Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 105
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 170
  • London
Стената не е пригодена за височината на Милена.... много на ниско идва и трябваше да клекне за да я уцели, но като клекнеш пък губиш сила на замятането и тн. Същото са го правели пък с високи мишени на ниски участници и е било в ущърб за тях. Явно искат да остане Антония и да има простотии с гол гъз и носия.

# 1 171
TennisGrinningЩе се посмеем стабилно с тези топки.

# 1 172
  • София
Аз съм в недоумение как може да се мята така. Някоя баба на 90 г. с проходилка ще ги мята с повече сила. А не е като да няма сила в ръцете, то се видя преди това. Направо се закопа с това бебешко мятане. Не знам какво трябва да сътвори Тони, че да загуби.

# 1 173
Голяма веселба.. тъпото е, че стрелят от някакъв подиум и не можеш нито да заемеш някаква нормална стойка, нито да замахнеш като хората.. Simple Smile)))

# 1 174
  • София
Да, като че ли не може да се генерира сила. Ама поне да ги оцелваше, а не да мята над тях и под тях... И сила няма и точност няма.

Но Тони ще се озори много със сеченето и с триона после.

# 1 175
  • Буркина Фасо
Голяма веселба.. тъпото е, че стрелят от някакъв подиум и не можеш нито да заемеш някаква нормална стойка, нито да замахнеш като хората.. Simple Smile)))
за замахването какво им пречи ? крак напред и хвърляш със сила.

# 1 176
грррр ..онлайн излъчването как може сега точно да се скапе Sad

# 1 177
  • около Варна
И мен ме изненадаха двете участнички, мислех, че Антония ще е много зле, а тя се справя доста добре дотук, но лошо подреди точките. Милена пък с каква заявка влезе, очаквах от нея много повече на арената, а всъщност никакви качества до тук не показа.

# 1 178
Тони окапА на цепенето, обаче.

# 1 179
Според мен е възможно топките да са много леки за тези дървени трупчета, защото Миглена няколко пъти уцели стената, но трупче не падна и стената не помръдна.

Но да видим Антония как ще се представи на стената, тя има предимство - по-ниска е и за стрелба ще ѝ е по-лесно.

# 1 180
Може и да падне Тони, много ѝ е трудно сеченето.

# 1 181
  • SF
Антония е зле на цепенето, но ще компенсира с топките. Ще има късмет със стената.

# 1 182
Да разбирам, че времето на Милена е около 10 минути?

# 1 183
Може и да падне Тони, много ѝ е трудно сеченето.
Точно това ще стане май. Направо е паднала, освен ако не събори стената

# 1 184
Не дадоха ли на Антония времето дотук 7мин, а Милена беше общо 10мин?

Общи условия

Активация на акаунт