Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 989
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 975
Габи и Миро са зодия Козирог.

# 976
Петър ми е интересн екземпляр, бях го обявила за най-психически стабилния интроверт.
Но след изцепката, мисля, че е от тихите води, които изведнъж избухват - нецензирния език и агресията. Не завиждам на жената до него - това е потенциален психически и физически агресор.

# 977
Петър ми е интересн екземпляр, бях го обявила за най-психически стабилния интроверт.
Но след изцепката, мисля, че е от тихите води, които изведнъж избухват - нецензирния език и агресията. Не завиждам на жената до него - това е потенциален психически и физически агресор.
+100

# 978
  • SF

Нечистоплътността (или по-точно - немарливостта) да си ближеш пръстите, докато приготвяш храна, да даваш на някого да ти ги ближе (как звучи само 😂) - това верно е отвратително и отблъскващо. Явно за тях си е нормално, не знам... Домашно производство храна и аз не купувам по тази причина, гнус ме е.
Но да те учудват загрубели ръце на селянин, който работи селска работа, не го разбирам.

Мене не ме учудват загрубелите ръце на селяните. Напротив! - логично е да са им точно такива.
Мисля, че и когато е работила на бюро, ръцете са й били неподдържани. Това е до лично възприятие и определяне на нещата като "важни и маловажни".
На село хигиената малко по-трудничко се спазва. Не говоря за луксозна къща извън града, с градина с рози и магнолии. Говоря за онези къщи с дворове пълни с добитък, кошери и градини. Аз 2 ореха да вдигна от земята и ще се изцапам, какво остава, ако по цял ден събирам реколта. Човек ако иска, след като свърши работата, ще се къпе, дълго преди лягане, ще се търка и хидратира, ако не му е зор, ще кръстоса крака и ще се оправдава, че такава му е работата и маникюрът не важен, а това какъв човек си.

# 979
Въпрос на приоритети, така е. Аз реагирах на поста на друата потребителка, която се изумява, че селяните не ползват ръкавици и ръцете им са занемарени. Simple Smile Как може? Ами - може, други неща ги вълнуват, не маникюрът, да.. Simple Smile

# 980
  • SF
А!! Ще ползват ръкавици! Simple Smile То да не е да отиде да пипне нещо и пак да си седне.

# 981
  • София
Аз не разбрах Милена защо избра Антония. Почна да говори, много неща каза и нищо не разбрах. Не че трябваше да се обосновава де. А пък Надя и тя на всяка манджа мерудия....кой я пита пък нея. Тук може би Милена е права като се замисля. Тя каза, че Надя я нападала когато има така сцена голяма за изява.
Не харесвам Милена в много отношения, но бих предпочела тя да остане. Чудя се ,ако Антония не беше така приближена на Калоян, Петър дали и нея отдавна нямаше да я отлъчат, защото работи, но не и толкова колкото другите.

# 982
Въпрос на приоритети, така е. Аз реагирах на поста на друата потребителка, която се изумява, че селяните не ползват ръкавици и ръцете им са занемарени. Simple Smile Как може? Ами - може, други неща ги вълнуват, не маникюрът, да.. Simple Smile

свекърва ми също няма маникюр и все е по двора плеви, сади, рови в земята. Ползва ръкавици и ръцете и изглеждат нормално. Аз също имам градина, ползвам ръкавици и нямам маникюр. За мен е небрежност към тялото и нечистоплътност. Едно време не са ползвали ръкавици. Не разбирам обаче готвенето с ръкавици. Там вече е признак на мързел да си измиеш ръцете, а за по лесно хвърляш ръкавиците и айде.

Аз не разбрах Милена защо избра Антония. Почна да говори, много неща каза и нищо не разбрах. Не че трябваше да се обосновава де. А пък Надя и тя на всяка манджа мерудия....кой я пита пък нея. Тук може би Милена е права като се замисля. Тя каза, че Надя я нападала когато има така сцена голяма за изява.

тя нарочно го каза на фермерите така че да не се разбере, но после на камерата казва че си отмъщава на Калоян

# 983
И аз го харесвам Ангел. То вече останаха малко хора без изцепки.
За мен най-лошоят му момент беше при ратайството му с Дана, когато отказваше да се погрижи за кучетата.
Това да си изкарваш лошото настроение на животно, което за нищо не ти е виновно и разчита на теб да се погрижиш за него, а ти си склонен да го оставиш да мизерства, за да натриеш нечий човешки нос, за мен показва неща, много по-лоши от простащина.

Ами не мисля че си го изкара на кучетата. Очевидно кучетата нямат нужда от разходка, тъй като цял ден са пуснати на двора или обикалят със стадото. Това с разходките е явно приумица на И и А да запълват времето на фермерите. Бай Анго е практичен човек.
Да, да. В последствие се видя, че не чакат на тази разходка. Те там си знаят и не им е приоритет.
Аз тигава се изненадах много (и неприятно), защото той иначе демонстрира добро отношение към животните.
Но ето като не се показва всичко, като има някакви фиктивни задължения, които реално не са важни, човек си вади грешни изводи и се настройва срещу участниците.
А на Ангел не знам кой точно му яде десерта, но в началото беше много по-весел и шегаджия. Сега все сериозен.

# 984
Не харесвам Милена в много отношения, но бих предпочела тя да остане. Чудя се ,ако Антония не беше така приближена на Калоян, Петър дали и нея отдавна нямаше да я отлъчат, защото работи, но не и толкова колкото другите.
Аз също съм за Милена в двубоя, колкото и да не я харесвам.
Не мисля, че щяха да отлъчат Антония, защото не им е дразнител. Играе го нежна и крехка, нещо като Веселка от предния сезон, дето все ревеше.

# 985
  • London
Да потренира момата за дуел.... ще повърна.

# 986
  • Sunshine state

Ами не личи, че се шегувам. Поне личи ли, че много се вълнувам за тях и искам да се оженят? Писах и на продукцията. Много ми е важно те да се оженят и ми е важно точно така да го разбираш.
Пренебрегни всичко, което съм изписала за тях и се концентрирай върху това, че искам да се оженят. Не е шега, не е майтап. Сериозно съм се фиксирала в тази моя идея.
🤦🏼♀😳

Прогнозата ми за днес е, че Милена ще победи Антония, но не смятам, че ще е с 10:0. Ще видим. 😁

# 987
Е, как да не я награди Калоян с търг, а? Труд неуморен полага момичето, какво.

# 988
  • London
Абе това така да се изгавриш с носията.... не знам дали е имало по-насран образ от тази мома. Дори Жанет сякаш не би се изложила чак така....

# 989
Изгледах последните епизоди със закъснение и паднах от смях с влюбения и загубен Калоянчо. Лежат си двамата с Пешко в хижата и умуват кой да бъде първият дуелист. Петър предлага да бъде Надя, която щяла да дръпне Милена. Калоянчо не ще, защото иска Надка да поостане във Фермата, а и първият дуелист винаги е по-прецакан и не иска да рискува Надка. Милена ще е, тя никога нямало да предизвика Тонка, щото "двете си имали приказка".

После имаше една сцена, в която Милена пак беше нападната от стадото, че видите ли, както тя предизвикала Йогата да си избере силен противник, това се очаква и от нея. Милена кратко им отговори, че "какъвто и да е нейният избор, то той ще бъде само и единствено стратегически". Още тук трябваше да му засвети червената лампа на Калоянчо, но не.

Антония, горката, въобще не очаквала, че Милена ще избере нея, а Калоянчо я прегръща и успокоява с думите: "Аз ако знаех, че така ще стане, никога нямаше да избера Милена за първи дуелист".

Калоянчо се наигра - хитрата сврака с двата крака! Joy

Общи условия

Активация на акаунт