Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 001
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 465
Явно друг дои овцете. Млякото им го карат от "Лактима" , главен спонсор. А ратаите ги дават да стрижат по една овца и толкова. Това с разходката на кучетата е смешно, колкото да имат някакви задължения ратаите. Кучетата могат и сами да се разходят. Simple Smile Това са селски овчарски кучета, не тъпи градски и бягащи от стопаните си лигави кученца. Поне аз това виждам. Много са сладки кучетата, меченца. Но на овца да кажеш "бонбон" , ни мо"'а... Joy
Това животно не може да ме умили в никакъв случай, освен в млада възраст - печено. Joy
Оо, писала съм заедно с Алба Роса. Simple Smile

# 466
Да, много млада възраст. Сукалче.
Grinning

# 467
Мен и овца би ме умилила, но чак пък бонбоон...Бонбон може да е малкото агънце, ама дърта овца, при това черна - абе...дарк чоклит направо. Милена просто прекалява с прехласването. Малко по маниер на любимото й ромско население. Освен да се опитва да манипулира и овцете някак си. Очаквам скоро и те да я отлъчат от стадото - немила-недрага.

# 468
Ми то овцете в септември почти спират да се доят така че не се учудвам че не го правят

# 469
Джоли, хубаво, че го казваш, защото бях много възмутена, че съвсем се изкелеферчиха - при толкова овце да им карат  готово мляко в гюмове. Е, то и за спонсора е важно, де. Simple Smile
И щото в предишни сезони са доили и овце, и кози... Затова прави впечатление. Simple Smile

# 470
Стопанина Андрей може и да не ги гледа за мляко, а за вълна и изобщо да не дават мляко (ако нямат малко агне и не кърмят).
Милена искаше да се покаже като обичаща животните, което сигурно е така, но се поизхвърли с бонбона.
Кучетата е странно наистина, че на синджир ги разхождат. Явно нямат никакъв контрол над тях и ги е страх, че няма да могат да хи хванат обратно. А което ми е по-станно - на мен ми се чини, че ги разхождат в двора? Като че ли не ги водят някъде навън.
От друга страна, те ги и пускат в двора, виждала съм ги развързани да се мотаят. Защо веднъж ги пускат сами, веднъж ги водят на синджир? Явно че задължението с разхождането е само за пред камерите и така по прилича, че вършат някаква работа.
Кучетата са много красиви наистина.Two Hearts

# 471
  • София
Кучетата се движат със стадото - сами. Засичала съм ги и овцете и кучетата. Не знам защо са на синджир.

# 472
Синджирът определено ще се окаже за заблуда на зрителя. За да гледаме как жените се озорват да ги водят.

Надя се подразни, че Милена я маха от позицията в кухнята - защото това беше опит да я измъкне от зоната й на комфорт. Притесни се явно, че иначе няма как да натрупа някакъв актив и има да се мотае като муха без глава. Съответно, че ще й замине на вятъра имиджа на къщовница и работна домакиня. Едно е да си вечно зает с приготвяне на храна, друго е да обикаляш около мъжете и да им се молиш - дай да ковна няколко пирона. И с това я ти се получи, я не.

# 473
Надка какво искаше всъщност - хем да е царица у куфнята, 'ем - нямало да готви за сто човека... Не можах да я разбéра, чес'но. Не че много ми е важно, де. 😁

# 474
Според мен ще гледаме дуел между Милена и Поли. Не мисля, че Милена би избрала Тонка за дуалист, а няма да й стиска да избере Надя.
На мен Асен не ми е неприятен, признавам си изпитвам съжаление към него, отвсякъде го отсвирват и игнорират и е сам самичък сред тази Ферма. Опита се много пъти да се впише и сприятели с останалите, но отсякъде получи отпор, в крайна сметка и аз бих говорила и сприятелила с тези, които търсят моята компания, дори и да са най-големите дразнители вътре, в случая Милена.
Класацията по неприязъм оглавяват Мария, Дана и Поли. Куха от по-куха. Полина не може едно изречение да свърже, много плиткоумна ми се вижда, Дана пък се кара за пасти и мляко и влага агресия за супер незначителни и дребни неща, а Мария с този глас, диалект и начин на изказване ми е много противна. Дори бих казала, че тя е ромка, а не Боби.
Симпатизирам само на Кустев към този момент, а ми беше мега противен в началото.

# 475
Много ми се гледа дуел между Милена и Надка, ама - едва ли. Но продължавам да се надявам Миленка да има смелост. Още не знам за коя ще "викам" , но искам зрелищна битка между двете врагѝни (много идиотска дума). 🤭

# 476
Като видиш физиономията на Надка и ще решиш веднага.Laughing

# 477
  • Sunshine state
Да, вярно. Точно това я подразни Надя, а уж мрънкаше, че й идвало в повече говенето.

# 478
  • при късмета
Като повториш сто пъти, че си го е заслужила, звучи сякаш ти харесва да я линчуват.
Говорехме за отношението към Милена. Разсъждавам за причините и следствията от действията на участниците. Не дали ми харесва или не. И това към Милена изобщо не е линч. Всеобщо заяждане или игнориране да, но не линч. Линча включва физическа саморазправа, замеряне с камъни и т.н. Такова нещо не са дали.

Дуела ще  е женски със сигурност, сега остава да видим на Милена дали ѝ стиска да извика силен противник. Така и така в нейната агитка няма да има никого, единствения начин да излезе достойно от дуела и после да има основание за някакво самочувствие (не, че до сега ѝ е трябвало де) е да победи по-силна физически от нея. Или да си отиде от по-силна. Ако извика най-слабата, то нито оставането ѝ, нито излизането ѝ ще е достойно. Не и в нейните очи, ама това няма значение

# 479
Ма ко, ти за вербална агресия не си ли чувала? Буквално ли приемаш всичко?
Да знам вече какво да пиша и как да се изразявам, щом някой приема буквално всичко... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт