Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 953
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 135
Те имат собствен  бизнес и ако нямат,мечтаят за такъв.

# 136
Нещо ми липсва в този сезон.... всъщност май много неща ми липсват. Някак си не е същата. Дано догодина да са пак на отбори и да подберат по-яки участници, тези са скучни и еднообразни. Няма ярки, открояващи се личности и 2 месеца след края на шоуто няма да помня нито един участник .

Иска ми в следващия сезон да направят 2 отбора , единия да е ол старс , включително македонеца и Габриела, а другия да е с нови участници. И да си върнат старите правила.

# 137
А мене точно разделянето на отбори ме отблъсква. Миналия сезон го пропуснах заради това, а четвърти ми беше много тегав за гледане с това разделение. Достатъчно ми е, че те сами се делят на лагери, което е съвсем нормално, де. Дано не правят Ол Старс и подобни, че и без това много се поБрадъриха.
Но - всеки си има предпочитания. Simple Smile

# 138
Никога до този момент не бях гледала Фермата - не са ми интересни строителните и аграрните теми, нито българските традиции, носии и т.н. Признавам си, че съм за зрелището Grinning В крайна сметка участниците са влезли да се показват и излагат.

# 139
  • Варна

И вече ще пиша само неща, които не те учудват и ти харесват, обещавам. Hug

Ехааа! Хайде поне за днес Sunglasses

# 140
Аз мисля, че Калоянчо си разнообразява живота и времето с тези двете. Петър също го прави, но по друг начин-прави се на недостъпен и се кефи как онези се дразнят.
Ако съм млад мъж също бих избрала двете кифли за заигравка пред Дана. Ми тя един път да ми се облещи и озъби и всякакъв мерак ще замине.

# 141
  • SF
Аз ще повторя предишния си пост, но с други думи. На Калоян сега му е паднало да общува с такива момичета. Навън няма да се забележат. Той ще е преднамерен, че са прости и напомпани със силикон, те ще го мислят за пролетариат. Ако някак се случи да се заговорят и той им каже, че е гвардеец, те няма да знаят какво им е казал. Навън целият контакт между такива хора приключва за 5 минути.
В предаването имат много повече от 5 минути и затова ми е интересно - гледаме риалити. Какво би станало, ако...
Затова са ми интересни тези предавания. А не как се коват дъски за ограда.

# 142
  • София
Илиан Кустев забил ли е един пирон.Гледам го все в кухнята кисне,при толкова жени и тъче ли,тъче ...
По анкетата дадох глас за Боби и Йордан.Един глас дадох за Асен,защото бях сигурна,че няма кой да го подкрепи,пък и да се чудите дали не съм му близка или роднина Simple Smile
Бих го дала за Петър,но нещо още ме спира.Дано тази седмица се отвори малко повече към нас,че да си уточня мнението за него.

# 143
  • София
На мен нещо Калоян почва да ми олеква, не знам, ама...
Тази седмица е много важна за него и Петър, че са ми на кантар в момента и двамата, особено Калата.

# 144
  • при късмета
Илиан Кустев забил ли е един пирон.Гледам го все в кухнята кисне,при толкова жени и тъче ли,тъче ...

Боби и Милена го разпределяха в кухнята.  В смисъл, че му беше персонална задача за седмицата. Иначе виждала съм го по строежите, не се скътава, като не е в кухнята. Вчера гледах малко по диагонал, запомних, че Калоян каза, че иска по 2 жени на ден да мият чиниите, а те с Петър ще чистят тоалетните, да не кажат другите, че ги унижават. Нататък разпределението май не го дадоха подробно и не разбрах дали и тази седмица ще пратят Кустев в кухнята.
Още нямам твърдо положително мнение за никого, нито от мъжете, нито от жените. Даяна и Митко са ми много симпатични, Калоян също. Твърдо отрицателно е за Милена, Антония и Надя. Останалите не са в нито една крайност

# 145
  • SF
Илиян е професионален готвач и фермерите го използват, за да готви за 20 човека. Не е лесно, не е и бързо да се прави обяд и вечеря за толкова народ.
Не са като миналата година да хапват попарки с вода. Ядат си сериозни манджи, които се правят в печка с дърва. Ако ще вечерят мусака, може и на 3 пъти да се наложи да се приготвя.

# 146
Боби затова си взе Илиан за вице, за да пазарува разумно - който готви, най-добре може да прецени какво и колко да купи. Още повече, че бяха и с ограничен бюджет уж.

# 147
  • при късмета
Бюджета дефакто си им беше ограничен и цените на първия пазар не бяха намалени. Намалиха им го за втория, като вече имаха всичко необходимо да се изхранят през седмицата и да имат повече пари за глезотийки. И те пак ги похарчиха разумно, взеха сирене и кашкавал, което нямаха предишните седмици, вместо бира и вино

# 148
  • София
Кустев е всичко друго, но не и мързелив. Аз съм го виждал и на строежа. А и не виждам никой участник да има проблеми с това, че стои повече в 'кухнята' Никой досега не е дори и намекнал за някакъв подобен проблем.

# 149
  • SF
Ама той не "стои" в кухнята. Той е разпределен да бъде там.
Вече цяла страница поясняваме нещо, което някой неразбрал написа.
Ще има 2 жени, които по цял ден ще мият чиниите. Вчера фермерът и другия фермер го казаха. Това е много народ. Представете си вие да приготвяте по 2 яденета на ден за толкова хора. На мене и веднъж не ми се е случвало. А всеки ден??

Общи условия

Активация на акаунт