Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 952
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Нямах време да изчета всичко,което сте написали и се извинявам ако повтарям някой друг.Първо да благодаря за оформлението!
Няма защо да се сърдим на продукцията за каста.Това е наличния материал,от който трябва да избират.Малко тъжно ,но факт.Като се огледам подобни хора има и около мен ,само че аз имам избор ,ако не ми харесват просто не комуникирам с тях,а те вътре нямат такъв.Поставени в тези условия и допълнително манипулирани от режисьорите вадят най- лошите си черти.За мен Боби заслужава добри думи и уважение - не ме интересува дали е циганин или българин .Аз го гледам като човек и това,което показва ми харесва.От Даяна също съм приятно изненадана.Мисля ,че е естествена и търсеща.Единствените ,които не са ми интересни и неприятни са Поли и Надя особено последната,За  Дана ми е леко съжалително - може би някога е било само добро момиче,а сега е озлобено и доста невъзпитано.И тая агресия ми идва в повече.Фокусника също ми е интересен,но защо не попада по често в кадър - мисля,че има какво да разкаже .А за Милена - мисля ,че всеки от нас е срещал какъв образ- манипулативна ,адаптивна с обстановката,невинаги искрена,на моменти арогантна,но никога скучна например като Поли или леко вдетинената Х.Ванче.А за мен Ангел е като Милена с тая разлика ,че е необразован.И той е неискрен,манипулативен,мързелив,Но поне не е скучен.

# 451
Нали знаете, че лоша реклама няма. Това относно Милена.
Поли ми е фалшива и прикрита.
Най - излишен и безполезен участник за мен е Антония. Така че двете на дуел и ми е все тая коя ще отпадне. Дуел между Поли и Антония.

# 452
По приятелствата в ИГ и ФБ не можем да съдим , защото те са от преди започване на формата, може би от кастингите. От профила на Милена се вижда, че от 3.09 се управлява от администратор, а в нейните приятели са АсенчУ, ЖанчитУ, Габи и Миро. Ха ха, познайте кой ще е следващият напуснал Laughing.

# 453
  • София
За мен Милена е ужасна и аз не бих я изтърпяла, самочувствие без покритие, нито обща култура, нито изказ има. Цяло изречение не може да образува, покрай кариерата си явно е запомнила някой и друг израз и в първия момент създава добро впечатление въпреки паразитните думи, но после всичко лъсва. Аз не помня един път да е била в топ отговорилите, а понякога се искат само 3 отговора.

Тя обаче оставя усещането за лош и манипулативен човек, който по всякакъв начин се опитва да те излъже в лицето и да те изиграе.

Признавам обаче, че е хитра и се сеща понякога как да затапи и да остави другите да се изложат. Петър от фаворит много бързо го постави на мястото му и му лъсна истинската същност.
Кустев ме изненада приятно, държи се доста нормално с Милена и спечели от това, въпреки нейното нападение и крайно поведение спрямо Кустев, той говори с нея уважително, но дистанцирано. Ясно е, че не са приятели и няма да станат такива, но и не я рита на земята като част от другите.

# 454
  • Sofia
И Антония е навън, има статия, че живеят заедно с Жанета.

# 455
Милена има много висока самооценка. Или поне така иска да изглежда. Но кой ли пък няма?
Тя се смята за безгрешна, дава си сама 10 от 10 точки за управлението, да ѝ имаш самонадеяността.
Много самонадеян човек, демонстрира самочувствие, нагла до безобразие. За много хора е трудно да я изтърпят, то е ясно. Но това е тя, това е нейното поведение и толкова. Надка лае, плюе, но действа правилно донякъде - игнорира я. Е, след победата на Даяна я захапаха и тя, и Мара, грозно и тъпо я захапаха. Едната, че не им показала как да се катерят, все едно е длъжна. Другата, с нечленоразделната реч, искаше Милена да си признае, че е загубила... Кокошки. Милена не можа да ги затапи. Уж не иска, да бе, да.

Но защо мъжленцата, които толкова са се озлобили срещу нея, не я питаха например Защо дава на женичките по 1/6 от суха паста, а на мъжете цяла, като така обижда всички жени? Да не би да ги е било страх големите мъже, че ще ги прати на дуел кака Милена?

# 456
vaflichka, защо си мислиш, че всички от темата искат да знаят това? Ползвайте го тоя "скрит текст".

# 457
  • София
Абе не знам за другото, но чакам всеки момент някой да се включи и обвини Милена , че е разболяла овцата...Залагам седмичния си порцион, че ще се чуят и такива приказки Smile
Едва ли, Ангел след церемонията за избиране на ратаи каза, че е разочарован, понеже и двамата са неопитни, а има болна овца и му е притеснено за нея Wink

# 458
Май проспах снощния епизод. Помня само, че първо Асен нещо се обясняваше, после пък Пешо нещо се обясняваше, Калоян цитираше Яворов и гласуваха за хубостта преди акъла. Надя пак демонстрира мазоли на ръцете, а Поли - контур и филъри.  Всичко друго ми е мъгла. А, и Милена наричаше една овца "бонбон" Laughing
Явно лъв сторито между Данчо Илюзията и Даяна съм пропуснала.

# 459
Не знам как може толкова вътрешно да ги изживявате отношенията между хората вътре, при положение, че те дори не ни ги показват реално. Само някакви ситуации оттук-оттам.
Ето аз снощи от Асен разбрах, че явно по принцип си говорят с Петър (според мен затова и толкова се засегна от цялата работа). Каза, че Петър го вика, разказват си истории.
Също и за Ангел каза, че е отишъл при него и му е казал "седни, кажи какво става" (по памет).
На нас тези неща са ни абсолютно спестени.

За Поли освен, че пее, почти нищо друго не дават, а вече за пореден път чувам коментари по неин адрес, че много мрънка. Аз пък веднъж не съм я чула да се оплаче...
То е ясно, че в 1 час няма как да съберат 1 ден, ама все пак.
Като цяло ми се струва, че никой от тях не е крайно измъчен или изтормозен.

# 460
Асен каза,че единствено Кустев го е попитал как е, не Ангел.

# 461
От какво да са измъчени и изтормозени фермерите? Нахранени, наспиват се, цигарки и пиене имат, отметнаха по-голямата част от строителните дейности, докато са повече хора, че и помощник и машини им дават, не доят животни, не кóпат градината.. От какво да са измъчени? Simple Smile
Поли предпочитам да не я дават изобщо да пее, не мога да я слушам. А защо се гримира толкова много това момиче... Надка беше много смешна, да, като не ползва козметика, е към умните. Joy Козметиката те прави красив, разбрахте ли. Но, както някой назад каза, тя наистина грее покрай пчелите, грее! Явно наистина много си обича работата. Много са модерни обаче - имат си центрофуга за мед, останах впечатлена. Но брáшното - на ръка, на фона на винтоверти, бормашини, триони, центрофуга за мед.. Брашното по най-допотопния начин. Да се трудят по малко, де, затова.  Simple Smile Но те имат толкова много и разнообразна храна в този сезон, че и без много хляб ще оцелеят.

# 462
Добре, де, Кустев да е. Мисълта ми е, че те там си общуват, говорят си, а от това, което ни дават, излиза, че едва ли не Асен само с Милена комуникира.

Да, доста им е комфортно този сезон, много по-малко работа имат. Ей ги, стават в 8:30, даже и ратаите явно могат в толкова да станат, ако искат.
На мелницата за брашно Кустев прави мускули, тя е фитнес уред ;р
А най-опасната ратайска работа е да се разходят кучетата Laughing Влачат ги като парцали след себе си. Тя и Дана едното май не можеше да го разхожда.
Овцете кой ги дои всъщност?

# 463
Охх, Данчо, Данчо ... къде ти бе акълът? Много грозна гледка са с Даяна. Не искам да си представям какво й е на жена му...
И двамата не ги харесвам.
Даяна се пъне да се покаже, че е различна, ама се хвърли на сгоден мъж. Не харесва Жанетка, защото е жена с разколебан морал и го удара на съвест като говори за нея, а тя сега как се представя?!
А за жената на Йордан - ако бях на нейно място, ще го чака само годежния пръстен след предаването.

Точно и аз така и мисля. Ако Даяна имаше подобен външнен вид като на Жанета или Антония (в този на Антония дори не виждам нещо пошло всъщност), всички щяха да използват за нея същите епитети, които се хвърлят и за тях. Ама не, нали няма устни и силикон и говори на “пиш”, значи е свястна! Двойни стандарти.

# 464
Аз не мога да разбера защо трябва на каишка да ги разхождат тези кучета? На село, на къра с каишка?! Иначе в двора си ходят свободно. Кого пазят в безлюдното поле от кучето, не разбирам.  И това при положение, че те очевидно не са научени да ходят на каишка и ги събарят наред водачите. Освен толкова да нямат доверие на кучетата и да ги е страх, че ще забегнат. Ама то и аз да съм в такава компания, плюс храненето със сух Ляб и аз бих офейкала на тяхно място.

Общи условия

Активация на акаунт