Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 373
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 615

Тиф, Народният съд във фермата, как кой. Много народ и тук смята, че трябва да бъде наказана Милена - Заради Самата Си Същност.. Joy

Това с тортата за закуска беше толкова гнусно и долнопробно, ама от такива хора какво да очаквам...

# 616
  • при късмета
Вие самите, решавате как да се отнасяте с хората около вас, нали? Тези ви решения са на някаква база. Най-често на отношението на човека към вас самите или преките ви наблюдения над него. Там е същото, по нищо не се различава

Това с тортата за закуска беше толкова гнусно и долнопробно, ама от такива хора какво да очаквам...
На практика, Милена направи същото с парчетата сухи пасти, за които стана панаир. За едни има, за други няма, защото тя е преценила. Ама като е от другата страна и тя реагира по съвсем същия начин, и тогава е права

# 617
Чак пък безобразия с Милена, драчат се там с нея понякога...Вярно, че не следя предаването толкова стриктно, но виждам някакви посдърпвания и заяждания от време на време, и то от единици. Извинявам се, че все сравнявам с ББ, ама там и с Миглена Ангелова си беше направо чист bullying, като по учебник.

И значи Милена може да определя 1/6 от суха паста за другите, ама щом е за нея, си търси тортата като бащиния.

Не че си заслужава, но отношението към нея явно има обяснение. Щом Антония се отдели от нея, сега и Асен, сигурно има нещо, което ние не виждаме.

# 618
Парчетата паста пак Кустев го измисли,  както и този път, идеята му тогава беше мъжете с малко храна да получат повече сила, за да работят, а за жените да им по една хапка. Поправете ме, ако не си спомням правилно.

# 619
Ма ко, да, така е за сухите пасти. И малко по-назад попитах - Защо големите мъже, които сега са толкова озлобени срещу Милена, не Казаха Нищо за това, че тя Обижда всички жени, давайки им по 1/6 паста, а на мъжете - цяла? Страх ги беше Тогава Големите мъже, които сега я наказват, да се конфронтират с Фермерката и да отидат на дуел ли? Страшни мъже, трябваше да дойдат на власт, за да могат да я смачкат.

И все пак - Милена имаше обяснение - за да имали мъжете повече сила. Не, не ми хареса, ако бях там, щях да възроптая, разбира се.
А Шоуто със закуската беше единствено и само Злоупотреба с власт, чиято и да е била идеята, беше грозно.

Може и да няма нещо, което не виждаме, това невинаги обяснява защо всички са против някого.
Точно - психология на тълпата.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:50 от Ензим

# 620
Аз още не съм гледала епизода   но поизчетох, някои мнения и НЕВОЛНО си спомних думите на прабаба ::'Когато има едно голямо нищо, ти избираш по - малко нищо и си мислиш, че си избрал нещо '.
Ами човешко е, да  си мислим, че в нищото, можем да намерим нещо, (при положение , че го търсим в абсолютното нищо).
Права е мари ан - тотал щета е положението.

# 621
Чак пък безобразия с Милена, драчат се там с нея понякога...Вярно, че не следя предаването толкова стриктно, но виждам някакви посдърпвания и заяждания от време на време, и то от единици. Извинявам се, че все сравнявам с ББ, ама там и с Миглена Ангелова си беше направо чист bullying, като по учебник.

И значи Милена може да определя 1/6 от суха паста за другите, ама щом е за нея, си търси тортата като бащиния.

Не че си заслужава, но отношението към нея явно има обяснение. Щом Антония се отдели от нея, сега и Асен, сигурно има нещо, което ние не виждаме.
Ами ние всичко виждаме, ако Вие не , то това си е проблем в телевизора. Антония се отдели защото похлътна по Калоян , а женско приятелство нали го знаем всички, но тук пък и за няколко дена какво приятелство, така че не я съдя. Асен , това тотално страхливо същество , дали си вярва ,че ако не беше с Милена всички щяха да го уважават и харесват. Сега му се мазнят малко , за да го откъснат и после ще го разпердушинят на пангара като стой и гледай. Към него не са толкова жестоки щото нали знаете БГ поговорката - преклонена главица , сабя не я сече. Та много се надявам Милена да не преклони главица, лично в моите очи ще падне. Искам да се държи арогантно и непукистки до края, моето уважение го печели с това, защото въпреки че я боли държи фронта. Някои може да ги дразни това и да искат да видят една жена смазана, не знам що за хора са това , явно доста болни , загубили всякаква емпатия и навярно мачкани .
Не знам сценарий ли е или просто са ги запознали с общественото мнение навън. Клоян почна изведнъж да взема решения ..пак си призна че каквото каже Петър туй ще прави, но поне малко се направи на петленце

# 622
  • Варна/Амстердам
Най-вероятно вторият дуелист ще бъде една от трите кукумицинки-Дана, Антония или Поли.

Дана, защото в края на епизода Иван и Андрей казаха, че ще бъде взривоопасно, а всички знаем истеричните пристъпи на това девойче. Ще се наака с извинение, ако е тя.

Антония не показа никаква подкрепа към Милена, въпреки че тя доста я глезеше, когато бе фермер. Тончето се представя зле във физическите състезания, така че целта й е да е със силните на деня, за да не е потенциална мишена. На Милена няма да й трепне окото и би я посочила за втори дуелист, за да отмъсти на Калоян.

# 623
Но, Дана, наистина  е плашеща.
Гледа , като обезумяла ,крещи като обсебена и приповдигнатия й речетатив, може да побърка всеки.Има си проблеми,  момичето и сякаш И&А, с удоволствие НИ ги показват.Е, това ли е - фермата!

# 624
Кои ли ще подкрепят Милена на дуела - Асен, Даяна, евентуално и Данчо с нея. Както някой предположи - дали Анго няма пак да ни изненада? Кой друг би могъл да я подкрепи - Хепито и Митко някак по-встрани седят от "ожесточените" към Милена... Може би, защото не са ги показвали да я оплюват, нещо, което другите не спират да правят (,е, поне това ни показват) Не знам, честно. Simple Smile

# 625
  • при късмета
Парчетата паста пак Кустев го измисли,  както и този път, идеята му тогава беше мъжете с малко храна да получат повече сила, за да работят, а за жените да им по една хапка. Поправете ме, ако не си спомням правилно.
Напротив, Кустев когато пазаруваше, купи сладко специално за жените. А пастите режеше точно Милена и решението кой колко да получи беше нейно. Нейния аргумент беше, че мъжете имали нужда от повече. А Поли вкара Кустев в историята, въпреки, че той каза, че е взел точно за жените сладкото, като даде паста на някого, после му я взе и каза, че Кустев така е казал. Но това нямаше нищо общо с истината.
Ензим, не мисля, че в момента я наказват само заради пастите. Или те да са единствения аргумент. Това с пастите се е натрупало с нещо друго за всеки поотделно и различни неща.
Теб в стадо могат ли да те вкарат и стадно да не харесваш някого, който самата ти харесваш? Не мисля. И смятам, че с повечето хора е така. Защо тогава смяташ, че участниците са ги събрали само такива, които се водят като стадо по чужда преценка, вместо своята?
Освен Асен, никой не е сигурен за агитката на Милена. Антония мислех, че ще е там, но вече съм сигурна, че няма да е. И Данчо мисля, че не би застанал. Ако го направи ще е защото Даяна е там. А може и обратното да стане, Даяна да тръгне след Данчо.
Даяна се афектира днес заради Надка. Ако Милена направи подобно изказване, с такава демонстрация и стане пак някакъв скандал, за който твърдо ще е виновна тя, мисля, че Даяна може и да размисли.

# 626
Асен наистина голяма излагация. Добре, оказал си се аутсайдер, не се вписваш, ами поне дръж се достойно, можеше и да го отиграе сякаш са му под нивото. Вчера ходи и се мазни ту на Петър, ту на Калоян, ама нали не ме мразиш едва ли не, утре кой знае пък как ще се унижава, за да го приемат силните на деня при тях. С това и ще бъде запомнен от Фермата, ако въобще някой си го спомня след време, де.

# 627
Ма ко, явно изобщо не схващаш какво влагам в думата Стадо. Виж какво е психология на тълпата.
И изобщо не ставаше дума Само за пастите, те бяха Само пример.
А аз спирам да ти отговарям, защото за пореден път виждам, че не схващаш какво казвам или го приемаш прекалено буквално. Нищо лично.

# 628
Асен,сякаш си живее в негов свят, а когато се появява в реалността, като че е на забавен каданс.
Все е в разминаване и с проблеми ,и  с  реакции, и с  думи , и с дела.Бавно влиза в действителността.

# 629
  • Другата България
Само за момент не ти ли хрумна, че и двамата мислят първо за себе си и после за когото и да било друг? Че решението е с цел лична облага?
Кой е луд да се опълчи открито на стадото и алфа мъжкарите заради една единствена оФца?
Асен-типичният аутсайдер, който е нежелан от цялото мъжко съсловие и то не заради Милена, а заради самия себеси? И който всячески търси начин да им се хареса? И когото същата Милена подкрепи, когато имаше нужда?
Антония? Нужно ли е да казвам каквото и да било за нея?
Когато Кустев беше фермер, тя беше с Милена, защото втората беше опозиция, а Антония не може да става рано и да  работи. И иска алкохол.
Когато Милена беше фермер тя нищоправеше. Показваше плът. И се мазнеше, защото така й беше удобно.
При Боби не я забелязах.
Но сега....сега е стопанката на къщата. Съблазнява, а гвардейчето кълве. И се прави на мъж. А тя на заинтересована. Защото така й е удобно. Да застане до Милена значи да си загуби благинките. Да не е луда?
Но ако Милена е фермер-хипотетично, отново, то Тонката веднага ще смени курса.

Общи условия

Активация на акаунт