Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 053
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 080
На мене най-смешни са ми тези участници, които осъждат някого, че си е избрал лесен противник - грозно било, долно и недостойно. А като дойде техният ред да избират, избират И те възможно най-слабия.

# 1 081
Ако си тръгне Антония, кой ще завещае за фермер...Някой тук предположи Надя, ще е добър ход мисля. Ако иска да си върне на Калоян, че косвено я сложи на пангара, може да избере Петър.
Ако Милена си тръгне, кой ще посочи? Даяна?

# 1 082
Понеже съм почти сигурна (90 %), че Антония ще изгуби, смятам че ще избере жена за фермер - Мария, или Надежда.

# 1 083
  • Sunshine state
Аз мисля, че Антония ще посочи Петър за фермер. Така смятам, ама да видим.

# 1 084
На мене най-смешни са ми тези участници, които осъждат някого, че си е избрал лесен противник - грозно било, долно и недостойно. А като дойде техният ред да избират, избират И те възможно най-слабия.
Точно.
Оправданието "стратегия" ми писна...като че ли стратегия и достойнство са противоположни категории.

# 1 085
  • Другата България
Именно.
Точно така се разбира.
Което не значи, че е така.

Никой не може със сигурност да каже какво значи - само Милена си знае. Но я наблюдавам как целенасочено ги дразни. Бирата я отмъкна не щото много и се пиеше, а за да ги ядоса и направи за смях, защото те се държат отвратително с нея. Усещането ми за нея е, че е изключително обидчива и отмъстителна, а целта на дежурната усмивка и на перманентното говорене обратното на истината е да скрие обидата си. Тя просто наказва всички нахалници дръзнали да се гаврят с нея. Калоян очевидно му има зъб. Защо според теб го събуди в 6 часа? Mи тя си призна - иска да му развали съня, а не щото и е много важно да пипита нещо. Иска да го накаже и е в състояние да пожертва дори доверената си Антония за целта. И пак повтарям - така я усещам и така тълкувам аз поведението и. Но само тя си знае каква е истината.
Именно.
Никой не знае.
Затова ние можем само да коментираме това, което виждаме, без да твърдим, че са факти, а всъщност да са наши интерпретации.

# 1 086
  • SF

Такива хора случайно са си станали "най-близки" с по-силните играчи и така си гарантират, че те също няма да бъдат избрани от някой първенец.
Има 2 логики, ако се стремят към победата: да посочват за дуелисти силни, а да си избират за противници по-слаби от тях.
Милена трябваше да избере Поли, но тогава пак нямаше да са доволни от нея, защото е избрала най-кекавата мацка за дуелист.

# 1 087
  • Sunshine state
О, това ми е просто любимо - избрал бил слаб участник. Ама моля, никой не е длъжен да се доказва на останалите и ще си избира когото сметне за добре. Това е игра и целта е да се добереш до финал.

# 1 088
Щяло да има драматични обрати в дуела - инфо от ФБ.
Приятно гледане!

# 1 089
Успех на Милена!

# 1 090
  • при късмета
О, това ми е просто любимо - избрал бил слаб участник. Ама моля, никой не е длъжен да се доказва на останалите и ще си избира когото сметне за добре. Това е игра и целта е да се добереш до финал.
Така е. Но когато преди това правиш декларации по въпроса или като Милена, да задължаваш този който си пратил на дуел да избира "достойни" съперници, то се предполага, че се очаква и от теб. Ако и дума не са издумали преди това и да изберат най-слабия противник, никой не може да ги критикува

# 1 091
  • София
Имало ли е някога по-малка агитка, поддръжка на някой дуелист?
Не съм гледал всички Ферми, за това питам. 4 човека агитка, ама нали знаете, малко сме - силни сме! Wink

Очаквам 10:0. Антония няма нищо. Милена трябва да я смачка с хендикап. Simple Smile

# 1 092
  • SF
И двете извадиха много симпатични семейства!!!

# 1 093
Не мога да повярвам колко инфантилни възрастни хора има... какви бяха тези коментари отгоре след записите на близките на Милена?!?!? Единствено се моля Милена да стигне по-далеч във формата от Надя!

# 1 094
  • София
Красива щерка има Милена 😊

Ха дано има обрати и е интересен дуелът!

Общи условия

Активация на акаунт