Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 020
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 290
УжасТ! Ще намерят начин да я върнат.

# 1 291
  • Варна

Съжалявам, че Милена отоадна, колоритен участник си беше. Но по-добре така, не ми се гледаше повече как я ритат, стига ми една седмица да гледам това.
Не беше честно това с тухлите, ама, айде.

Аз даже се отказах да гледам, пуснах си Peaky Blinders.

# 1 292
  • София
Чудесна алтернатива! 😊

# 1 293
  • София
ParaSiempre,
Аз съм доста последователен в мненията си. Цъкни на профила ми и виж мненията ми като търсиш само тези за Фермата. А и по традиция си давам седмичен обзор с плюсчета, минусчета и равно (=). Wink
Аз го писах и преди. Не мога да разбера защо Надя събира толкова много хейт тук. Даже на предната страница четох, че ще си пукне сама в злоба или нещо такова, не помня вече. Стига бе хора... :о
Първо тази жена е преживяла много. Била е бита от първия си мъж. Това представяте ли си до какво може да доведе психически на една жена? Надя не обича фалша, праволинейна е. Аз досега не съм видял да шикалкави и си отстоява това в което вярва, независимо дали е права или крива. А и е народен човек. Аз съм си градско чедо и кореняче софиянче, но покрай баба и дядо съм живял доста и на село и съм се трудил и съм общувал много с такива хора. Харесвам ги като цяло.
Но споко, не съм написал все още, че ми е фаворит номер 1 или на всяка цена съм за нея. Не, просто ми е симпатична и толкоз. Рано е още. Но да, имам си вече една малка групичка от лични фаворити.

# 1 294
  • Другата България
Жалко.
Заради рейтинг опосумите загубиха такъв.
Заради сеир и ББ загубиха на такъв ранен етап участникът, който им правеше предаването.
С което й направиха услуга.
В момента тя е харесвана навън.
И нека злобата, простотията и лошотията да възтържествуват.....сега.

# 1 295
Ясна е какво можем да очакваме от новата седмица - Антония и Калоян или Петър в къщата на фермера , по-точно в леглото.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:07 от Bengun

# 1 296
  • София
Diavolo,

Интересно, благодаря за пълния отговор и различната гледна точка 😊

Уви, аз явно съм спряла да виждам положителните ѝ черти...товари ме тази жена, твърде е негативна, може би заради тежко минало, може би просто е такъв човек.

# 1 297
Радвам се, че отпадна Милена, защото ненавиждам такива хора, които всичко могат, всичко знаят и никога не признават грешките си. Трябваше да й е ясно, че стратегията й независимо до кой етап от играта я доведе, беше губеща.
Очаквам в следващите седмици да отпаднат Асен, Стоян, Антония, Поли и Дана. Така си мисля. Да видим.

# 1 298
ParaSiempre,
Аз съм доста последователен в мненията си. Цъкни на профила ми и виж мненията ми като търсиш само тези за Фермата. А и по традиция си давам седмичен обзор с плюсчета, минусчета и равно (=). Wink
Аз го писах и преди. Не мога да разбера защо Надя събира толкова много хейт тук. Даже на предната страница четох, че ще си пукне сама в злоба или нещо такова, не помня вече. Стига бе хора... :о
Първо тази жена е преживяла много. Била е бита от първия си мъж. Това представяте ли си до какво може да доведе психически на една жена? Надя не обича фалша, праволинейна е. Аз досега не съм видял да шикалкави и си отстоява това в което вярва, независимо дали е права или крива. А и е народен човек. Аз съм си градско чедо и кореняче софиянче, но покрай баба и дядо съм живял доста и на село и съм се трудил и съм общувал много с такива хора. Харесвам ги като цяло.
Но споко, не съм написал все още, че ми е фаворит номер 1 или на всяка цена съм за нея. Не, просто ми е симпатична и толкоз. Рано е още. Но да, имам си вече една малка групичка от лични фаворити.
Подкрепям

# 1 299
  • USA
Данчо е харесван от всички и той ще събере повече гласове от другите.
Особено като се има предвид, че "другите" е Антония Grinning

Под другите имам впредвид Даяна,Ангел и Асен.Данчо е човека,който от тях 4-мата ще събере най много гласове на вота.Така че,ако Милена прояви малко разум и ако иска "нейн" човек да е фермер,който има шанс срещу Антония при гласуването,то това е Данчо.Евентуално Ангел,но за него,по малко хора ще гласуват.

# 1 300
  • Sunshine state
Всеки има право да харесва или не даден участник и никой няма право да съди.
И аз вече не виждам нищо положително в Надя, а в началото ми беше фаворит. Същото се случи и с Петър - сгромоляса се с тия изцепки тази седмица. Дана бе напът да ме убеди, че е ок, но и тя си показа простотията. От Мария не съм очаквала нищо. Май нямам фаворит от жените. Боби или Митко  искам да спечелят.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:00 от Pupitka

# 1 301
  • Варна
Дреме му на някой за Милена отвън.

Забравена е вече.
Точно както онзи пелтчечещия дето намалям звука като го вкарат в някой епизод.

Надка не ме е разочаровала, мнението ми за нея съвпада с написаното от Diavolo.

# 1 302
Ясна е какво можем да очакваме от новата седмица - Антония и Калоян в къщата на фермера , по-точно в леглото.
мъка! И скучно, и тъпо. Дано ни го спестят. В миналия сезон безкрайно ме дразнеха сценките с Краси и Паолина.

# 1 303
  • при късмета
Антония и аз яподцених, мислех, че физически е по-слаба. Може и фукането, запазената марка на Милена да е спомогнала, защото 2 дни слушаме какво е тренирала и какво е правила. С фукането с водни спортове, поне халките да беше минала от раз. Може правилно да съм преценила Антония, а надценила Милена. Антония също имаше доста слаби моменти. Голямата стратегия на Милена се провали
Която и да беше отпаднала все щях да се радвам. Антония е безкрайно безполезна, но Милена внасяше напрежение, което сега няма да го има и това според мен мен е добре.
Що се отнася до Надка, не мисля, че ще търси нова мишена за нападки и преследване, както беше с Милена. Ще се опита да стане майката на фермата, но ако прекали и нея я чака същото, което сполетя Милена. Ако има една  мозъчна клетка в главата си, ще го е преценила.  И аз не я харесвам, колкото не харесвах Милена.
Не мисля, че Антония ще спечели фермерството другата седмица. Трябва някой отпаднал да е конкурент, иначе няма шанс. Нищо, че започват на +, никой няма да рискува половината мозък да ги организира и по-следващата седмица да стоят гладни

# 1 304
  • Вестерос
Нямах възможност да гледам, следих във фб. Честно казано съм изненадана. Не очаквах Милена да падне точно от Антония.
Хванах само накрая Антония като мяташе по стената и като обявяваха времената им и как Антония печели. Малко горчив привкус остана това с времето.  Аз лично не видях Антония колко е съборила, че и последните 7 накрая. Не знам може да съм се разсеяла нещо.

Да им е честити на ИиА любовния триъгълник. Има една снимка във фб, красноречива. Антония в прегръдките на Петър, Калоян й зяпа дупето Grinning Дана гледа странно.
Ето я:

Общи условия

Активация на акаунт