Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 776
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 420
  • Sunshine state
Даяна не ми е никак симпатична, напротив, а Данчо съвсем ми падна в очите с тия свалки ала 3ти клас. 🙄 Особено като каза, че годеницата му най-много от това се опасявала. Без думи съм и за двамата инфантили, гнусна история.
Милена и аз не разбирам точно с какво конкретно е обидила някого. На моменти се държи странно, но чак пък да е обиждала?Аз например не схванах защо Надя се държи така с нея, та чак и не й говори?? Много тъпо.
А кога ще избират дуелист? Аз мислех, че ще е днес. Глупавичко ми е напоследък, да си призная. Тегаво ми е, защото съм фен на предаването, ама виждам, че отиват на зле нещата. И колко манджа пак им насипаха, леле.. Те ратаите вече май нищо не правят. Голям лукс в тая ферма.

# 421
Сетих се как певицата мигаше на парцали като се говореше за суета и грим.Тя винаги е много "контурирана", ако мога така да кажа:)
Готвача като каза, че според него, или си красив или си умен , на нея много неприятно и стана .
Явно се има за умна и красива.

# 422
  • Sunshine state
А Надя веднага започна да изтъква колко малко козметика ползва, сякаш това е критерий за красота. Тоест се причисли към умните и тя. 🤦🏼♀🤣

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 03:49 от Pupitka

# 423
А Надя веднага започна да изтъква колко малко козметика ползва, сякаш това е кротерий за красота. Тоест се причисли към умните и тя. 🤦🏼♀🤣
😁вярно

# 424
  • София
Първо съм разочарован от 57-те% за това, че е по-важно да си красив отколкото умен. Сигурно са анкетриали моделки. Ясно защо сме на този хал, с това мислене... Но най-накрая дадоха правилен опит. От петия опит. Ще си накупят дпста неща с тези 60 лв.
Даяна ме втрещи с критериите си за мъж до нея. Хайде цигари и алкохол ок, чесън разбираемо донякъде (ама така го казва все едно ако мъжът до нея хапне чесън е до там, ще му бие шута?!), ама това с танците ме втрещи. Детинщини. Направо не можех да повярвам какви ги приказва. Абе една нормална фермерка няма този сезон, тц тц.
Много ми хареса Надя с пчелите. Знам, че тя и Мария се хейтват яко тук, но аз с такива жени бих общувал, не с лицемерки като Милена дето не знаеш кога ще ти забият нож в гърба. А пък на Дана не и давам 26 г. Изглежда ми на 20. Тя единствена сякаш младенее от всички участници. Болшинството изглеждат с по 10, 15 години по-стари от реалните си години.
Разбрахме, че ще е женски дуела. Интересното е дали ще е Милена дуелист 1 или може би Поли? Изненадаха ме, че са така негативно настроени към певицата. Аз лично предпочитам да направят Милена дуелист. Знам, че няма да си тръгне толкова рано, заради тъпите изцепки на Иван и Андрей. Все се каня да превъртам техните приказаки в началото ама като гледам едно нещо си го гледам цялото, от-до. В никакъв случай обаче не искам Милена на финал. Не че има шанс за победата, но ми се ще да я елиминират преди това. Днес яко ската според мен. Работи един ден и развя байрака. Ей, това ратай да си този сезон.
Петър щеше да спечели активи ако се бе извинил на Асен и му бе казал, че под ефекта на алкохола се е държал така и е сбъркал с думите си. А той замаза като ученик. А това с ''пускай кокошките да се кълват там,'' бе нов бисер, който ще му донесе само негативи.
На този етап от играта искам Тони или Поли да си ходят. Но Тони ми е голям дразнител, та дано Милена или Поли я изберат нея.

# 425
Милена смята всички за много по-ниско ниво от нея и това си личи в начина, по който им говори. Дори не се опитва да го прикрие. Това ако не е обида? Само двете кухи лейки май не го разбраха.

# 426
Отпаднал участник:
Не отваряй, ако не искаш да разбереш! 😀
Скрит текст:
Скрит текст:
Асен.
Днес го видях на улицата до нас. Беше спортно-елегантно облечен и бързаше за някъде.

# 427
Милена е различна и това автоматично я прави аутсайдер. От жените тя е с най - силно его, увереност, характер. Винаги има мнение.Това обаче не се приема добре когато си в затворена група.Тогава трябва да блееш в общия хор, ако искаш да оцелееш и да си добре.

# 428
  • София
Милена смята всички за много по-ниско ниво от нея и това си личи в начина, по който им говори. Дори не се опитва да го прикрие. Това ако не е обида? Само двете кухи лейки май не го разбраха.

Точно така! И това, че не е казала директна обида към някой, не означава, че по всякакъв начин не се опитва да клъвне, уязви, подмятайки нещо - случката с бирите (хитрушата, типично по адвокатски да извърти нещата), подмятанията по Боби, че е циганин, двете с общата мозъчна клетка, да обслужват мъжете, да се правят на красиви (по времето, когато тя беше фермер), постоянното подмазване на този и онзи. Предпочитам директни хора като Надя (въпреки че и тя пресолява манджата на моменти), пред подмолни хора като Милена. Да, има его и самочувствие без особено покритие обаче.

А реакцията на Петък към нея е точно липсата му на търпение към подобни хора. Което не го оправдава за това как се развика на Асен, вместо на Милена, например, можеше после да каже малко повече на Асен, но тук идва и момента на липса на уважение към Асен.

Относно 57-те процента от отговорите на анкетата - съвсем очаквано за нашето общество, не знам защо някой се учудва. Гледайки какво става по улиците (колко странно тунинговани дами има), гледайки какво става в училищата и масовото робуване на марки, изобщо не съм изненадана.

# 429
Реакцията на Петър, показва слаб характер и слаби нерви.

# 430
Въпросът от анкетата беше първият път, в който Поли я даваха по-дълго да говори и да се аргументира. Тя много ми бяга от полезрението. Не я дават ли, тя ли не говори ... чудна работа. Нито мога да я забележа колко работи, нито кога се гримира.

Тя всъщност леко се докачи от реакцията на Надя за грима. И е права. Това, че Надя заявява гордо, че няма козметика и не се гримира, не е съвсем за "Браво", според мен.

# 431
  • Варна
Петър е пилот. Той лети в облаците. Къде сте вий, де е той. Предпочитания за жени - с чатал до гърлото. Като излязъл от любовен роман е - провлачен глас и движения, премрежен поглед, брада, гърлен глас, дълбоки кафяви очи,мускулест. Аре бе, това го четях като тийн.

# 432
  • Другата България
Петър е пилот. Той лети в облаците. Къде сте вий, де е той. Предпочитания за жени - с чатал до гърлото. Като излязъл от любовен роман е - провлачен глас и движения, премрежен поглед, брада, гърлен глас, дълбок поглед. Аре бе, това го четях като тийн.
Joy
А, анджък.
Аз дори и като тийн не го четях.
Пропусна епилираното мускулесто тяло.

# 433
Поли е напълно излишна за формата. Антония също.
Когато и да се махнат все ще е късно.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:26 от Bengun

# 434

А ти не се ли досещаш, че това е нейната същност, има ли някой право да я наказва за това?!
Това, което казваш, всъщност - с този аргумент излизат и всички други тук, няма нищо общо с обиди, унижение и пр.
Не могат някои фермери да преглътнат самочувствието, което демонстрира Милена. Затова сега искат да я смачкат, нещастници.

Общи условия

Активация на акаунт