Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 735
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Ники ''Сървайвъра'' е ненадминат за мен. Само Юлиян се доближава до лекотата с която играеше Ники. Говорим за лекота, не само за умения и сила. Просто на тях им се отдаваше играта и правиха всичко да изглежда лесно сякаш са го правили хиляди пъти. И това в сложни и комплексни игри. Няма как да не сложа и машината Занев, ама при него тази лекота липсваше. Малко бе с главата напред и главата му бе много здрава и така... Simple Smile

# 1 456
  • при късмета
А че учи децата си да бъдат самоуверени - нищо лошо не виждам в това. Защо приемате толкова буквално това фукане?
Защото самата Милена, когато менторски наставляваше с похвата, няколко пъти повтори "фукането, фукането, та фукането" Ако се слуша въпросната реч по диагонал, само това ще чуеш, защото по 2 пъти дори в изречение я употребяваше. И буквално и преносно да вземеш смисъла, пак там отива.
А иначе няма лошо да учи децата да са самоуверени, даже напротив. Но точно с фукане, особено без покритие, обичайно се получава обратния ефект у околните. Вместо да те вземат за успял, отиваш до въздух под налягане много бързо

Аз на сървайвър уж съм гледала всички сезони, не помня нито един участник. Всъщност помня, че в единия сезон, Георги беше победител, а имаше адаш, който отпадна на финала и повечето хора харесваха отпадналия, включително и аз

# 1 457
  • Sunshine state
Мда, Сървайвър още не мога да го преживея.. Как можаха да го спрат, как?! Сега от зор заман се налага някакви пълни глупости и пародии да гледаме. 🙄

# 1 458
Сървайвър е два или три пъти по-скъп продукт сравнен с ИВ и Фермата взети заедно.
И малко повече пъти като качество.

# 1 459
  • Другата България
Аз мисля, че и повече, но и мисля, че нашите продуценти не са чак толкова бедни, или поне не всички.
А рейтингът им ще е доста висок.
Заради Нончо Воденичаров мисля аз, че не смее никой.

# 1 460
Мир на праха му на Нончо.
Но след тази нелепа трагедия имаше още един сезон, след който изтече лиценза за България. И на никой не му се рискува в момента мисля. А в случая на Тупарев е само за добро - по-добре без,отколкото Т продуцент.

# 1 461
  • при късмета
А Слави Трифонов имаше ли нещо общо с продуцирането на Сървайвър, че някакъв такъв спомен ми се върти?

# 1 462
  • Sunshine state
Милошев мисля, че беше продуцент и оттам го свързваш със Слави.

# 1 463
  • при късмета
Вероятно

# 1 464
А Слави Трифонов имаше ли нещо общо с продуцирането на Сървайвър, че някакъв такъв спомен ми се върти?
Слави и 7/8 са продуценти на първи сезон.
Евтим Милошев и Dream Team Productions на останалите четири.

# 1 465
О, Николай Мартинов е ненадминат играч, и на мен ми беше любимец. Той също беше отлъчен, беше и сам на остров, но никога не е изглеждал като жертва, напротив. Разликата му с Милена е, че той беше изключително способен, не само на приказки. Също се държеше надменно и арогантно, но поне имаше покритие.

Дъщерите му после участваха и те в Сървайвър, но пак много бързо излязоха. Изглеждаха силни играчи, но имаше една Меги там /тогавашната Надка/ и дуднеше против тях. Всъщност не помня те двете ли бяха, или само едната...
Всъщност, не толкова бързо.
Говорим за втори сезон на Сървайвър, експедиция Робинзон. Владо Карамазов водещ Heart, Георги Костадинов го спечели.
Двете сестри влязоха заедно, в различни племена.
Габриела беше в "Тортуга", а Биляна в "Барбадос". Габриела излезе 4та или 5та, а Биляна седма мисля.
Меги Дерм беше "Надка". Това е любимият ми формат евър, класика, вечна моя любов. То явно и това ми е проблема, че всичко сравнявам с него.....
От Кърджали са, после хванаха Габи с марихуана някъде в някакво заведение, тя е по-"дивата", за Биляна скоро нищо не съм чела.
А баща им спечели следващият сезон, трети, "Островът на перлите".

всичко това го помниш или от нета го намери? Аз съм гледала всички тия неща ама нищичко не помня

# 1 466
Говорим за втори сезон на Сървайвър, експедиция Робинзон. Владо Карамазов водещ Heart, Георги Костадинов го спечели.
Габриела беше в "Тортуга", а Биляна в "Барбадос". Габриела излезе 4та или 5та, а Биляна седма мисля.
Меги Дерм беше "Надка". Това е любимият ми формат евър, класика, вечна моя любов. То явно и това ми е проблема, че всичко сравнявам с него.....
От Кърджали са, после хванаха Габи с марихуана някъде в някакво заведение, тя е по-"дивата", за Биляна скоро нищо не съм чела.
Еха, как ги помниш тези подробности...Ами един победител имаше от Добринище, той как спечели, май и той беше  аутсайдер. На мен след сезона с Николай Мартинов вече не ми беше интересно толкова и не го следях внимателно.

# 1 467
  • София
Аз помня едно момче, което разказваше как дядо му починал на бала за завършването му. Не знам дали победи, не помня даже как се казва, ама ей на какво ми е останало в главата.

# 1 468
  • Другата България
Еха, как ги помниш тези подробности...Ами един победител имаше от Добринище, той как спечели, май и той беше  аутсайдер. На мен след сезона с Николай Мартинов вече не ми беше интересно толкова и не го следях внимателно.
Георги Кехайов, победителят в 4-ти сезон.
Помня като слон, аз съм изгледала всички сезони по два пъти, подсетих се само за племената - как се казваха, участниците ги помня, сезоните помня, всичко помня. Американските сезони също помня, тях съм ги въртяла по цели нощи, те са класика направо, радост за гледане.
Че то и Дяволчето помни, я го питай нещо да видиш, че е на пружинка, еднакво луди сме двамата с него.

# 1 469
Слави продуцира само първи сезон, след това го дадоха на Милошев.

Да се включа и аз в предъвкването на топките.
Остава чувство за несправедлива загуба, когато печели два пъти по-бавен участник, но такова беше условието. Това условие не е от сега, винаги се е играла така тази игра, така че не е нагласено специално заради Тонка. Просто ябълките са по-тежки и участниците в повечето случаи събаряха стената, но ако не се лъжа, имаше и такива, които не успяваха, и тогава брояха останалите тухлички. В предишни сезони разполагаха с три кофи ябълки.
Според мен са решили да заменят ябълките с топки, но едва при тестването на играта са установили, че с топките се събарят по-трудно трупчетата и затова толкова настоятелно подчертаха условието. Можеха да осигурят повече топки, например пет кофи, ама явно топките струват повече от ябълките.

Все се забравям да отбележа колко хубаво впечатление ми направи Мария някъде назад в епизодите, когато каза, че Милена има хубави черти. Явно успява да се абстрахира от личната си неприязън и да признае положителното у съперника.
А Дана беше много смешна с тирадата за интуицията преди избора на втори дуелист и после как се опита да обвини Милена за страха си, сякаш Милена през устата я е била да плямпа глупости.

Не се наемам да позная избора на Милена за претендент. Според мен ще ги провокира отново, но кой точно ще посочи... утре ще видим.

Дописвам се, Сървайвър и на мен ми е любимото реалити, особено американския, където не се случват простотиите на нашенския телевизионен ефир, но и там сериозно свалиха нивото последните години. Последният сезон с победителите за мен бе доста разочароващ.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 17:41 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт