да се случи, за да ми докаже, че съм вадила прибързани заключения за тях.
Надя  ближе пръсти и да пипа сирената, млеката, храната, които приготвя. Затова имам и спирачки да съм фен на домашното производство и кухня от непознати хора. Много гнусно ми стана как с пръсти пъхаше мед в устата на Ангел, на Дана, и на още някоя там наоколо. Бляк!

# 964
Нискотарифните авиокомпании имат собствени курсове за пилоти, тъй като страдат от лиса на такива. Като цяло те за пример за лошо отношение към служители и лоши условия на работа - припомнете си стачките, отменени полети и т.н. Често техните пилоти работят болни, изпълняват много полети на седмица от нормалното и т.н. Да не говорим за поддържащи обучения.
Съвсем друга история са големите самолетни превозвачи като Луфтханза, КЛМ и т.н.

Та почти мога да се обзаложа, че Пешо работи за low cost компания.

# 965
  • Варна
Антония добре се възползва от симпатиите му, но хич не прецени, че малко не му достига акъл да не номинира .  хората си знаеха задачите и без Калоян да ги управлява.

Всъщност Петър и Калоян коментираха възможността Милена да номинира Антония. ПОне Петър със сигурност се досети, че Милена ще номинира Тони.
Относно това че хората са си знаели работата, все пак важно е фермера и да не пречи, защото и такива случаи е имало.

# 966
И да не беше Милена, аз нямаше да харесвам Надето. Не харесвам манталитета й и начина, по който се представя. Трудно мога да изкарам по-дълго време в компанията на такива хора. Избягвам ги, колкото и да е трудно. Понякога имам такива колеги, съседи и едва се справям в общуването си с тях. Никога не знам точно как да реагирам на това, което ги занимава и с което искат да ме занимават. Само като видя ръцете на такава жена и ми става гадно. По външността посрещам и още на ниво запознанство се чувствам крачка встрани. Трябва чудо да се случи, за да ми докаже, че съм вадила прибързани заключения за тях.
Надя  ближе пръсти и да пипа сирената, млеката, храната, които приготвя. Затова имам и спирачки да съм фен на домашното производство и кухня от непознати хора. Много гнусно ми стана как с пръсти пъхаше мед в устата на Ангел, на Дана, и на още някоя там наоколо. Бляк!

и аз не разбирам земеделските труженици със занемарени ръце. Има ръкавици на пазара да му се не види. От ръкавици ли пести или иска да демонстрира с ръцете си колко е работна? И двете оправдания са ми несъстоятелни. И аз се погнусих от това облизване на пръсти. Дори ми е перверзно да пъхаш пръстите си в чужди усти. Подобно на като да ми лижеш краката - унизително е за подложения на лизането.

# 967
Нискотарифните авиокомпании имат собствени курсове за пилоти, тъй като страдат от лиса на такива. Като цяло те за пример за лошо отношение към служители и лоши условия на работа - припомнете си стачките, отменени полети и т.н. Често техните пилоти работят болни, изпълняват много полети на седмица от нормалното и т.н. Да не говорим за поддържащи обучения.
Съвсем друга история са големите самолетни превозвачи като Луфтханза, КЛМ и т.н.

Петър има снимки с униформата на Bulgaria Air.

# 968
  • София

А пък аз се сещам за редовните стачки на служителите на Луфтхаза Simple Smile За каквато и компания да работи Петър, той е пилот и това не смятам, че е професия просто така, а доста отговорна. Понеже имам страх от летене, то винаги благодаря на ум на пилота, че ме е закарал жива Simple Smile Нека не дълбаем чак толкова много.
Дайте линк към профила му в Инстаграм, моля. А и на другите, ако сте ги открили.

Антония очевидно се възползва от Калоян, той само я наобикаля, гушка, целува, а тя нито веднъж не го е целунала. Горкият глупак е той Simple Smile

# 969
  • Варна/Амстердам
Всички варненци (а може би и не само) знаем кой е собственик на ПФК Черно Море. Същият е и на Bulgaria Air. Пешко неслучайно се е уредил топно там вероятно. 😁
Ей, разкостихме го. Аз и за хомосексуалист го набедих, което пак отбелязвам не намирам за лошо.

# 970
Скрит текст:

и аз не разбирам земеделските труженици със занемарени ръце. Има ръкавици на пазара да му се не види. От ръкавици ли пести или иска да демонстрира с ръцете си колко е работна? И двете оправдания са ми несъстоятелни. И аз се погнусих от това облизване на пръсти. Дори ми е перверзно да пъхаш пръстите си в чужди усти. Подобно на като да ми лижеш краката - унизително е за подложения на лизането.

Сринахте със земята всички хора, работещи селска работа и със загрубели от това ръце. Нечистоплътността (или по-точно - немарливостта) да си ближеш пръстите, докато приготвяш храна, да даваш на някого да ти ги ближе (как звучи само 😂) - това верно е отвратително и отблъскващо. Явно за тях си е нормално, не знам... Домашно производство храна и аз не купувам по тази причина, гнус ме е.
Но да те учудват загрубели ръце на селянин, който работи селска работа, не го разбирам.
Но, всеки възприема различно.
Иначе Надя е непоносима за мен, но не мазолестите ѝ ръце.

А прехласването по Пешко - пилот!!!, с що-годе симпатична външност - ме подсеща за една песньовка:

Мама, я летчика люблю!
Мама, я летчика люблю!
Летчик высоко летает,
Много денег получает.
Мама, я летчика люблю!

Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Winking Eye

# 971

А пък аз се сещам за редовните стачки на служителите на Луфтхаза Simple Smile За каквато и компания да работи Петър, той е пилот и това не смятам, че е професия просто така, а доста отговорна. Понеже имам страх от летене, то винаги благодаря на ум на пилота, че ме е закарал жива Simple Smile Нека не дълбаем чак толкова много.
Дайте линк към профила му в Инстаграм, моля. А и на другите, ако сте ги открили.

Антония очевидно се възползва от Калоян, той само я наобикаля, гушка, целува, а тя нито веднъж не го е целунала. Горкият глупак е той Simple Smile

Заповядай!
https://instagram.com/petarpetrov_23?igshid=20yw0y83w4fh

# 972
  • София
Кой качва последните снимки в профила му?

# 973
На някой знаем ли му зодията?

# 974
  • Варна/Амстердам
Даяна и Милена са лъвици. Яд ме е, че в описанията не пише зодиите.

Общи условия

Активация на акаунт