Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 808
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 435
Аз бих уважила самочувствието на Милена, ако имаше  достойнство или благородство в нея. Като ясно вижда, че не я харесват, да не се навира. Но не, нея я движи отрицателната енергия , да стане в 6 , за да събуди напук Калоян, изглежда като действие на обидена , озлобена жена. Не е забавно, тъжно е.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:19 от dany_nik

# 436
Тази година нито един участник не предизвиква каквито и да е симпатии в мен. Даже са си откровено отблъскващи, "евала" на каста.

# 437
Милена е наясно , че от самото предаване се мъчат да я дискредитират. Защо , лично аз не знам, или договорът и е неблагоприятен за тях или нещо друго, но лично на мен ми прави впечатление това. Не гледах първите една две серии и управлението на Илиян, но до колкото разбирам е било доста тиранично , а Милена искаше да се отграничи от такъв тип управление и да подходи с повече добро. Може би я наказват , заради решението да направят грешно пода , което им похаби материала, и спонсора им явно гракна , може и в джоба да им е бръкнал.
Ма ко , харесвам Боби , може би ми е фаворит , за мен подчертаването , че е ром няма обидно значение, все едно някой да ми каже българка , дори и с обиден уклон . Боби няма проблем с това, но ако ти вкарваш в този факт обида и имаш лошо отношение към ромите, разбирам защо ти звучи толкова зле. И да , случката с цените не беше справедлива, просто от предаването решиха умишлено да подчертаят колко зле е управлявала Милена и колко добре се справя момчето от ромски произход. И да ясно е , че този сезон идеята е да покажем колко сме толерантни и приобщаващи към ромите, колко обичаме Македонците и сме отворени към тях ,те несправедливо ни мразят. Лошо няма , но не го прави на гърба на някой .
Очаквах повече от предаване като Фермата, но явно Бигбрадърските подходи и тук са в изобилие.
Това че казала Милена къде не са и на ннивото. Извинявай , но три скандалджийки с които дори не можеш да проведеш диалог  и на моето ниво не са, при все че не се имам за голяма работа.
И последна точка. Толкова ли е страхлив Пешото , че цялата глутница с него не може да скочи срещу една жена, а искаше да я остави съвсем сама с опитите си да се подмаже на Асен . Защо излъга , че няма проблем с него , а после си призна , зад гърба му ,че го има за мекотело , и човек много под него с който не би общувал. Къде тук е по-различен от това което се твърди за Милена .

# 438
  • София
Петър беше брутално антипатичен, когато каза, че "щял да го/я накара цяла нощ да бръсне портрета на Ботев".
Много неприятен вкус остави това изказване в мен.. Гавра с Ботев, гавра с България...

А Хепи Ванче сериозно си пада по Петър, ама няма никакъв шанс горката...

# 439
Петър каза и хубави неща за Асен , нещо от рода , че е интелигентен човек , но не е негов тип мъж с който може да е в една компания. Каза , че няма проблем с него , общуват , говорят си ..
Според мен реагира така към него понеже виждат , че той се влиае много от Милена . И аз не мисля , че Асен би взел толкова бири ако не беше тя .
Надя не виждам да се държи зле с някой от другите участници даже напротив , всички я харесват . Никой не харесва Милена .. Това трябва да ни говори нещо ..

# 440
Нямам търпение "дразнителите" на фермата Милена и Асен да си тръгнат, да им видя тогава сеира на останалите велики фермери, как ще се изядат взаимно по пътя към финала...

# 441
  • София
А Милена няма да им се даде определено. Тя просто е на принципа "Който не ме харесва, няма вкус" и това си е полезно за нея самата.
Такъв тип хора нищо не може да ги смачка, защото те си вярват, че са  по-по-най. Simple Smile

# 442
Хубава,грозна,права,крива,лицемерна,откровена - каквато и да е Милена до момента им прави сезона на И&А. А сезона е най-слабия сравнен с всички останали.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 10:39 от Bengun

# 443
А Милена няма да им се даде определено. Тя просто е на принципа "Който не ме харесва, няма вкус" и това си е полезно за нея самата.
Такъв тип хора нищо не може да ги смачка, защото те си вярват, че са  по-по-най. Simple Smile

Би ли ми посочил/а някой там който не си вярва , че е по по най Rolling Eyes

# 444
Милена и аз не разбирам точно с какво конкретно е обидила някого. На моменти се държи странно, но чак пък да е обиждала?Аз например не схванах защо Надя се държи така с нея, та чак и не й говори?? Много тъпо.
А кога ще избират дуелист? Аз мислех, че ще е днес. Глупавичко ми е напоследък, да си призная. Тегаво ми е, защото съм фен на предаването, ама виждам, че отиват на зле нещата. И колко манджа пак им насипаха, леле.. Те ратаите вече май нищо не правят. Голям лукс в тая ферма.

Милена не ги обижда, а ги дразни при това целенасочено. Те искат да я разреват, но наглата и усмивка не слиза от физиономията и. Хората ги побърква когато искат да те ядосат, но не успяват. Напротив - тя тях ги дразни с присмехулното си отношение и с номерца от сорта на откраднатата бира и ранното будене. Не и липсват гадни идеи нито спирачки да ги реализира. При това без да им каже и една обидна дума. Кефи ме тази жена (само да ми не е в къщата, щото си имам подобна и съм и дала тотален игнор - това е най-лошият човек в живота ми). Затова и разбирам че Петър я мрази - такъв дразнител освен да мразиш няма кво да го правиш. Петър е гадняр, но евала, че е естествен и си реагира спонтанно. Кефи ме, че е естествен и му стиска да си каже мнението и да си иззлобее когато го чувства от вътре.
Надя никой не разбра защо мрази Милена, но съм сигурна, че има причина, предвид спецификата на Милениния характер. Отстрани и когато не знаеш причината за това НЕпоздравяване изглежда много грозно. Но в момента аз съм в такава фаза с моя зет. Имам конкретна причина и тя е, че забрани не жена си (сестра ми) да се видим лятото. Той поне спря да ме поздравява след като след първия му поздрав го залях със сосна псувня. Та сега си се разминаваме като непознати. Ама Миленка не се отказва да чопли що не я поздравяват. Не ми е симпатична Надя, но не бързам да я заклеймявам като не знам какво и е причинила Миленка.

# 445
  • Sofia
Успяха от продукцията да манипулират всички колко лош е Петър, но аз не мисля така. Определени хора се постараха да го ядосат и се стигна до това, което всъщност показаха. В затворено пространство не можеш просто да си тръгнеш, а търпиш глупостите на толкова хора.

# 446
Предполагам , че ако я беше обидила или и направила нещо , нямаше да ни го спестят и щяха да го излъчат , поне 5 пъти . Надя вижда в Милена прекия си опонент, т.е те са в една група. На възраст са такава , че няма как да го играят убавици за мъжкото внимание. Козът им е да го дават майчета обгрижващи и хранещи младоците , че да не ги шътнат най-бързо. За това и кръстосаха шпаги още в началото. Милена направи ход като премахна Надя от кухнята, а Надя  непрекъснато на глас заклеймяваше като грешка всяко Миленино действие . А всички знаем , че у нас най- прав е този който вика най -силно та така де . Но сгрешила е Милена , когато учи децата си да се хвалят , т.като всеки вярва на ушите си...да ги беше научила вместо да се хвалят, да оплюват конкуренцията, по-голяма успеваемост ще има

# 447
Зависи за какво и как се хвалят. Но да си уверен и да заявяваш колко много правиш и можеш винаги помага в професионалното издигане. Аз съм плаха и неуверена и това ми пречи в живота. Номерът е да се хвалиш без да дразниш. Не на всички им се удава

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 11:15 от Skrekkelig

# 448
*Godiva* благодаря и аз за прекрасно оформената тема! Макар, че се включвам чак сега си чета редовно от тема 1. Този сезон за разлика от последните два ми е интересен както и участниците в него.
Противно на многото мнения, че Петър се бил изложил и т.н., аз не мисля така, напротив. Много хубаво си им каза нещата. А и Милена все пак е изключително неприятен дразнител. Интересно ми е как ще се развият нещата по-нататък.

# 449
Абе не знам за другото, но чакам всеки момент някой да се включи и обвини Милена , че е разболяла овцата...Залагам седмичния си порцион, че ще се чуят и такива приказки Smile

Общи условия

Активация на акаунт