Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 943
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Кустев е всичко друго, но не и мързелив. Аз съм го виждал и на строежа. А и не виждам никой участник да има проблеми с това, че стои повече в 'кухнята' Никой досега не е дори и намекнал за някакъв подобен проблем.
Всъщност самия Кустев в началото каза, че ако си мислят, че като е готвач ще е все в кухнята и ще готви, се лъжат. Но дават му задача за седмицата и той я изпълнява без изобщо да мрънка. Първата седмица, като беше фермер ми стана много антипатичен. Сега обаче съм си променила мнението за не го в положителна посока. Като се държи нормално и не крещи по хората, даже ми е симпатичен

# 151
  • London
А, имаме си и анкета, супер. Очаквано Петър е лидер, следван от Боби. Simple Smile
Аз още не съм гласувала. За пръв път не ми харесва мъж...., а и жена. Странно, не е имало друг такъв сезон без фаворит да имам.

# 152
Калоянчо като каква сложи Тонка до себе си на масата, като участник с някакви специални привилегии ли? Любимка? Компаньонка? Съветник? Smile

Esmee, ако пояснението по-назад е за мен - аз това отлично го разбирам.
Просто всеки мъж, който показва Някакви Аспирации към такава жена, ми олеква. Подчертавам - аспирации, не просто общуване. Simple Smile Петърчо например ми се издигна в очите, защото "не падна в краката" на Жанетка. Неговата игра по ми харесва. Simple Smile Ох, пак се сетих, че ни спестиха стихотворенията ѝ, тюх, как ме е яд.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 19:15 от Ензим

# 153
  • London
Ако Милена и Ангел са ратаи, не знам как и дали компенсират травми, ама тогава направо в криминалната хроника ще влезе предаването Joy Не виждам кой фермер ще си го причини
Ще пийнат по 3 ракии и ще се опънат. Май само те двамата ми дават някаква надежда, че ще е интересно в тая Ферма.

# 154
  • София
Хах,вчера Анго как тичка да й помага с кофичката.Не мога да го понасям,но му признавам,че ме разсмива.
Специално ни уточниха профила на Милена от кастинга.Така че очакваме кръвожадната акула в действие.
Милена ратай и Анго сам да се предложи Simple Smile

# 155
  • London
JoyJoy
Калоян е обикновено момче, възпитано вероятно в скромен дом в духа на българските традиции и култура. Избрал е достийна професия, която за съжаление не носи големи финансови дивиденти.
Кое му е достойното на това по цял ден на седиш прав пред Президентството? Какъв смисъл има? Какво ти дава, освен да се фукаш, че си гвардеец?
Не знам достойно ли е, но да ти мине живота седейки като пън и нищоправещ сигурно е досадно. Аз бих развила психично отклонение след 2 рия месец.

Аз мисля, че Калоянчо си разнообразява живота и времето с тези двете. Петър също го прави, но по друг начин-прави се на недостъпен и се кефи как онези се дразнят.
Ако съм млад мъж също бих избрала двете кифли за заигравка пред Дана. Ми тя един път да ми се облещи и озъби и всякакъв мерак ще замине.
Дана ми се струва, че партньор, ако я вбеси може и както си спи човека да го кастрира.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 17:57 от La Catrala

# 156
Прекалено ниска топка е АсенчУ за Ф-то. Тя му обясняваш колко много внимание имало към нея навън и колко известна щяла да стане. Преди това се пробва на Калоян и Петър да прави масажи, ама за съжаление само бат Анго ѝ обръща внкмание в този план.

# 157
  • USA
Кустев ми е все така неприятен(като фермер се показа що за човек е - злобен,глупав,налагащ се,неуважаващ чуждото мнение),но не бих казала,че е мързелив.Да не e лесно пък цял ден да си наврян в една дупка "кухня" без удобства и да готвиш за 20 човека,закуска,обяд,вечеря?!...По строежите също съм го виждала,макар да е рядко.

Не знам кой от Дана и Жанета ми е по-отблъскващ.Истеричната и агресивна Дана или тъпата,високомерна Жанета? И двете са жени,които в реалния живот бих подминала.
Нямам идея за предстоящите ратаи,но съм 99% сигурна,че Калоян ще прати мъж на дуел.Да си разчиства пътя.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 18:48 от Adoralova

# 158
  • София
Калоянчо като каква сложи Тонка до себе си на масата, като участник с някакви специални привилегии ли? Любимка? Компаньонка? Съветник? Smile
Като фермерша, нали й е хвърлил мерак. Joy Сериозно и на мен ми пада все по-надолу в класацията Калоян - доста семпло момче се оказа. Петър се държи доста по-обрано с почитателките на лесния живот, което ми допада.
Даяна все още ми е симпатична, е, с малко ниска енергия ми идва, но това се ядва. Само да не задълбаят в любовна история там, че няма да е приятно.
Кустев започва да ми става симпатичен, въпреки че не е най-острият нож в чекмеджето. А Асен все по-смешен. Бил си избрал кого ще извика за опонент, ако го пратят на дуел. Сигурно Дана.  Защото срещу никого другиго няма шанс, дори и срещу жена да е. Joy

# 159
Кустев не ми е хич симпатичен, но признавам, че човекът ги изхранва и не мрънка. Лично аз мога да готвя и го правя с кеф, но това на дневна база по два пъти за толкова хора - ай, мерси, хич не е лесна работа и накрая нищо не виждаш като резултат.
Предпочитам да ходя да чукам дъски или да прекопая доматите.

Не знам какво толкова сте очаквали от Калоян, та вече да сте разочаровани. За Петър хич нямам големи очаквания - имаше една поговорка - като ти кажат някъде, че има много череши, вземи си малка кошница, та и аз така.

# 160
  • София
Кустев е дразнещ, но стабилен. Даже леко го разбирам вече, приемам го.
Пешо Секса ще изпъкне накрая, интроверт, ама сега е на пангара.

Асен е прав, но дребнав.

# 161
  • Вестерос
Мисля, че Асен е прав в случая.
Не е въобще честно да се дават примерно 50 лв за цигари за 10 човека, по този начин другите 10 човека нищо няма в повече за тях. Така пушачите са с повече пари от бюджета. НО не го разбраха. За сладкото беше просто пример...

# 162
Цигарите от общия бюджет ли се купуват??
Мислех, че всеки си е занесъл 5 стека и така...

# 163
  • София
Не влизат с провизии.
Тютюнът винаги е бил раздор, винаги. И във всички риалита.

# 164
  • София
Не го разбраха, защото са пушачи. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт